Znanstveni rad - Pregledni rad
The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products
U: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. str. 363-367. urn:nbn:hr:204:574779


Citirajte ovaj rad

Bendelja Ljoljić, D., Dolenčić Špehar, I., Tudor Kalit, M., Rajnović, I., Hulak, N., Kos, I. ... Kalit, S. (2023). The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products. U K. Carović Stanko, (Ur.), I. Širić, (Ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 363-367). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779

Bendelja Ljoljić, Darija, et al. "The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Klaudija Carović Stanko, Ur. Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, str. 363-367. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779

Bendelja Ljoljić, Darija, Iva Dolenčić Špehar, Milna Tudor Kalit, Ivana Rajnović, Nataša Hulak, Ivica Kos, Ivan Vnučec, Saša Prđun i Samir Kalit. "The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products." U 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 363-367. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Citirano 02.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779

Bendelja Ljoljić, D., et al. (2023) 'The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products', u Carović Stanko, K. (ur.), Širić, I. (ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, str. 363-367. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779 (Datum pristupa: 02.12.2024.)

Bendelja Ljoljić D, Dolenčić Špehar I, Tudor Kalit M, Rajnović I, Hulak N, Kos I, i sur.. The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products. U: K. Carović Stanko, ur., I. Širić, ur. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Str. 363-367. [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779

D. Bendelja Ljoljić, et al., "The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko i I. Širić, Ur. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779 [Citirano: 02.12.2024.]