pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn ptfos:2842 thesis "Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase" "Lovrenović, Mirjana" ptfos:2778 thesis "Unos prehrambenih vlakana putem hrane i dodataka prehrani i konstipacija u trudnoći" "Škoko Vukušić, Lada" ptfos:2752 thesis "Određivanje inflamatornog potencijala prehrane" "Krišto, Lucija" ptfos:2679 thesis "Adsorpcija fenola aronije na proteine mlijeka" "Bertić, Mia" ptfos:2680 thesis "Utjecaj pripreme hrane na unos polifenola iz voća i povrća" "Jovanović, Petra" ptfos:2650 thesis "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola" "Heric, Lea" ptfos:2651 thesis "Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije" "Balog, Željka" ptfos:2629 dissertation "Povezanost prehrambenih navika i hipoglikemijskih epizoda u osoba oboljelih od dijabetesa tipa 1 s kontinuiranim sustavom za praćenje glikemije" "Gradinjan Centner, Maja" ptfos:2623 thesis "Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića" "Meštrić, Marija" ptfos:2620 thesis "Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja" "Kegalj, Barbara" ptfos:2574 thesis "Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka" "Bodiš Pandža, Vlatka" ptfos:2811 "other document type" "Plan upravljanja istraživačkim podacima - Formuliranje, priprema i testiranje biopolimernih gelova kao nositelja bioaktivnih i hlapljivih komponenata u inovativnim funkcionalnim proizvodima" "Kopjar, Mirela" ptfos:2484 thesis "Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik" "Bunić, Almedina" ptfos:2489 thesis "Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije" "Pavazza, Lucia" ptfos:2460 thesis "Adsorpcija linalola na celulozu i pektin" "Sokolović, Silvija" ptfos:2581 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Silov, Domagoj" ptfos:2578 thesis "Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon" "Vinković, Leonardo" ptfos:2463 thesis "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina" "Majdančić, Maja" ptfos:2465 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Petanjak, Katarina" ptfos:2450 thesis "Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama" "Čolak, Kristina" ptfos:2449 thesis "Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja" "Babić, Kristina" ptfos:2479 thesis "Mogućnosti adaptacije institucijskog jelovnika sukladno postavljenim ciljevima: prikaz slučaja na primjeru jelovnika u učeničkom domu" "Kudelić, Ivona" ptfos:2434 thesis "Prehrambene i životne navike te stavovi i znanja o prehrani učenika od 5. do 8. razreda Osnovne škole Skradin" "Žura, Katarina" ptfos:2432 thesis "Unos fitoestrogena u ženskoj veganskoj populaciji" "Mršić, Viktorija" ptfos:2410 thesis "Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina" "Smiljanić, Marija" ptfos:2417 thesis "Unos začina i razine 8-hidroksideoksigvanozina u urinu" "Budimir, Nikolina" ptfos:2404 thesis "Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina" "Škraba, Mirta" ptfos:2384 thesis "Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike" "Vidas, Klara" ptfos:2370 dissertation "Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon" "Ivić, Ivana" vup:2258 "journal article" "Influence of reverse osmosis process in different operating conditions on phenolic profile and antioxidant activity of conventional and ecological Cabernet Sauvignon red wine" "Ivić, Ivana; Kopjar, Mirela; Buljeta, Ivana; Pichler, Dubravko; Mesić, Josip; Pichler, Anita" ptfos:2271 thesis "Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema" "Barišić, Ana" ptfos:2299 thesis "Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa)" "Polović, Martina" ptfos:2287 thesis "Percepcija i uzimanje dodataka prehrani u fizički aktivnih osoba" "Paradžik, Mihaela" ptfos:2349 thesis "Prehrambene navike i samopercepcija tijela adolescentica koje se bave plesom" "Mačković, Tea" ptfos:2290 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Tica, Mija" ptfos:2289 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Trbljanić, Martina" ptfos:2204 thesis "Adsorpcija fenola kupine na citrus vlakna" "Tuba, Elena" ptfos:2174 thesis "Stavovi i primjena đumbira u olakšanju mučnine i povraćanja kod trudnica" "Josić, Milana" ptfos:2160 thesis "Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine" "Nosić, Mario" ptfos:2135 thesis "Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška" "Jurić, Ivona" ptfos:2076 thesis "Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina" "Dundović, Ana Marija" ptfos:2077 thesis "Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine" "Horvatić, Iva" ptfos:2078 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon" "Bošnjak, Martina" ptfos:2055 thesis "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan" "Presečan, Kristina" ptfos:2048 thesis "Celuloza kao nosač polifenola aronije i višnje" "Šibalić, Magdalena" ptfos:2109 thesis "Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna" "Balen, Ivana" ptfos:2111 thesis "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže" "Janjatović, Gorana" ptfos:2087 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon" "Maglica, Matea" ptfos:2089 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon" "Marić, Barbara" ptfos:2088 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon" "Korbar, Suzana" ptfos:2020 thesis "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar" "Vidas, Klara" ptfos:2019 thesis "Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine" "Jelić, Ivana" ptfos:2086 thesis "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška" "Botak, Ivana" ptfos:1888 thesis "Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina" "Marić, Maja" ptfos:1866 thesis "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje" "Neferanović, Terezija" ptfos:1856 thesis "Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina" "Liška, Matea" ptfos:1882 thesis "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija" "Glavaš, Ana-Marija" ptfos:1807 thesis "Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama" "Kronić, Jelena" ptfos:1790 thesis "Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine" "Šantić, Ivan" ptfos:1785 thesis "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine" "Živanović, Dalibor" ptfos:1513 dissertation "Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije" "Popović, Kristina" ptfos:1504 thesis "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima" "Perić, Anita" ptfos:1505 thesis "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije" "Perić, Kristina" ptfos:1502 thesis "Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio" "Križić, Ivana" ptfos:1492 thesis "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac" "Barbarić, Bernardica" ptfos:1404 thesis "Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça" "Grgić, Josipa" ptfos:1406 thesis "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali" "Šafranjević, Maša" ptfos:1472 thesis "Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri" "Nadaždi, Helena" ptfos:1473 thesis "Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri" "Nedeljko, Martina" ptfos:1474 thesis "Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri" "Nerer, Petra" ptfos:1481 thesis "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja" "Topić, Matea" ptfos:1484 thesis "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja" "Meštrić, Marija" ptfos:1482 thesis "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja" "Trgovac, Mirela" ptfos:1426 thesis "Stabilnost eugenola u modelnim sustavima ksantan/šećeri" "Balen, Ivana" ptfos:1410 thesis "Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri" "Žunić, Vesna" ptfos:1368 thesis "Procjena statusa uhranjenosti starijih osoba" "Platužić, Ivana" ptfos:1217 thesis "Prehrambene navike i sastav tijela balerina" "Selak, Marija" ptfos:1216 thesis "Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina" "Trtinjak, Ivona" ptfos:1214 thesis "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina" "Spajić, Anita" ptfos:1213 thesis "Utjecaj skladištenja na tvari boje i arome vina sorte Bovier" "Mačinković, Maja" ptfos:1210 thesis "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera" "Šimunić, Helena" ptfos:1209 thesis "Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera" "Jerković, Ivona" ptfos:1352 thesis "Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri" "Ripić, Andreja" ptfos:1201 thesis "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Cabernet Sauvignon" "Molnar, Jasna" ptfos:1203 thesis "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali" "Andabak, Josipa" ptfos:1193 thesis "Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli" "Spajić, Tatjana" ptfos:1182 thesis "Ispitivanje sposobnosti ispitnog laboratorija kroz međulaboratorijske usporedbe" "Maršan Jukić, Ivana" ptfos:1183 thesis "Utjecaj količine oborina i broja sunčanih dana u tri uzastopne godine berbe na sadržaj tvari boje i arome u bijelim vinima đakovačkog vinogorja Mandićevac" "Matošević, Mia" ptfos:1138 thesis "Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu" "Jonjić, Maja" ptfos:1117 thesis "Utjecaj dodatka pektinaze tijekom maceracije kupine na fizikalno-kemijske pokazatelje kakvoće kupinovih vina" "Trbojević, Radovan" ptfos:1032 thesis "Utjecaj dodataka na tvari boje i arome kupinovih vina" "Zobundžija, Dora" ptfos:1092 thesis "Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda" "Lipovac, Tea" ptfos:991 thesis "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline" "Pinkle, Tijana" ptfos:992 thesis "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke" "Mihovilović, Mia" ptfos:993 thesis "Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom" "Rukavina, Josipa" ptfos:565 thesis "Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline" "Kerekeš, Anita" ptfos:556 thesis "Procjena prehrane i životnih navika djece predškolske dobi" "Pandžić, Sabina" ptfos:652 thesis "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari" "Mikulinjak, Mateja" ptfos:665 thesis "Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje" "Barbarić, Bernardica" ptfos:848 thesis "Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče" "Papac, Snježana" ptfos:645 thesis "Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje" "Trtinjak, Ivona" ptfos:644 thesis "Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje" "Fotez, Ana" ptfos:609 thesis "Enzimi u prehrambenoj industriji" "Šošić, Martina" ptfos:342 thesis "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče" "Bušnja, Monika" ptfos:53 thesis "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze" "Šrajbek, Mihaela" ptfos:54 thesis "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze" "Šrajbek, Žaklina" ptfos:2188 thesis "Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina" "Kefelja, Barbara" ptfos:656 dissertation "Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka" "Lončarić, Ante" ptfos:321 thesis "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka" "Rendić, Ivica" ptfos:66 thesis "Stabilnost glukozinolata tijekom procesiranja" "Kurečić, Ines" ptfos:102 thesis "Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja" "Prce, Vjeran" ptfos:94 thesis "Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice" "Tanasković, Ivana" ptfos:77 thesis "Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje" "Vincek, Margareta" ptfos:404 thesis "Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom" "Blažević, Petar" ptfos:693 thesis "Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži" "Gelemanović, Marta" ptfos:187 thesis "Antioksidativna aktivnost odabranih vrsta brašna" "Resiga, Nives" ptfos:190 thesis "Antioksidativna aktivnost majčine dušice, mažurana i peršina" "Marcikić, Božena" ptfos:200 thesis "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka" "Ižaković, Maja" ptfos:668 thesis "Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice" "Kristek (udano Pirić), Emilija" ptfos:696 thesis "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom" "Tomić, Ivana" ptfos:722 thesis "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom" "Smiljanić, Jelena" ptfos:207 thesis "Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda" "Ljiljanić, Tea" ptfos:724 thesis "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice" "Pušić, Marija" ptfos:699 thesis "Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci" "Pavasović, Željana" ptfos:702 thesis "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba" "Miljević, Duška" ptfos:703 thesis "Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina" "Tomičić, Tea" ptfos:198 thesis "Aditivi u hrani" "Brkan, Veronika" ptfos:329 thesis "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira" "Lendić, Dražen" ptfos:821 thesis "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak" "Sajdl, Maja" ptfos:716 thesis "Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata" "Tadić, Maja" ptfos:714 thesis "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata" "Zeko, Josip" ptfos:687 thesis "Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja" "Turi, Josipa" ptfos:688 thesis "Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina" "Sović, Vedrana" ptfos:195 thesis "Voda i njen značaj za stabilnost hrane" "Đunđa, Saška" ptfos:730 thesis "Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća" "Papak, Marija" ptfos:823 thesis "Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi" "Šarić, Tonka" ptfos:776 thesis "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke" "Jovanović, Danijela" ptfos:739 thesis "Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća" "Domazet, Ivan" ptfos:263 thesis "Vitamin E: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima" "Dominković, Marina" ptfos:743 thesis "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice" "Bojanić, Maria" ptfos:742 thesis "Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata" "Varžić, Andrea" ptfos:741 thesis "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata" "Vračević, Ružica" ptfos:241 thesis "Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane" "Šelo, Gordana" ptfos:746 thesis "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata" "Pavoković, Mariana" ptfos:444 thesis "Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna" "Marojević, Ana" ptfos:752 thesis "Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom" "Vinko, Ljiljana" ptfos:234 thesis "Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda" "Karzalko, Sabina" ptfos:757 thesis "Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida" "Sršan, Mirjana" ptfos:759 thesis "Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima" "Zagorščak, Mateja" ptfos:772 thesis "Inhibicijski učinak derivata kumarina na aktivnost polifenol oksidaze" "Burić, Petar" ptfos:760 thesis "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva" "Šaravanja, Marija" ptfos:761 thesis "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine" "Bilić, Blanka" ptfos:762 thesis "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva" "Knežević, Ivana" ptfos:763 thesis "Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine" "Adamović, Maja" ptfos:764 thesis "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja" "Oršolić, Martina" ptfos:765 thesis "Fluorescentna i UV/VIS svojstva glavnih polifenola vina" "Viljevac, Marina" ptfos:303 thesis "Aroma prehrambenih proizvoda" "Eljuga, Gorana" ptfos:304 thesis "Betalaini: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima" "Kožić, Snježana" ptfos:296 thesis "Antocijani: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima" "Besten, Valentina" ptfos:298 thesis "Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima" "Karas, Dalibor" ptfos:297 thesis "Karotenoidi: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima" "Đurkan, Sanja" ptfos:278 thesis "Oksidacija lipida" "Šego, Jelena" ptfos:269 thesis "Akrilamid u hrani" "Tanasković, Ivana" ptfos:268 thesis "Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda" "Rečić, Maja" ptfos:893 thesis "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka" "Bijelić-Curkić, Marko" ptfos:265 thesis "Maillard-ove reakcije" "Grgić, Maja" ptfos:458 thesis "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte ""Srpanjka"" epiklorhidrinom" "Čolović, Bojana" ptfos:477 thesis "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži" "Petrešin, Tomislav" ptfos:791 thesis "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom" "Jozinović, Antun" ptfos:826 thesis "Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva" "Kišmartin, Irena" ptfos:485 thesis "Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica" "Šajn, Mihaela" ptfos:798 thesis "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova" "Klenkar, Jelena" ptfos:495 thesis "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida" "Čović, Marina" ptfos:800 thesis "Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina" "Juričak, Vlatka" ptfos:500 thesis "Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira" "Jelašac, Anita" ptfos:407 thesis "Antioksidansi u hrani" "Jozić, Ivana" ptfos:406 thesis "Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima" "Grgić, Jelena" ptfos:503 thesis "Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida" "Žukić, Branka" ptfos:803 thesis "Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja" "Jakšić, Kristijan" ptfos:371 thesis "Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja" "Đurkan, Ivana" ptfos:507 thesis "Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice" "Lučić, Slađana-Marija" ptfos:778 thesis "Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom" "Ljubas, Igor" ptfos:518 thesis "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida" "Hadrović, Ivan" ptfos:857 thesis "Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida" "Bekavac, Joško" ptfos:522 thesis "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom" "Hruškar, Margareta" ptfos:531 thesis "Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida" "Gregurek, Dijana" ptfos:836 thesis "Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske" "Drača, Nela" ptfos:585 thesis "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice" "Perak, Silvija" ptfos:588 thesis "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida" "Šoštarec, Ana" ptfos:597 thesis "Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle" "Rak, Sandra" ptfos:624 thesis "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida" "Stanković, Ivana" ptfos:627 thesis "Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije" "Marić, Martina" ptfos:630 thesis "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom" "Tomesić, Maja" ptfos:2797 thesis "Acetiliranje i karakteriziranje škroba iz pšenice i krumpira" "Matas, Ines" ptfos:906 dissertation "Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda" "Kopjar, Mirela"