Sirovica, S. (2023). Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica, Silvia. "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica, Silvia. "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica, S. (2023). 'Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica S. Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
S. Sirovica, "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255