diplomski rad
Utjecaj inovativnih tehnologija na sastav i udio tokoferola djevičanskih maslinovih ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:735015

Grujin, Antonio
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za tehnološko projektiranje

Citirajte ovaj rad

Grujin, A. (2024). Utjecaj inovativnih tehnologija na sastav i udio tokoferola djevičanskih maslinovih ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735015

Grujin, Antonio. "Utjecaj inovativnih tehnologija na sastav i udio tokoferola djevičanskih maslinovih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735015

Grujin, Antonio. "Utjecaj inovativnih tehnologija na sastav i udio tokoferola djevičanskih maslinovih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735015

Grujin, A. (2024). 'Utjecaj inovativnih tehnologija na sastav i udio tokoferola djevičanskih maslinovih ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735015

Grujin A. Utjecaj inovativnih tehnologija na sastav i udio tokoferola djevičanskih maslinovih ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735015

A. Grujin, "Utjecaj inovativnih tehnologija na sastav i udio tokoferola djevičanskih maslinovih ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735015