Naslov (hrvatski) | Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe |
Autor | Mia Kurek |
Autorova ustanova | Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo) (Laboratorij za pakiranje hrane) |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija Inženjerstvo |
Jezik | hrvatski |
Vrsta publikacije | Plan upravljanja istraživačkim podacima |
URN:NBN | urn:nbn:hr:159:515536 |
Datum nastajanja | 2023-12-29 |
Projekt | Kratica: ActCoFISH Voditelj: Mia Kurek Pravna nadležnost: Hrvatska Financijer: HRZZ |
URL dokumenta | https://www.croris.hr/projekti/projekt/9318 |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja |  |
Datum i vrijeme pohrane | 2024-11-26 10:18:41 |