Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:272846
Miletić, Ivan
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Miletić, I. (2024). Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić, Ivan. "Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić, Ivan. "Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić, I. (2024). 'Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić I. Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
I. Miletić, "Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846