Ražov Radić, O. (2024). Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:252223
Ražov Radić, Ognjena. "Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:252223
Ražov Radić, Ognjena. "Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:252223
Ražov Radić, O. (2024). 'Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:252223
Ražov Radić O. Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:252223
O. Ražov Radić, "Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:252223