pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2845,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Selak-Zeljko, Barbara",,,,,,,, ptfos:2844,thesis,"Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu krekera bez glutena","Lovrić, Ana",,,,,,,, ptfos:2815,thesis,"Čimbenici rizika u prehrani i rizik od moždanog udara u odrasloj populaciji","Šmic, Lorena",,,,,,,, ptfos:2789,thesis,"Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena","Cvetko, Dijana",,,,,,,, ptfos:2779,thesis,"Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda","Horki, Dario",,,,,,,, ptfos:2755,thesis,"Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu","Strmota, Magdalena",,,,,,,, ptfos:2758,thesis,"Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj","Kurečić, Ines",,,,,,,, ptfos:2753,thesis,"Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna","Božić, Barbara",,,,,,,, ptfos:2754,thesis,"Optimiranje proizvodnje čajnog peciva bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba","Begić, Matea",,,,,,,, ptfos:2743,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače badema na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Presečan, Kristina",,,,,,,, ptfos:2742,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Mandić, Valentina",,,,,,,, ptfos:2730,thesis,"Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena","Brođanac, Andrea",,,,,,,, ptfos:2604,thesis,"Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje","Grubeša, Marija",,,,,,,, ptfos:2570,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena","Vojnić, Snježana",,,,,,,, ktfst:1199,thesis,"Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline","Debeljak, Matea",,,,,,,, ktfst:1208,thesis,"Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline","Đaković, Lucija",,,,,,,, ptfos:2451,thesis,"Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja","Lulić, Iva",,,,,,,, ptfos:2447,thesis,"Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike","Keresturi, Sandi",,,,,,,, ptfos:2448,thesis,"Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba","Kraljik, Helena",,,,,,,, ptfos:2482,thesis,"Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike","Kercel, Antonio",,,,,,,, ptfos:2488,thesis,"Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu","Anić, Marija",,,,,,,, ptfos:2393,thesis,"Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon","Jelić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2294,thesis,"Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma","Tomašević, Matko",,,,,,,, ptfos:2304,thesis,"Postupak pečenja pekarskih proizvoda","Tomas Lipec, Katarina",,,,,,,, ptfos:2285,thesis,"Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu","Ivanković, Ana",,,,,,,, ptfos:2296,thesis,"Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici","Glavina, Vedran",,,,,,,, ptfos:2249,thesis,"Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda","Kosanović, Darina",,,,,,,, ptfos:2250,thesis,"Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda","Božić, Barbara",,,,,,,, ptfos:2182,thesis,"Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini","Markovčić, Mateo",,,,,,,, ptfos:2161,thesis,"Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva","Vidakušić, Valentin",,,,,,,, ptfos:2081,thesis,"Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa","Dubovski, Ana",,,,,,,, ptfos:2082,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu","Topić, Matea",,,,,,,, ptfos:2092,thesis,"Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera","Jaković, Marina",,,,,,,, ptfos:2080,thesis,"Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera","Drozdek, Antonella",,,,,,,, ptfos:2127,thesis,"Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama","Kolak, Nera",,,,,,,, ptfos:2120,thesis,"Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu","Nadaždi, Helena",,,,,,,, ptfos:2126,thesis,"Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita","Koljđeraj, Antonio",,,,,,,, ptfos:2117,thesis,"Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera","Blažević, Monika",,,,,,,, ptfos:2124,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna","Živić, Ana",,,,,,,, ptfos:1962,thesis,"Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera","Hojka, Martina",,,,,,,, ptfos:1815,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine","Štabi, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1813,thesis,"Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike","Vukas, Tomislav",,,,,,,, ptfos:1814,thesis,"Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva","Crnčan, Marin",,,,,,,, ptfos:1812,thesis,"Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna","Sršić, Matea",,,,,,,, ptfos:1788,thesis,"Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna","Čevapović, Iva",,,,,,,, ptfos:1763,thesis,"Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017.","Havlik, Igor",,,,,,,, ptfos:1726,thesis,"Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike","Vulin, Zdravko",,,,,,,, ptfos:1613,thesis,"Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon","Balen, Tena",,,,,,,, ptfos:1521,thesis,"Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija","Zmaić, Katarina",,,,,,,, ptfos:1405,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine","Barić, Marija",,,,,,,, ptfos:1392,thesis,"Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike","Velikanović, Valentina",,,,,,,, ptfos:1446,thesis,"Obilježja kvalitete pekarskih proizvoda","Bošković, Sanja",,,,,,,, ptfos:1389,thesis,"Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva","Martinović, Slaviša",,,,,,,, ptfos:1393,thesis,"Utjecaj dodatka tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na fizikalna i bioaktivna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna","Crnogaj, Anja",,,,,,,, ptfos:1378,thesis,"Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA)","Filipović, Marija",,,,,,,, ptfos:1379,thesis,"Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine","Marek, Hana",,,,,,,, ptfos:1380,thesis,"Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine","Lukić, Josip",,,,,,,, ptfos:1387,thesis,"Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja","Koči, Matea",,,,,,,, ptfos:1372,thesis,"Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon","Buković, Katarina",,,,,,,, ptfos:1369,thesis,"Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje","Farago, Nives",,,,,,,, ptfos:1367,thesis,"Prisutnost genetski modificirane soje, kukuruza i pšenice na području Republike Hrvatske","Vukorepa, Petra",,,,,,,, ptfos:1364,thesis,"Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve","Pavlović, Mateja",,,,,,,, ptfos:1221,thesis,"Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh","Andrašek, Iva",,,,,,,, ptfos:1204,thesis,"Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje","Čuljak, Jaka",,,,,,,, ptfos:1153,thesis,"Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda","Miškić, Boris",,,,,,,, ptfos:1137,thesis,"Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske","Ćorić, Nevena",,,,,,,, ptfos:1119,thesis,"Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja","Čeple, Dunja",,,,,,,, ptfos:1047,thesis,"Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke","Kušurin, Iva",,,,,,,, ptfos:1020,thesis,"Ispitivanje pivarske kakvoće višenamjenskih sorti ječma Poljoprivrednog instituta Osijek","Lenart, Leon",,,,,,,, ptfos:1016,thesis,"Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa","Kolak, Paula",,,,,,,, ptfos:1018,thesis,"Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja","Budetić, Fedra",,,,,,,, ptfos:1035,thesis,"Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna","Jonjić, Željka",,,,,,,, ptfos:1034,thesis,"Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja","Markuš (udano Keser), Mirela",,,,,,,, ptfos:1036,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda","Penava, Tihomir",,,,,,,, ptfos:995,thesis,"Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna","Krušelj, Marijeta",,,,,,,, ptfos:1110,thesis,"Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima","Kopić, Ivana",,,,,,,, ptfos:981,thesis,"Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca","Efendić, Tamara",,,,,,,, ptfos:971,thesis,"Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva","Sušac, Elena",,,,,,,, ptfos:1746,"conference paper","Acorn flour – naturally gluten free","Polimac, Mirjana; Koceva Komlenić, Daliborka",,,,,,,, ptfos:1732,"conference paper","Browning development in bakery products enriched with food industry by-products","Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Čačić Kenjerić, Frane; Kolak, Paola; Efendić, Tamara; Koceva Komlenić, Daliborka",,,,,,,, ptfos:1751,"conference paper","Determination of glutenin and gliadin loci in Croatian winter wheat germplasm","Marić, Sonja; Grgić, Marija; Petrović, Sonja; Strelec, Ivica; Guberac, Sunčica; Guberac, Vlado",,,,,,,, ptfos:1723,book,"Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15","Ajredini, Saša; Andrejaš, Martina; Avdić, Azem; Avdić, Gordan; Babić, Hrvoje; Barišić, Nada; Bartalné-Berceli, Monika; Bliznikas, Saulius; Bodroža-Solarov, Marija; Borges, Saulo; Brkljača, Jovana; Čabarkapa, Ivana; Čačić Kenjerić, Frane; Cesnuleviciene, Ruta; Cinkmanis, Ingmars; Colić Barić, Irena; Čukelj, Nikolina; Ćurić, Duška; Czyż, Jaroslav; Dimić, Gordana; Domin, Marek; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Durak, Agata; Dziki, Dariusz; Efendić, Tamara; Filipčev, Bojana; Fonovich, Teresa; Gagula, Goran; Galoburda, Ruta; Gawlik-Dziki, Urszula; Gergely, Szilveszter; Grgić, Marija; Guberac, Sunčica; Guberac, Vlado; Hadžiomerović, Edina; Hruškar, Mirjana; Hrušková, Marie; Ištvanić, Tea; Ivić, Marko; Izsó, Eszter; Jablonskyte-Rasce, Danute; Jambrec, Dubravka; Janaviciene, Sigita; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Karklina, Daina; Karnaš, Maja; Keriene, Ilona; Klava, Dace; Koceva Komlenić, Daliborka; Kolak, Paola; Kozłowicz, Katarzyna; Kronberga, Arta; Krpan, Marina; Krstanović, Vinko; Krulj, Jelena; Krzysiak, Zbigniew; Kunić, Tihana; Lalić, Alojzije; Lukinac, Jasmina; Mandić, Anamarija; Mankeviciene, Audrone; Marić, Sonja; Maričić, Nikola; Mastanjević, Krešimir; Mastanjević, Kristina; Miličević, Dijana; Mujdanović, Selma; Mujkić, Nedreta; Nedeljković, Nataša; Novotni, Dubravka; Pavičić, Josipa; Pérez-Coll, Cristina; Pestorić, Mladenka; Petrčić, Kristina; Petrović, Sonja; Plavšić, Dragana; Polimac, Mirjana; Psodorov, Đorđe; Rakcejeva, Tatjana; Réka, Juhasz; Rumbak, Ivana; Ružić, Ivan; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Salgó, Andras; Sęczyk, Łukasz; Selmić, Maida; Sfara, Valeria; Šarić, Ljubiša; Šimić, Gordana; Šimurina, Olivera; Skudra, Liga; Slačanac, Vedran; Straumite, Evita; Strelec, Ivica; Švec, Ivan; Świeca, Michal; Tudor, Petra; Vacek, Kristina; Vecstaudza, Agnese; Velić, Natalija; Voučko, Bojana; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukobratović, Marija; Zagorska, Jelena; Živoder, Dubravka",,,,,,,, ptfos:1745,"conference paper","Influence of malting procedure on the quality of hulless barley malt","Krstanović, Vinko; Mastanjević, Krešimir; Velić, Natalija; Slačanac, Vedran; Vacek, Kristina; Gagula, Goran; Mastanjević, Kristina",,,,,,,, ptfos:1730,"conference paper","Possibilities of using acorn flour in products Based on flour","Polimac, Mirjana; Koceva Komlnić, Daliborka; Lukinac, Jasmina",,,,,,,, ptfos:1743,"conference paper","Survey of β-glucans in domestic barley's varieties","Lalić, Alojzije; Šimić, Gordana; Krstanović, Vinko; Mastanjević, Kristina",,,,,,,, ptfos:414,thesis,"Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima","Maretić, Nela",,,,,,,, ptfos:415,thesis,"Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata","Vrdoljak, Anđela",,,,,,,, ptfos:669,thesis,"Proizvodnja raženog kruha","Vuković, Damir",,,,,,,, ptfos:916,thesis,"Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja","Međugorac, Sanja",,,,,,,, ptfos:341,thesis,"Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.","Radić, Mato",,,,,,,, ptfos:158,thesis,"Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada","Grgić, Ilija",,,,,,,, ptfos:176,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa","Vidaković, Kristina",,,,,,,, ptfos:178,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija","Friščić, Stjepan",,,,,,,, ptfos:154,thesis,"Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva","Hrg, Danica",,,,,,,, ptfos:151,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna","Sermek-Marčec, Ivan",,,,,,,, ptfos:153,thesis,"Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva","Gligora, Kristina",,,,,,,, ptfos:647,dissertation,"Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije","Jozinović, Antun",,,,,,,, pfos:1674,dissertation,"KONKURENTNOST HRVATSKE PROIZVODNJE I PRERADE PŠENICE NA TRŽIŠTU EUROPSKE UNIJE","Balaž, Davor",,,,,,,, ptfos:177,thesis,"Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti","Kotarski, Ivana",,,,,,,, ptfos:164,thesis,"Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije","Mišlov, Martina",,,,,,,, ptfos:2588,book,"Flour - Bread '15 : Book of abstracts of the 8th International Congress Flour - Bread '15",,,,,,,,, ptfos:139,thesis,"Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja","Petrović, Manja",,,,,,,, ptfos:326,thesis,"Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada","Stepanović, Marko",,,,,,,, ptfos:127,thesis,"Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like","Rečić, Maja",,,,,,,, ptfos:118,thesis,"Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek","Vacek, Kristina",,,,,,,, ptfos:115,thesis,"Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja","Ivić, Ivana",,,,,,,, ptfos:119,thesis,"Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna","Bošnjaković, Nikolina",,,,,,,, ptfos:114,thesis,"Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a","Hajek, Dora",,,,,,,, ptfos:112,thesis,"Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva","Jurošević, Ivana",,,,,,,, ptfos:106,thesis,"Određivanje udjela ß-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2012.","Anđelić, Zoran",,,,,,,, ptfos:93,thesis,"Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma","Dujković, Bojan",,,,,,,, ptfos:2147,"conference paper","Development of enzymatic activity in wheat grain during germination process","Habschied, Kristina; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Tišma, Marina; Kramarić, Matija",,,,,,,, ptfos:2137,"conference paper","Effect of bread type choice on nutrition quality in elderly","Kenjerić, Daniela; Divković, Ivana; Banjari, Ines; Mandić, Milena Lela",,,,,,,, ptfos:2098,book,"Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists","Altamirano-Fortoul, Rossana; Avdić, Gordan; Al-Dmoor, Hanee M.; Babić, Jurislav; Balaž, Davor; Balestra, Federica; Banjac, Vojislav; Banjari, Ines; Bartkiene, Elena; Beganović, I.; Bituh, Martina; Błaszczak, Wioletta; Bodroža-Solarov, Marija; Bosiljkov, Tomislav; Brnčić, Mladen; Budžaki, Sandra; Calviño, Adelina; Cizeikiene, Dalia; Colić Barić, Irena; Cvetković, Biljana; Čačić, Frane; Čukelj, Nikolina; Ćatović, Adnan; Ćurić, Duška; Dapčević Hadnađev, Tamara; Demin, Mirjana; Dimić, Gordana; Divković, Ivana; Dokić, Ljubica; Drezner, Georg; Dujmić, Filip; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Dura, Angela.; Dvojković, Krešimir; Filipčev, Bojana; Fišteš, Aleksandar; Fontana, Vedrana; Gadanec, Martina; Garzón, Raquel; Gianotti, Andrea; Grbić, Jasna; Habschied, Kristina; Hassan, Chek Zaini; Horvat, Daniela; Hrušková, Marie; Ismail, S.; Jamal, A. F.; Jambrec, Dubravka; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Juodeikiene, Grazina; Jurković, Martina; Jurković, Zorica; Juul, Nils; Kal-Kausar, Mohd Amin; Karnaš, Maja; Keleković, Snježana; Kenjerić, Daniela; Keser, Irena; Klupsaite, Dovile; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Kovačević, Dragan; Kramarić, Matija; Krešić, Greta; Krstanović, Vinko; Krstonošić, Veljko; Kuleš, Anđa; Lončarević, Ivana; Lukinac, Jasmina; Lutrov, Kristina; Maksimović, Jovana; Mandić, Anamarija; Mandić, Milena Lela; Mankeviciene, Audrone; Marijanović-Vincetić, Dubravka; Mastanjević, Krešimir; Mastilović, Jasna; Mehić, D.; Mesarić, Josip; Meuser, F.; Miličević, Dijana; Milovanović, Ivan; Mišan, Aleksandra; Moslavac, Tihomir; Mrduljaš, Nikolina; Nedeljković, Nataša; Nikolić, Ivana; Nježić, Zvonko; Nosić, Tonka; Novotni, Dubravka; Pajin, Biljana; Panjkota Krbavčić, Ines; Pestorić, Mladenka; Pichler, Anita; Pinnavaia, Gian Gaetano; Plavšić, Dragana; Pojić, Milica; Pozderović, Andrija; Psodorov, Dragan; Psodorov, Đorđe; Ramli, K.; Ranilović, Jasmina; Regušić, Lidija; Rosell, Cristina Molina; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Selimović, Amel; Semaskiene, Roma; Slačanac, Vedran; Smerdel, Bojana; Sokolić-Mihalak, Darja; Sudar, Rezica; Suproniene, Skaidre; Suzila, I.; Šarić, Ljubiša; Šarkanj, Bojan; Šereš, Zita; Šimurina, Olivera; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Šušnić, Saša; Švec, Ivan; Taneyo Saa, Danielle; Tišma, Marina; Torbica, Aleksandra; Ugarčić, Žaneta; Varga, Ana; Vidmantiene, Daiva.; Višekruna, I.; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukić, Milan; Zavariz de Miranda, Martha; Zmaić, Krunoslav; Živković, Jasmina; Žižić, Vesna",,,,,,,, ptfos:2141,"conference paper","Influence of antioxidants addition on the oxidative stability of a mixture of sunflower and corn oils","Moslavac, Tihomir; Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Nosić, Tonka",,,,,,,, ptfos:2139,"conference paper","Quality inspection of cookies using computer vision","Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, Daliborka",,,,,,,, ptfos:2136,"conference paper","Salt intake through bakery products in Slavonia Region","Jurković, Martina; Marijanović-Vincetić, Dubravka; Jurković, Zorica; Mandić, Milena Lela; Sokolić-Mihalak, Darja",,,,,,,, ptfos:2149,"conference paper","Starch characterization using spectrophotometry and direct potentiometry","Sakač, Nikola; Habschied, Kristina; Karnaš, Maja; Regušić, Lidija; Slačanac, Vedran",,,,,,,, ptfos:2138,"conference paper","Textural and rheological characteristics of dough for cookies with chestnut flour","Maksimović, J; Pajin, Biljana; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Fišteš, A",,,,,,,, ptfos:2140,"conference paper","Use of maize, soy and rice breadcrumbs in the formulation of the gluten free meatballs","Mastanjević, Krešimir; Jukić, Marko; Ugarčić, Žaneta; Kovačević, Dragan; Kosović, Indira; Koceva Komlenić, Daliborka; Kuleš, Anđa; Keleković, Snježana",,,,,,,, ptfos:666,thesis,"Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije","Marijanović-Vincetić, Dubravka",,,,,,,, ptfos:694,thesis,"Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna","Tkalec, Davor",,,,,,,, ptfos:201,thesis,"Primjena enzimskih preparata u pekarstvu","Rukavina, Matej",,,,,,,, ptfos:698,thesis,"Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja","Kožul, Željko",,,,,,,, ptfos:205,thesis,"Upotreba šećera u pekarstvu","Sermek-Marčec, Ivan",,,,,,,, ptfos:2587,book,"Flour - Bread '13 : Book of abstracts of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists",,,,,,,,, ptfos:231,thesis,"Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna","Jonjić, Maja",,,,,,,, ptfos:215,thesis,"Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek","Kerekeš, Anita",,,,,,,, ptfos:213,thesis,"Proizvodnja pšeničnog brašna u mlinu PIK Vinkovci","Lucić, Martina",,,,,,,, ptfos:227,thesis,"Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima","Grgić, Ilija",,,,,,,, ptfos:708,thesis,"Ispitivanje pivarske kakvoće sorti ječma Vanessa i Tiffany","Marković, Branko",,,,,,,, ptfos:356,thesis,"Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja","Dudaš, Karlo",,,,,,,, ptfos:822,thesis,"Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma","Gagula, Goran",,,,,,,, ptfos:715,thesis,"Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice","Markovac, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:732,thesis,"Metode pripreme uzoraka žitarica i uljarica za ispitivanje vlagomjera u zakonskom mjeriteljstvu","Jocić, Vlatka",,,,,,,, ptfos:958,thesis,"Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije","Sabol, Nataša",,,,,,,, ptfos:737,thesis,"Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine","Krnić, Josipa",,,,,,,, ptfos:379,thesis,"Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine","Kovačević, Marija",,,,,,,, ptfos:849,thesis,"Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja","Matić, Mateja",,,,,,,, ptfos:336,thesis,"Pogreške pri proizvodnji tjestenine","Balentović, Martina",,,,,,,, ptfos:333,thesis,"Obogaćivanje brašna u mlinarstvu","Bjelobrk, Kristina",,,,,,,, ptfos:740,thesis,"Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom","Ćakarun, Josipa",,,,,,,, ptfos:293,thesis,"Masnoće u pekarstvu","Stanković, Jelena",,,,,,,, ptfos:251,thesis,"Ispitivanje reoloških svojstava tijesta","Kuzmanović, Melita",,,,,,,, ptfos:252,thesis,"Primjena kiselog tijesta u pekarstvu","Torčić, Ivana",,,,,,,, ptfos:244,thesis,"Vrste transporta u mlinu","Petrović, Manja",,,,,,,, ptfos:750,thesis,"Određivanje ß-glukana u domaćim sortama ječma","Popović, Tamara",,,,,,,, ptfos:446,thesis,"Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja","Lončarić, Marin",,,,,,,, ptfos:447,thesis,"Mikrobna populacija dehidriranih namirnica","Kozarević, Suzana",,,,,,,, ptfos:450,thesis,"Praćenje amilografskih parametara ovisno o lokalitetu i sorti pšenice uroda 2008./09. godine","Pritišanac, Barbara",,,,,,,, ptfos:310,thesis,"Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna","Gelemanović, Marta",,,,,,,, ptfos:771,thesis,"Ispitivanje kvalitete tjestenine proizvedene od mješavine krupica pšenica Triticum durum i Triticum aestivum","Šimonji, Kristina",,,,,,,, ptfos:453,thesis,"Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine","Kobaš, Andrea",,,,,,,, ptfos:949,thesis,"Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu","Gubijan, Marina",,,,,,,, ptfos:482,thesis,"Primjena gel filtracije Sephadexom G-25 u razdvajanju biomolekula meda","Blaško, Ivana",,,,,,,, ptfos:797,thesis,"Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira","Gradinjan, Maja",,,,,,,, ptfos:796,thesis,"Proizvodnja novog tipa Feta sira","Gvozdanović, Andrea",,,,,,,, ptfos:827,thesis,"Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače","Toth, Zvonimir",,,,,,,, ptfos:494,thesis,"Aktivnost polifenol oksidaze u ekstraktima brašna od cjelovitog zrna različitih sorti pšenice","Šimunić, Neda",,,,,,,, ptfos:417,thesis,"Proizvodi bez glutena","Zeko, Josip",,,,,,,, ptfos:501,thesis,"Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike","Batinić, Nikola",,,,,,,, ptfos:804,thesis,"Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Krnjak, Marina",,,,,,,, ptfos:805,thesis,"Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Jurišić, Blanka",,,,,,,, ptfos:965,thesis,"Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta","Ister, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:510,thesis,"Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva","Marketanović, Marija",,,,,,,, ptfos:509,thesis,"Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu","Marketanović, Željka",,,,,,,, ptfos:853,thesis,"Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha","Tosenberger, Mihaela",,,,,,,, ptfos:592,thesis,"Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture","Mihić, Đurđica",,,,,,,, ptfos:899,dissertation,"Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha","Jukić, Marko",,,,,,,,