Šešuk, T. (2024). Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk, Tea. "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk, Tea. "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk, T. (2024). 'Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk T. Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
T. Šešuk, "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443