diplomski rad
Čimbenici kupnje ekološkog jogurta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:392641

Pavlina, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Pavlina, A. (2019). Čimbenici kupnje ekološkog jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:392641

Pavlina, Anamarija. "Čimbenici kupnje ekološkog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:392641

Pavlina, Anamarija. "Čimbenici kupnje ekološkog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:392641

Pavlina, A. (2019). 'Čimbenici kupnje ekološkog jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:392641

Pavlina A. Čimbenici kupnje ekološkog jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:392641

A. Pavlina, "Čimbenici kupnje ekološkog jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:392641