pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4796,thesis,"Utjecaj Saccharomyces i ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip","Jerečić, Margareta",,,,,,,, agr:3198,dissertation,"Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog","Volarević, Josip",,,,,,,, pbf:4820,thesis,"Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip","Šeparović, Jelena",,,,,,,, agr:2485,dissertation,"Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa ""Teran"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja","Damijanić, Kristijan",,,,,,,, pbf:4646,thesis,"Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji","Rožić, Valentina",,,,,,,, pbf:4304,dissertation,"Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine","Lukić, Katarina",,,,,,,, pbf:4297,dissertation,"Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina","Leder, Renata",,,,,,,, pbf:4170,thesis,"Priprema polifenolnih ekstrakata iz otpada vinske industrije u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima uz primjenu softvera COSMOtherm","Martić, Nikolina",,,,,,,, pbf:4094,thesis,"Utjecaj selekcioniranih kvasaca na dinamiku alkoholne fermentacije i aromatski sastav vina Plavac mali","Šarić, Iva",,,,,,,, pbf:3786,thesis,"Elaborat tehničko-tehnološkog vinarije „Klopotec“","Grüngold, Luka",,,,,,,, pbf:3818,thesis,"Stabilnost antocijana i boje vina tijekom starenja u boci","Benšek, Dora",,,,,,,, pbf:3833,thesis,"Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci","Birovčec, Ivana",,,,,,,, pbf:3830,thesis,"Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja vinarije na Pelješcu","Beljan, Sabrina",,,,,,,, pbf:3849,thesis,"Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu","Đukić, Darija",,,,,,,, pbf:3852,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidansa na aromatski sastav vina Cabernet Sauvignon nakon 12 mjeseci starenja","Kovačević, Ana",,,,,,,, pbf:3620,thesis,"Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja","Marušić, Ana",,,,,,,, pbf:3867,dissertation,"Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti","Žurga, Paula",,,,,,,, pbf:3416,thesis,"Senzorske i kromatske karakteristike crnog vina Cabernet sauvignon tretiranog netoplinskim tehnikama i antioksidansima","Radić, Adrijana",,,,,,,, pbf:3475,thesis,"Senzorske i kromatske karakteristike bijelog vina Graševina tretiranog netoplinskim tehnikama i antioksidansima","Stojanović, Nina",,,,,,,, pbf:3430,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokih snaga i dodatka antioksidansa na polifenolni i aromatski sastav vina Cabernet Sauvignon tijekom starenja","Krhan, Maja",,,,,,,, pbf:3219,thesis,"Polifenolni sastav vina","Macut, Nina",,,,,,,, pbf:3221,thesis,"Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina","Bekavac, Tea",,,,,,,, pbf:3222,thesis,"Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina","Bekavac, Klara",,,,,,,, pbf:3337,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon","Golik, Barbara",,,,,,,, pbf:3027,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina","Marušić, Ana",,,,,,,, pbf:3318,thesis,"Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu","Mišković, Petra",,,,,,,, pbf:3316,thesis,"Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga","Sivrić, Antonio",,,,,,,, pbf:2931,thesis,"Dugoročni utjecaj termosonikacije na sadržaj fenola i antocijana u vinu kontaminiranom kvascem Brettanomyces bruxellensis","Jurić, Sara",,,,,,,, agr:924,dissertation,"Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina","Tomić, Antonija",,,,,,,, agr:629,dissertation,"Utvrđivanje fenolnog profila ""Plavac mali"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina","Mucalo, Ana",,,,,,,, pbf:2589,thesis,"Razvoj i treniranje senzorskog panela za procjenu gorčine vina","Divjak, Carlo",,,,,,,, pbf:2443,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina","Gelo, Klara",,,,,,,, pbf:2912,dissertation,"Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip","Tomašević, Marina",,,,,,,, pbf:1661,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina","Tomljanović, Ana",,,,,,,, agr:484,dissertation,"Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina","Puhelek, Ivana",,,,,,,, pbf:97,thesis,"ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA","Horvat, Sandra",,,,,,,, pbf:270,thesis,"Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova","Kelšin, Karla",,,,,,,, pbf:136,thesis,"Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija","Joukhadar, Lejla",,,,,,,, pbf:440,thesis,"Utjecaj maceracije i dodatka antioksidansa (glutationa i sumporovog dioksida) na polifenolni sastav i boju vina Pošip","Primorac, Katarina",,,,,,,, pbf:715,thesis,"Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip","Bakula, Marijana",,,,,,,, pbf:2895,dissertation,"Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina","Dujmić, Filip",,,,,,,, pbf:516,thesis,"Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić","Drinovac, Inga",,,,,,,, pbf:802,thesis,"Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić","Nakić, Marija",,,,,,,, pbf:245,thesis,"Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav i kromatske karakteristike vina Babić","Braje, Martina",,,,,,,, pbf:314,thesis,"Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali","Tuđen, Lucija",,,,,,,, pbf:705,thesis,"Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip","Marić, Ivan",,,,,,,, pbf:579,thesis,"Određivanje primarne arome u moštu Pošipa","Holjevac, Josipa",,,,,,,, pbf:634,thesis,"Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina","Strižak, Tamara",,,,,,,, pbf:655,thesis,"Određivanje primarne arome bijelog grožđa","Vibovec, Helena",,,,,,,, pbf:376,thesis,"Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip","Sigeti, Ana",,,,,,,, pbf:423,thesis,"Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip","Žilić, Ivana",,,,,,,, pbf:504,thesis,"Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay","Mandić, Antonela",,,,,,,, pbf:776,thesis,"Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu","Petrušić, Gabrijela",,,,,,,, pbf:786,thesis,"Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa","Lisičar, Marina",,,,,,,, pbf:676,thesis,"Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje","Zovko, Mirela",,,,,,,, pbf:683,thesis,"Određivanje fermentacijske arome u vinu Malvazija istarska","Primorac, Katarina",,,,,,,, pbf:2826,dissertation,"Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu","Kosić, Urška",,,,,,,, pbf:1084,thesis,"Polifenolni sastav voćnih vina","Šaravanja, Nikolina",,,,,,,, pbf:1024,thesis,"Određivanje ukupnih fenola i antocijana iz vinskog taloga nakon ekstrakcije ultrazvukom pri različitim amplitudama i vremenima obrade","Čavlović, Kristina",,,,,,,, pbf:1380,thesis,"Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu","Malinarić, Mirna",,,,,,,, pbf:1262,thesis,"Polifenolni spojevi u vinu","Regović, Petra",,,,,,,, pbf:1263,thesis,"Polifenolni spojevi u grožđu","Solarić, Ana",,,,,,,, pbf:1849,thesis,"Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu","Bebek, Iva",,,,,,,, pbf:3101,"journal article","Fermentative aroma compounds and sensory descriptors of traditional Croatian dessert wine Prošek from Plavac mali cv.","Budić-Leto, Irena; Zdunić, Goran; Banović, Mara; Kovačević Ganić, Karin; Tomić-Potrebuješ, Iva; Lovrić, Tomislav",,,,,,,, pbf:3102,"journal article","Polyphenols and volatiles in fruits of two sour cherry cultivars, some berry fruits and their jams","Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela; Kovačević Ganić, Karin; Banović, Mara; Bursać Kovačević, Danijela",,,,,,,,