pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2155,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice","Tomljenović, Stjepana",,,,,,,, ptfos:1899,thesis,"Utjecaj frekvencije regulatora okretaja elektromotora i antioksidansa na iskorištenje i održivost konopljinog ulja sorte Finola","Čorluka, Sarah",,,,,,,, ptfos:1890,thesis,"Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola","Pleško, Matea",,,,,,,, ptfos:1880,thesis,"Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki","Tomljanović, Marijana",,,,,,,, ptfos:1908,thesis,"Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira","Popijač, Dijana",,,,,,,, ptfos:1910,thesis,"Kontrola kvalitete mlijeka u RH","Pukec, Andrija",,,,,,,, ptfos:1909,thesis,"Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda","Marić, Evica",,,,,,,, ptfos:1865,thesis,"Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta","Vilić, Ružica",,,,,,,, ptfos:1887,thesis,"Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja","Mihalina, Marko",,,,,,,, ptfos:1886,thesis,"Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza","Puškarić, Ela",,,,,,,, ptfos:1891,thesis,"Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla","Hećimović, Dubravka",,,,,,,, ptfos:1858,thesis,"Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja","Tokić, Mirna",,,,,,,, ptfos:1857,thesis,"Utjecaj antioksidansa na održivost ulja smeđeg lana","Radanović, Tamara",,,,,,,, ptfos:1903,thesis,"Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja","Subotić, Marina",,,,,,,, ptfos:1836,thesis,"Funkcionalna svojstva proteina sirutke","Tadić, Goran",,,,,,,, ptfos:1714,thesis,"Utjecaj kondicioniranja, ljuske suncokreta i antioksidanasa na proizvodnju i oksidacijsku stabilnost ulja kikirikija","Vrdoljak, Martina",,,,,,,, ptfos:1622,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima","Petrić, Sofija",,,,,,,, ptfos:1611,thesis,"Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa","Cindrić, Korana",,,,,,,, ptfos:1517,thesis,"Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja","Kovačić, Marija",,,,,,,, ptfos:1503,thesis,"Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja gorušice","Lukac, Mateja",,,,,,,, ptfos:1490,thesis,"Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja šafranike","Nikolić, Nives",,,,,,,, ptfos:1403,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike","Vrban, Dino",,,,,,,, ptfos:1471,thesis,"Izolacija i upotreba mliječnih proteina","Milošević, Ines",,,,,,,, ptfos:1465,thesis,"Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda","Jurić, Ivona",,,,,,,, ptfos:1498,thesis,"Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira","Hojka, Martina",,,,,,,, ptfos:1497,thesis,"Vrste zagađenja mlijeka","Radman, Marija",,,,,,,, ptfos:1377,thesis,"Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ekstrakta ružmarina, ekstrakta zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lanenog ulja","Ibrišimović, Martina",,,,,,,, ptfos:1376,thesis,"Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ružmarina, zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja","Štefančić, Sara",,,,,,,, ptfos:1365,thesis,"Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima","Vila, Jadranka",,,,,,,, ptfos:1363,thesis,"Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira","Huđek, Antonia",,,,,,,, ptfos:1361,thesis,"Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira","Šimić, Marko",,,,,,,, ptfos:1289,thesis,"Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja","Zlosa, Tihana",,,,,,,, ptfos:1223,thesis,"Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja","Banovac, Anamaria",,,,,,,, ptfos:1305,thesis,"Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH","Jurić, Ivana",,,,,,,, ptfos:1206,thesis,"Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive","Cikoš, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:1229,thesis,"Određivanje mikološke populacije u prostorima i kućanstvima poplavljenih područja Gunje","Markoljević, Ivana",,,,,,,, ptfos:1330,thesis,"Terapijski mliječni proizvodi - probiotici","Jurkić, Marijana",,,,,,,, ptfos:1208,thesis,"Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama","Tomas, Ivan",,,,,,,, ptfos:1197,thesis,"Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica","Jager, Nina",,,,,,,, ptfos:1177,thesis,"Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja","Kalšan, Melita",,,,,,,, ptfos:1174,thesis,"Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice","Tutić, Antonio",,,,,,,, ptfos:1158,thesis,"Utjecaj vrste koagulanta na kemijska, senzorska i teksturalna svojstva dimljenog kuhanog sira","Novaković, Jovana",,,,,,,, ptfos:1155,thesis,"Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina","Kojić, Nataša",,,,,,,, ptfos:1303,thesis,"Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima","Jelić, Josipa",,,,,,,, ptfos:1154,thesis,"Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca","Sukačić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1140,thesis,"Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira","Šajatović, Tena",,,,,,,, ptfos:1025,thesis,"Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače","Foruglaš, Diana",,,,,,,, ptfos:1023,thesis,"Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja","Gajšek, Maja",,,,,,,, ptfos:1022,thesis,"Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta","Stuparić, Ana",,,,,,,, ptfos:1017,thesis,"Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira","Lacković, Ines",,,,,,,, ptfos:1014,thesis,"Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja","Jurić, Tena",,,,,,,, ptfos:1052,thesis,"Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva","Andrašek, Allen",,,,,,,, ptfos:1013,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista","Devčić, Antonia",,,,,,,, ptfos:1373,thesis,"Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH","Rašić, Anđela",,,,,,,, ptfos:1071,thesis,"Mlijeko u prahu","Mandarić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1026,thesis,"Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta","Vidaček, Štefica",,,,,,,, ptfos:1077,thesis,"Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira","Ivanković, Ana",,,,,,,, ptfos:1098,thesis,"Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta","Veljković, Vladimir",,,,,,,, ptfos:1099,thesis,"Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama","Babić, Ingrid",,,,,,,, ptfos:990,thesis,"Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama","Djurdjević, Ivana",,,,,,,, ptfos:989,thesis,"Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji bijelog sira","Prolić, Antonela",,,,,,,, ptfos:984,thesis,"Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice","Kurečić, Ines",,,,,,,, ptfos:982,thesis,"Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji","Martinović, Slaviša",,,,,,,, ptfos:979,thesis,"Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Karzalko, Sabina",,,,,,,, ptfos:969,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije","Lijić, Andrea",,,,,,,, ptfos:855,thesis,"Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze","Šilipetar, Marijana",,,,,,,, ptfos:859,thesis,"Ispitivanje kinetike kiselinske hidrolize otpadnog pivskog kvasca","Šimunović, Ivan",,,,,,,, ptfos:1723,book,"Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15","Ajredini, Saša; Andrejaš, Martina; Avdić, Azem; Avdić, Gordan; Babić, Hrvoje; Barišić, Nada; Bartalné-Berceli, Monika; Bliznikas, Saulius; Bodroža-Solarov, Marija; Borges, Saulo; Brkljača, Jovana; Čabarkapa, Ivana; Čačić Kenjerić, Frane; Cesnuleviciene, Ruta; Cinkmanis, Ingmars; Colić Barić, Irena; Čukelj, Nikolina; Ćurić, Duška; Czyż, Jaroslav; Dimić, Gordana; Domin, Marek; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Durak, Agata; Dziki, Dariusz; Efendić, Tamara; Filipčev, Bojana; Fonovich, Teresa; Gagula, Goran; Galoburda, Ruta; Gawlik-Dziki, Urszula; Gergely, Szilveszter; Grgić, Marija; Guberac, Sunčica; Guberac, Vlado; Hadžiomerović, Edina; Hruškar, Mirjana; Hrušková, Marie; Ištvanić, Tea; Ivić, Marko; Izsó, Eszter; Jablonskyte-Rasce, Danute; Jambrec, Dubravka; Janaviciene, Sigita; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Karklina, Daina; Karnaš, Maja; Keriene, Ilona; Klava, Dace; Koceva Komlenić, Daliborka; Kolak, Paola; Kozłowicz, Katarzyna; Kronberga, Arta; Krpan, Marina; Krstanović, Vinko; Krulj, Jelena; Krzysiak, Zbigniew; Kunić, Tihana; Lalić, Alojzije; Lukinac, Jasmina; Mandić, Anamarija; Mankeviciene, Audrone; Marić, Sonja; Maričić, Nikola; Mastanjević, Krešimir; Mastanjević, Kristina; Miličević, Dijana; Mujdanović, Selma; Mujkić, Nedreta; Nedeljković, Nataša; Novotni, Dubravka; Pavičić, Josipa; Pérez-Coll, Cristina; Pestorić, Mladenka; Petrčić, Kristina; Petrović, Sonja; Plavšić, Dragana; Polimac, Mirjana; Psodorov, Đorđe; Rakcejeva, Tatjana; Réka, Juhasz; Rumbak, Ivana; Ružić, Ivan; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Salgó, Andras; Sęczyk, Łukasz; Selmić, Maida; Sfara, Valeria; Šarić, Ljubiša; Šimić, Gordana; Šimurina, Olivera; Skudra, Liga; Slačanac, Vedran; Straumite, Evita; Strelec, Ivica; Švec, Ivan; Świeca, Michal; Tudor, Petra; Vacek, Kristina; Vecstaudza, Agnese; Velić, Natalija; Voučko, Bojana; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukobratović, Marija; Zagorska, Jelena; Živoder, Dubravka",,,,,,,, ptfos:1745,"conference paper","Influence of malting procedure on the quality of hulless barley malt","Krstanović, Vinko; Mastanjević, Krešimir; Velić, Natalija; Slačanac, Vedran; Vacek, Kristina; Gagula, Goran; Mastanjević, Kristina",,,,,,,, ptfos:844,thesis,"Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)","Bilić, Lucija",,,,,,,, ptfos:847,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice","Stanković, Jelena",,,,,,,, ptfos:414,thesis,"Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima","Maretić, Nela",,,,,,,, ptfos:851,thesis,"Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji","Larma, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:682,thesis,"Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta","Špoljarić, Maja",,,,,,,, ptfos:675,thesis,"Intolerancija na laktozu","Mijić, Darko",,,,,,,, ptfos:349,thesis,"Spektrofluorimetrijska analiza kiselo topljivih proteina kravljeg i kozjeg mlijeka","Dobrijević, Zorana",,,,,,,, ptfos:344,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja","Mitrović, Marijana",,,,,,,, ptfos:346,thesis,"Obrada otpadne vode iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama","Bošnjaković, Goran",,,,,,,, ptfos:937,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti","Palameta, Anđelka",,,,,,,, ptfos:343,thesis,"Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama","Ižaković, Maja",,,,,,,, ptfos:341,thesis,"Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.","Radić, Mato",,,,,,,, ptfos:340,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije","Dominković, Irena",,,,,,,, ptfos:157,thesis,"Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike","Marjanović, Mirjana",,,,,,,, ptfos:155,thesis,"Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica","Tolić, Danijela",,,,,,,, ptfos:1012,thesis,"Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja","Ljiljanić, Tea",,,,,,,, ptfos:166,thesis,"Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja","Baotić, Monika",,,,,,,, ptfos:164,thesis,"Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije","Mišlov, Martina",,,,,,,, ptfos:161,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja","Karimović, Marina",,,,,,,, ptfos:171,thesis,"Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja","Žuljević, Romana",,,,,,,, ptfos:149,thesis,"Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice","Panzalović, Valentina",,,,,,,, ptfos:144,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja","Škof, Barbara",,,,,,,, ptfos:143,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Balentović, Martina",,,,,,,, ptfos:142,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice","Kostelac, Ivana",,,,,,,, ptfos:1,thesis,"Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane","Đurđa, Ivona",,,,,,,, ptfos:6,thesis,"Upotreba meda u prehrambenoj industriji","Marković, Marko",,,,,,,, ptfos:16,thesis,"Patogeni mikroorganizmi u mlijeku i mliječnim proizvodima","Grgurovac, Maja",,,,,,,, ptfos:136,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja","Cik, Martina",,,,,,,, ptfos:128,thesis,"Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada","Martinov, Davor",,,,,,,, ptfos:35,thesis,"Tehnološki postupak proizvodnje jogurta","Šajatović, Tena",,,,,,,, ptfos:56,thesis,"Sustav kontrole kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda u RH","Vidaček, Štefica",,,,,,,, ptfos:67,thesis,"Određivanje teških metala i aflatoksina u mlijeku","Sukačić, Jelena",,,,,,,, ptfos:122,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja","Panak, Jelena",,,,,,,, ptfos:103,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane","Marković, Tanja",,,,,,,, ptfos:658,dissertation,"Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka","Lučan, Mirela",,,,,,,, ptfos:98,thesis,"Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja","Bigić, Tamara",,,,,,,, ptfos:99,thesis,"Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja","Gnjatović, Luka",,,,,,,, ptfos:93,thesis,"Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma","Dujković, Bojan",,,,,,,, ptfos:819,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve","Mikec, Darko",,,,,,,, ptfos:91,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja","Pavlović, Dajana",,,,,,,, ptfos:323,thesis,"Inhibicija Listeria monocytogenes probiotičkim bakterijama Bifidobacterium longum tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka","Juras, Linda",,,,,,,, ptfos:2098,book,"Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists","Altamirano-Fortoul, Rossana; Avdić, Gordan; Al-Dmoor, Hanee M.; Babić, Jurislav; Balaž, Davor; Balestra, Federica; Banjac, Vojislav; Banjari, Ines; Bartkiene, Elena; Beganović, I.; Bituh, Martina; Błaszczak, Wioletta; Bodroža-Solarov, Marija; Bosiljkov, Tomislav; Brnčić, Mladen; Budžaki, Sandra; Calviño, Adelina; Cizeikiene, Dalia; Colić Barić, Irena; Cvetković, Biljana; Čačić, Frane; Čukelj, Nikolina; Ćatović, Adnan; Ćurić, Duška; Dapčević Hadnađev, Tamara; Demin, Mirjana; Dimić, Gordana; Divković, Ivana; Dokić, Ljubica; Drezner, Georg; Dujmić, Filip; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Dura, Angela.; Dvojković, Krešimir; Filipčev, Bojana; Fišteš, Aleksandar; Fontana, Vedrana; Gadanec, Martina; Garzón, Raquel; Gianotti, Andrea; Grbić, Jasna; Habschied, Kristina; Hassan, Chek Zaini; Horvat, Daniela; Hrušková, Marie; Ismail, S.; Jamal, A. F.; Jambrec, Dubravka; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Juodeikiene, Grazina; Jurković, Martina; Jurković, Zorica; Juul, Nils; Kal-Kausar, Mohd Amin; Karnaš, Maja; Keleković, Snježana; Kenjerić, Daniela; Keser, Irena; Klupsaite, Dovile; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Kovačević, Dragan; Kramarić, Matija; Krešić, Greta; Krstanović, Vinko; Krstonošić, Veljko; Kuleš, Anđa; Lončarević, Ivana; Lukinac, Jasmina; Lutrov, Kristina; Maksimović, Jovana; Mandić, Anamarija; Mandić, Milena Lela; Mankeviciene, Audrone; Marijanović-Vincetić, Dubravka; Mastanjević, Krešimir; Mastilović, Jasna; Mehić, D.; Mesarić, Josip; Meuser, F.; Miličević, Dijana; Milovanović, Ivan; Mišan, Aleksandra; Moslavac, Tihomir; Mrduljaš, Nikolina; Nedeljković, Nataša; Nikolić, Ivana; Nježić, Zvonko; Nosić, Tonka; Novotni, Dubravka; Pajin, Biljana; Panjkota Krbavčić, Ines; Pestorić, Mladenka; Pichler, Anita; Pinnavaia, Gian Gaetano; Plavšić, Dragana; Pojić, Milica; Pozderović, Andrija; Psodorov, Dragan; Psodorov, Đorđe; Ramli, K.; Ranilović, Jasmina; Regušić, Lidija; Rosell, Cristina Molina; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Selimović, Amel; Semaskiene, Roma; Slačanac, Vedran; Smerdel, Bojana; Sokolić-Mihalak, Darja; Sudar, Rezica; Suproniene, Skaidre; Suzila, I.; Šarić, Ljubiša; Šarkanj, Bojan; Šereš, Zita; Šimurina, Olivera; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Šušnić, Saša; Švec, Ivan; Taneyo Saa, Danielle; Tišma, Marina; Torbica, Aleksandra; Ugarčić, Žaneta; Varga, Ana; Vidmantiene, Daiva.; Višekruna, I.; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukić, Milan; Zavariz de Miranda, Martha; Zmaić, Krunoslav; Živković, Jasmina; Žižić, Vesna",,,,,,,, ptfos:2149,"conference paper","Starch characterization using spectrophotometry and direct potentiometry","Sakač, Nikola; Habschied, Kristina; Karnaš, Maja; Regušić, Lidija; Slačanac, Vedran",,,,,,,, ptfos:690,thesis,"Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja","Dominković, Olivera",,,,,,,, ptfos:692,thesis,"Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja","Besten, Valentina",,,,,,,, ptfos:186,thesis,"Med i njegova ljekovita svojstva","Cah, Goranka",,,,,,,, ptfos:695,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa","Đurkan, Sanja",,,,,,,, ptfos:720,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Odak, Ivana",,,,,,,, ptfos:719,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Vučić, Ružica",,,,,,,, ptfos:721,thesis,"Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja","Palac, Borka",,,,,,,, ptfos:723,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke","Šutalo, Helena",,,,,,,, ptfos:228,thesis,"Fermentirani mliječni proizvodi","Dominković, Irena",,,,,,,, ptfos:728,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta","Nosić, Tonka",,,,,,,, ptfos:701,thesis,"Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira ""Prga"" iz Prekodravlja","Turi, Jelena",,,,,,,, ptfos:709,thesis,"Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze","Albert, Adela",,,,,,,, ptfos:361,thesis,"Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja","Vadas, Josipa",,,,,,,, ptfos:820,thesis,"Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica","Drčec (udana Kralj), Marika",,,,,,,, ptfos:718,thesis,"Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja","Tomić, Aleksandra",,,,,,,, ptfos:713,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja","Mladenović, Maja",,,,,,,, ptfos:711,thesis,"Procjena prikladnosti fermentiranih mliječnih proizvoda za prehranu osoba s intolerancijom na laktozu","Nieder, Daria",,,,,,,, ptfos:332,thesis,"Proizvodnja topljenog sira","Vacek, Kristina",,,,,,,, ptfos:375,thesis,"Proizvodnja novih tipova sireva na obiteljskom gospodarstvu Vidmar u Hrvatskoj Dubici","Vidmar, Jelena",,,,,,,, ptfos:744,thesis,"Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja","Drobac, Sanja",,,,,,,, ptfos:380,thesis,"Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01","Čuljak, Marijana",,,,,,,, ptfos:382,thesis,"Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku","Koić, Ivana",,,,,,,, ptfos:445,thesis,"Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja","Grgurovac, Zrinka",,,,,,,, ptfos:753,thesis,"Antiaflatoksikogeni utjecaj odabranih inhibitora glutation S-transferaze","Juranić, Sanja",,,,,,,, ptfos:233,thesis,"Sastav mliječnih formula za prehranu djece predškolske dobi","Pehar, Danijela",,,,,,,, ptfos:451,thesis,"Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima","Rušnov, Krešimir",,,,,,,, ptfos:309,thesis,"Prehrambeni proizvodi na bazi meda","Bartolec, Vida",,,,,,,, ptfos:945,thesis,"Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem","Novak, Maša",,,,,,,, ptfos:283,thesis,"Terapijska svojstva propolisa","Pokrivač, Samanta",,,,,,,, ptfos:769,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja","Labrović, Ivana",,,,,,,, ptfos:773,thesis,"Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom","Jalšić, Valentina",,,,,,,, ptfos:775,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka","Prpić, Iva",,,,,,,, ptfos:774,thesis,"Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva","Kvesić, Ivana",,,,,,,, ptfos:781,thesis,"Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja","Tadić, Ivana",,,,,,,, ptfos:780,thesis,"Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu","Tomas, Ana",,,,,,,, ptfos:949,thesis,"Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu","Gubijan, Marina",,,,,,,, ptfos:784,thesis,"Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom","Biškup, Nikola",,,,,,,, ptfos:788,thesis,"Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Drčec, Marika",,,,,,,, ptfos:458,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte ""Srpanjka"" epiklorhidrinom","Čolović, Bojana",,,,,,,, ptfos:964,thesis,"Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima","Plavšić, Josipa",,,,,,,, ptfos:797,thesis,"Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira","Gradinjan, Maja",,,,,,,, ptfos:796,thesis,"Proizvodnja novog tipa Feta sira","Gvozdanović, Andrea",,,,,,,, ptfos:483,thesis,"Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom","Gložinić, Ivana",,,,,,,, ptfos:826,thesis,"Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva","Kišmartin, Irena",,,,,,,, ptfos:954,thesis,"Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze","Sikra, Suzana",,,,,,,, ptfos:491,thesis,"Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja","Vuković, Danijela",,,,,,,, ptfos:493,thesis,"Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa","Meteš, Ivan",,,,,,,, ptfos:799,thesis,"Fluorescencija peptidne frakcije kravljeg i kozjeg mlijeka","Eškit, Marina",,,,,,,, ptfos:497,thesis,"Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Đurkan, Tomislav",,,,,,,, ptfos:498,thesis,"Stabilnost enzima katalaze i glutation S-transferaze kod različitih uvjeta čuvanja micelija Aspergillus flavusa","Prka, Marija",,,,,,,, ptfos:410,thesis,"Terapijski učinak mliječnih proizvoda","Andrić, Kristina",,,,,,,, ptfos:418,thesis,"Probiotici u mljekarskoj industriji","Mladenović, Maja",,,,,,,, ptfos:405,thesis,"Linija svježih krem sireva","Albert, Adela",,,,,,,, ptfos:829,thesis,"Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka","Šupuković, Dijana",,,,,,,, ptfos:419,thesis,"Linija topljenih sireva","Sović, Vedrana",,,,,,,, ptfos:398,thesis,"Linija polutvrdih sireva","Pavasović, Željana",,,,,,,, ptfos:396,thesis,"Linija proizvodnje polutvrdih sireva","Manić, Vedrana",,,,,,,, ptfos:503,thesis,"Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida","Žukić, Branka",,,,,,,, ptfos:577,thesis,"Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima","Janči, Marijana",,,,,,,, ptfos:830,thesis,"Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa","Horvat (udano Pašić), Melita",,,,,,,, ptfos:505,thesis,"Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka","Presečan, Senka",,,,,,,, ptfos:271,thesis,"Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka","Boc, Martina",,,,,,,, ptfos:578,thesis,"Ispitivanje pesticida u hrani","Janči, Sanela",,,,,,,, ptfos:369,thesis,"Primjena mliječnih kultura u prehrambenoj industriji","Ćakarun, Josipa",,,,,,,, ptfos:421,thesis,"Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda","Džambo, Ana",,,,,,,, ptfos:508,thesis,"Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice","Gagula, Goran",,,,,,,, ptfos:362,thesis,"Terapijska svojstva propolisa","Plazibat, Vanja",,,,,,,, ptfos:510,thesis,"Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva","Marketanović, Marija",,,,,,,, ptfos:509,thesis,"Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu","Marketanović, Željka",,,,,,,, ptfos:787,thesis,"Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina","Berger, Natalia",,,,,,,, ptfos:782,thesis,"Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom","Fundak, Tamara",,,,,,,, ptfos:785,thesis,"Proizvodnja sirne rolade sa šunkom","Kocijan, Ivana",,,,,,,, ptfos:831,thesis,"Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina","Volmut, Katica",,,,,,,, ptfos:512,thesis,"Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana","Grozaj, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:853,thesis,"Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha","Tosenberger, Mihaela",,,,,,,, ptfos:513,thesis,"Ispitivanje utjecaja izgleda ambalaže prehrambenih proizvoda na percepciju kod potencijalnih kupaca","Sekulić, Andrej",,,,,,,, ptfos:778,thesis,"Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom","Ljubas, Igor",,,,,,,, ptfos:518,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Hadrović, Ivan",,,,,,,, ptfos:360,thesis,"Toplinski postupci obrade mlijeka","Mašić, Jurka",,,,,,,, ptfos:521,thesis,"Korelacija aktivnosti katalaze i sinteze aflatoksina Aspergillus flavusa","Zlatar, Dragana",,,,,,,, ptfos:531,thesis,"Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida","Gregurek, Dijana",,,,,,,, ptfos:833,thesis,"Ispitivanje znanja o prehrani i prehrambenih navika srednjoškolske populacije","Milosavljević, Dragana",,,,,,,, ptfos:548,thesis,"Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01","Babić, Monika",,,,,,,, ptfos:835,thesis,"Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta","Dorbić, Ivo",,,,,,,, ptfos:553,thesis,"Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka","Buljević, Marina",,,,,,,, ptfos:554,thesis,"Novi tip Paškog sira","Holubec, Ivana",,,,,,,, ptfos:585,thesis,"Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice","Perak, Silvija",,,,,,,, ptfos:950,thesis,"Linija proizvodnje polutvrdih sireva","Knežević, Ivana",,,,,,,, ptfos:586,thesis,"Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja","Kanižaj, Marijana",,,,,,,, ptfos:516,thesis,"Linija topljenih sireva","Labrović, Ivana",,,,,,,, ptfos:473,thesis,"Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima","Varga, Lana",,,,,,,, ptfos:952,thesis,"Proteini sirutke","Pavlović, Dajana",,,,,,,, ptfos:514,thesis,"Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa","Divković, Ivana",,,,,,,, ptfos:588,thesis,"Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida","Šoštarec, Ana",,,,,,,, ptfos:590,thesis,"Optimiranje jelovnika za djecu s posebnim potrebama","Buzjak, Vlatka",,,,,,,, ptfos:462,thesis,"Kontrola i ocjenjivanje kakvoće mlijeka","Tomas, Ana",,,,,,,, ptfos:594,thesis,"Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima","Vranić, Ivana",,,,,,,, ptfos:596,thesis,"Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei","Hanjš, Petra",,,,,,,, ptfos:607,thesis,"Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze","Blažek, Hrvoje",,,,,,,, ptfos:598,thesis,"Mikrobna populacija krušnih mrvica","Plavšić, Amalija",,,,,,,, ptfos:615,thesis,"Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera","Logožar, Maja",,,,,,,, ptfos:618,thesis,"Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina","Vitić, Jelena",,,,,,,, ptfos:619,thesis,"Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja","Rusman, Štefica",,,,,,,, ptfos:425,thesis,"Proizvodnja svježih krem sireva i mliječnih namaza u Tvornici mliječnih proizvoda Belje d.d.","Bušić, Arijana",,,,,,,, ptfos:854,thesis,"Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica","Bertović, Kristina",,,,,,,, ptfos:621,thesis,"Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum","Franić, Darija",,,,,,,, ptfos:622,thesis,"Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima","Hrastić, Romina",,,,,,,, ptfos:2800,thesis,"Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda","Baković, Ivanka",,,,,,,, ptfos:2802,thesis,"Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka","Pastor, Rahela",,,,,,,, ptfos:625,thesis,"Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze","Dvoržak, Doroteja",,,,,,,, ptfos:628,thesis,"Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda","Švenda, Marijeta",,,,,,,, ptfos:837,thesis,"Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi","Boban, Katica",,,,,,,, ptfos:838,thesis,"HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka","Zagrajšek, Goran",,,,,,,,