prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave
Embargo period 2027-02-12
undergraduate thesis
Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave
završni rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2024. urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, Dora
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Runtić, D. (2024). Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, Dora. "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, Dora. "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, D. (2024). 'Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 28 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić D. Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2024 [cited 2025 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

D. Runtić, "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682