Staroveški, M. (2024). Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški, Martin. "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški, Martin. "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški, M. (2024). 'Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški M. Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
M. Staroveški, "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299