Škugor, L. (2024). Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu (Undergraduate thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor, L. (2024). 'Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu', Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 01 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor L. Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu [Undergraduate thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2024 [cited 2024 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
L. Škugor, "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu", Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376