pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2845,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Selak-Zeljko, Barbara",,,,,,,, ptfos:2844,thesis,"Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu krekera bez glutena","Lovrić, Ana",,,,,,,, ptfos:2832,thesis,"Oksidacija katehola lakazom iz Trametes versicolor u šaržnom reaktoru i mikroreaktoru","Raguž, Željka",,,,,,,, ptfos:2812,thesis,"Utjecaj dodatka koncentrata proteina riže na kvalitetu kruha bez glutena","Mendeš, Marija",,,,,,,, ptfos:2809,thesis,"Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena","Mrak, Anamaria",,,,,,,, ptfos:2789,thesis,"Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena","Cvetko, Dijana",,,,,,,, ptfos:2813,dissertation,"Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije","Šibalić, Darijo",,,,,,,, ptfos:2753,thesis,"Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna","Božić, Barbara",,,,,,,, ptfos:2754,thesis,"Optimiranje proizvodnje čajnog peciva bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba","Begić, Matea",,,,,,,, ptfos:2763,thesis,"Primjena pločastih izmjenjivača topline u prehrambenoj industriji","Marić, Gabriela",,,,,,,, ptfos:2744,thesis,"Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu","Popijač, Ana",,,,,,,, ptfos:2749,thesis,"Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma","Mamuzić, Davor",,,,,,,, ptfos:2747,thesis,"Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera","Kelemen, Kristina",,,,,,,, ptfos:2743,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače badema na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Presečan, Kristina",,,,,,,, ptfos:2742,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Mandić, Valentina",,,,,,,, ptfos:2739,thesis,"Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena","Vrebac, Anđela",,,,,,,, ptfos:2767,thesis,"Utjecaj parametara miješanja pojne smjese na svojstva mikrokapsula ekstrakta tropa grožđa dobivenih u procesu sušenja raspršivanjem","Puš, Matej",,,,,,,, ptfos:2766,thesis,"Utjecaj ultrazvučne homogenizacije na uspješnost mikroinkapsulacije ekstrakta tropa grožđa s proteinima kozje sirutke","Nedić, Radenko",,,,,,,, ptfos:2713,thesis,"Inkapsulacija ionskim geliranjem: Utjecaj omotača na učinkovitost inkapsulacije ekstrakta tropa grožđa sorte merlot","Brtan, Matej",,,,,,,, ptfos:2683,thesis,"Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz tropa grožđa","Pilipović, Barbara",,,,,,,, ptfos:2643,thesis,"Kinetika otpuštanja fenolnih spojeva iz liofilizacijom inkapsuliranih ekstrakata tropa grožđa sorte cabernet sauvignon","Nemet, Anja",,,,,,,, ptfos:2631,thesis,"Proizvodnja hidrolitičkih enzima tijekom uzgoja Trametes versicolor na pivskom tropu","Srdoč, Antun",,,,,,,, ptfos:2615,thesis,"Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma","Kolarić, Marko",,,,,,,, ptfos:2600,thesis,"Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama","Jurić, Nataša",,,,,,,, ptfos:2570,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena","Vojnić, Snježana",,,,,,,, ptfos:2498,thesis,"Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče","Buljan, Klara",,,,,,,, ptfos:2451,thesis,"Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja","Lulić, Iva",,,,,,,, ptfos:2447,thesis,"Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike","Keresturi, Sandi",,,,,,,, ptfos:2448,thesis,"Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba","Kraljik, Helena",,,,,,,, ptfos:2482,thesis,"Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike","Kercel, Antonio",,,,,,,, ptfos:2414,thesis,"Mikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija","Mijatović, Ružica",,,,,,,, ptfos:2633,dissertation,"Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva","Šelo, Gordana",,,,,,,, ptfos:2393,thesis,"Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon","Jelić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2383,thesis,"Utjecaj različitih omotača na učinkovitost enkapsulacije ukupnih fenolnih spojeva iz ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon","Jurić, Tanja",,,,,,,, ptfos:2303,thesis,"Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa","Šplajt, Ivana",,,,,,,, ptfos:2240,thesis,"Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije","Jakić, Iva",,,,,,,, ptfos:2178,thesis,"Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa","Katalinić, Toni",,,,,,,, ptfos:2161,thesis,"Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva","Vidakušić, Valentin",,,,,,,, ptfos:2059,thesis,"Transport čvrstog materijala u prehrambenoj industriji","Jelušić, Marija Magdalena",,,,,,,, ptfos:1952,thesis,"Uloga enkapsulacije u prijenosu bioaktivnih tvari","Nemet, Anja",,,,,,,, ptfos:1911,thesis,"Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma","Potočnik, Martin",,,,,,,, ptfos:1850,thesis,"Ultrazvučna ekstrakcija bioaktivnih tvari","Begić, Ena",,,,,,,, ptfos:1859,thesis,"Optimiranje ultrazvučne ekstrakcije fenolnih kiselina iz pljevice ječma metodom odzivnih površina","Oršolić, Ivan",,,,,,,, ptfos:1848,thesis,"Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa","Bogadi, Dora",,,,,,,, ptfos:1844,thesis,"Reološka svojstva tijesta pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon","Rašić, Anđela",,,,,,,, ptfos:1830,thesis,"Oksidacija galne kiseline katalizirana lakazom u različitim reaktorskim sustavima","Šimunović, Roberto",,,,,,,, ptfos:1832,thesis,"Utjecaj biološke obrade pljevice ječma pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih kiselina","Lukačić, Teo",,,,,,,, ptfos:1821,thesis,"Utjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa","Šimunović, Sara",,,,,,,, ptfos:1399,thesis,"Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina","Stanić, Katarina",,,,,,,, ptfos:1393,thesis,"Utjecaj dodatka tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na fizikalna i bioaktivna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna","Crnogaj, Anja",,,,,,,, ptfos:1532,book,"Flour - Bread : Proceedings of the 9th International Congress Flour - Bread '17 [and] 11th Croatian Congress of Cereal Technologists","Anguy, Yannick; ..., ; Banjac, Maja; ...Bituh, Martina; Bucić-Kojić, Ana; Colić Barić, Irena; Čabarkapa, Ivana; ..., ; Dugandžić, Sanja; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; ..., ; Hanžić, Ivona; ..., ; Jager, Nina; ..., ; Knežević, Nada; Koceva Komlenić, Daliborka; Komes, Draženka; ..., ; Lalić, Alojzije; Lenart, Lidija; Majić, Goranka; ..., ; Mandić, Anamarija; Matanić, Josipa; ..., ; Oguić, Ana; Palfi, Marina; Panjkota Krbavčić, Ines; ..., ; Planinić, Mirela; Podravac, Dijana; ..., ; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Šatalić, Zvonimir; Šelo, Gordana; Šimić, Gordana; Šušak, Ana; ..., ; Tišma, Marina; ..., ",,,,,,,, ptfos:1537,"conference paper","Production and quality analysis of malt produced from hulless barley","Tišma, Marina; Šimić, Gordana; Lalić, Alojzije; Planinić, Mirela; Šelo, Gordana; Bucić-Kojić, Ana",,,,,,,, ptfos:1357,thesis,"Adsorpcija derivata kvercetina na ß-glukan","Kraljević, Šima",,,,,,,, ptfos:1224,thesis,"Proizvodnja lakaze i mangan-peroksidaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na kukuruznoj silaži i bioreaktoru s pliticama","Jurić, Dino",,,,,,,, ptfos:1205,thesis,"Automatizacija modela rashladnog tornja","Dvorski, Bruno",,,,,,,, ptfos:1356,thesis,"Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa","Zeko-Pivač, Anđela",,,,,,,, ptfos:1148,thesis,"Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor","Jovanovac, Marko",,,,,,,, ptfos:1149,thesis,"Optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije fenolnih tvari iz pšenice metodom odzivnih površina","Karakaš, Martina",,,,,,,, ptfos:1027,thesis,"Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna","Vasilj, Iva",,,,,,,, ptfos:1042,thesis,"Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost šećera iz kukuruzne silaže","Šibalić, Darijo",,,,,,,, ptfos:1230,thesis,"Izrada modela rashladnog tornja u svrhu uštede rashladne vode","Čakalović, Lorena",,,,,,,, ptfos:1157,thesis,"Izrada modela rashladnog tornja u svrhu uštede rashladne vode","Čakalović, Lorena",,,,,,,, ptfos:987,thesis,"Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana","Sluganović, Ana",,,,,,,, ptfos:150,thesis,"Utjecaj biološke obrade kukuruzne silaže pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva","Kajić, Dragana",,,,,,,, ptfos:152,thesis,"Utjecaj dodatka kukuruzovine na aktivnost lakaze tijekom submerznog uzgoja Trametes versicolor","Kolaković, Anita",,,,,,,, ptfos:175,thesis,"Anaerobna kodigestija stajske gnojnice i kukuruzne silaže u pilot postrojenju","Stojić, Marija",,,,,,,, ptfos:169,thesis,"Optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije fenolnih tvari iz ječma metodom odzivnih površina","Jakšetić, Antonija",,,,,,,, ptfos:2791,thesis,"Utjecaj temperature i vremena sušenja na udio ekstrahiranih fenolnih tvari iz tropa grožđa","Greganić, Katarina",,,,,,,, ptfos:140,thesis,"Utjecaj dodatka sirka na aktivnost lakaze tijekom submerznog uzgoja Trametes versicolor","Šelo, Gordana",,,,,,,, ptfos:108,thesis,"Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva","Kuzmanović, Melita",,,,,,,, ptfos:109,thesis,"Utjecaj temperature zraka na kinetiku sušenja šampinjona u fluidiziranom sloju","Mesarov, Danijela",,,,,,,, ptfos:104,thesis,"Istraživanje primjene gljiva bijelog truljenja za razgradnju lignina i celuloze u piljevinama hrasta kitnjaka, bukve i cera","Nađ, Helena",,,,,,,, ptfos:92,thesis,"Racionalizacija potrošnje rashladne vode u Univerzalnom uređaju za ekstrakciju B-811 LSV","Miljić, Goran",,,,,,,, ptfos:89,thesis,"Biorazgradnja otpada porijeklom iz prehrambene i šumarske industrije u uvjetima fermentacije na čvrstim nosačima","Čubel, Ivan",,,,,,,, ptfos:78,thesis,"Izmjenjivači topline u prehrambenoj industriji","Jovanovac, Marko",,,,,,,, ptfos:560,thesis,"Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica","Ćurić, Ana",,,,,,,, ptfos:707,thesis,"Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)","Kovač, Marija",,,,,,,, ptfos:729,thesis,"Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena","Rajić, Marina",,,,,,,, ptfos:732,thesis,"Metode pripreme uzoraka žitarica i uljarica za ispitivanje vlagomjera u zakonskom mjeriteljstvu","Jocić, Vlatka",,,,,,,, ptfos:726,thesis,"Utjecaj načina ekstrakcije akcesornih tvari na određivanje udjela lignina u različitim lignoceluloznim materijalima","Vuković, Jelena",,,,,,,, ptfos:384,thesis,"Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost proteina iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari","Thes, Ivana",,,,,,,, ptfos:266,thesis,"Pločasti izmjenjivači topline","Kovač, Marija",,,,,,,, ptfos:795,thesis,"Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2","Pavić, Nikolina",,,,,,,, ptfos:480,thesis,"Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja","Grbec, Valentina",,,,,,,, ptfos:486,thesis,"Optimiranje postupka razgradnje stanične stjenke svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) metodom odzivnih površina","Đalić, Sanela",,,,,,,, ptfos:487,thesis,"Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)","Juras, Sanela",,,,,,,, ptfos:489,thesis,"Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari","Šutak, Josipa",,,,,,,, ptfos:502,thesis,"Matematičko modeliranje ekstrakcije ukupnih flavonoidnih spojeva iz konvencionalno uzgojenog zrna soje","Kresoja, Dejan",,,,,,,, ptfos:520,thesis,"Kinetika kruto–tekuće ekstrakcije fenolnih tvari iz liofiliziranih smokava","Hadžić, Dragana",,,,,,,, ptfos:547,thesis,"Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje","Bešvir, Željka",,,,,,,, ptfos:611,thesis,"Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje","Ćosić, Anita",,,,,,,, ptfos:914,dissertation,"Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz sjemenki grožđa","Bucić-Kojić, Ana",,,,,,,,