Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja
U: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. str. 477-482. urn:nbn:hr:204:102988


Citirajte ovaj rad

Kos, I., Širić, I., Vnučec, I., Špehar Dolenčić, I., Bedeković, D., Jüzl, M. ... Mioković, A. (2022). Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja. U I. Majić, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (str. 477-482). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

Kos, Ivica, et al. "Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Ur. Ivana Majić, Ur. Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, str. 477-482. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

Kos, Ivica, Ivan Širić, Ivan Vnučec, Iva Špehar Dolenčić, Dalibor Bedeković, Miroslav Jüzl, Radka Langová, Darija Bendelja Ljoljić i Andrija Mioković. "Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." U Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 477-482. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Citirano 20.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

Kos, I., et al. (2022) 'Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja', u Majić, I. (ur.), Antunović, Z. (ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, str. 477-482. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988 (Datum pristupa: 20.12.2024.)

Kos I, Širić I, Vnučec I, Špehar Dolenčić I, Bedeković D, Jüzl M, i sur.. Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja. U: I. Majić, ur., Z. Antunović, ur. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Str. 477-482. [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988

I. Kos, et al., "Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić i Z. Antunović, Ur. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:102988 [Citirano: 20.12.2024.]