pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2701,thesis,"Značajke tradicionalne kruške Moštenke","Golubić, Petra",,,,,,,, ptfos:2650,thesis,"Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola","Heric, Lea",,,,,,,, ptfos:2651,thesis,"Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije","Balog, Željka",,,,,,,, ptfos:2620,thesis,"Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja","Kegalj, Barbara",,,,,,,, ptfos:2581,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Silov, Domagoj",,,,,,,, ptfos:2578,thesis,"Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon","Vinković, Leonardo",,,,,,,, ptfos:2463,thesis,"Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina","Majdančić, Maja",,,,,,,, ptfos:2465,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Petanjak, Katarina",,,,,,,, ptfos:2450,thesis,"Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama","Čolak, Kristina",,,,,,,, ptfos:2449,thesis,"Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja","Babić, Kristina",,,,,,,, ptfos:2299,thesis,"Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa)","Polović, Martina",,,,,,,, ptfos:2263,thesis,"Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje","Porić, Ana",,,,,,,, ptfos:2260,thesis,"Minimalno procesirani proizvodi od krušaka","Tisai, Patricija",,,,,,,, ptfos:2290,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Tica, Mija",,,,,,,, ptfos:2289,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Trbljanić, Martina",,,,,,,, ptfos:2135,thesis,"Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška","Jurić, Ivona",,,,,,,, ptfos:2076,thesis,"Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina","Dundović, Ana Marija",,,,,,,, ptfos:2077,thesis,"Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine","Horvatić, Iva",,,,,,,, ptfos:2078,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon","Bošnjak, Martina",,,,,,,, ptfos:2109,thesis,"Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna","Balen, Ivana",,,,,,,, ptfos:2111,thesis,"Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže","Janjatović, Gorana",,,,,,,, ptfos:2087,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon","Maglica, Matea",,,,,,,, ptfos:2089,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon","Marić, Barbara",,,,,,,, ptfos:2088,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon","Korbar, Suzana",,,,,,,, ptfos:2049,thesis,"Fizikalno-kemijski sastav i antioksidativna aktivnost plodova i kaše šipka (Rosa canina L.)","Brkić, Anamarija",,,,,,,, ptfos:2013,thesis,"Uloga enzima u preradi voća i povrća","Galušić, Katarina",,,,,,,, ptfos:2086,thesis,"Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška","Botak, Ivana",,,,,,,, ptfos:1888,thesis,"Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina","Marić, Maja",,,,,,,, ptfos:1837,thesis,"Proizvodi na bazi pektinskog gela","Rukavina, Martina",,,,,,,, ptfos:1856,thesis,"Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina","Liška, Matea",,,,,,,, ptfos:1882,thesis,"Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija","Glavaš, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:1807,thesis,"Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama","Kronić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1790,thesis,"Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine","Šantić, Ivan",,,,,,,, ptfos:1785,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine","Živanović, Dalibor",,,,,,,, ptfos:1504,thesis,"Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima","Perić, Anita",,,,,,,, ptfos:1505,thesis,"Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije","Perić, Kristina",,,,,,,, ptfos:1492,thesis,"Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac","Barbarić, Bernardica",,,,,,,, ptfos:1404,thesis,"Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça","Grgić, Josipa",,,,,,,, ptfos:1406,thesis,"Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali","Šafranjević, Maša",,,,,,,, ptfos:1460,thesis,"Biološko konzerviranje povrća","Harmadi, Kristina",,,,,,,, ptfos:1441,thesis,"Proizvodnja kašastih sokova","Knezović, Iva",,,,,,,, ptfos:1445,thesis,"Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje","Živić, Ana",,,,,,,, ptfos:1421,thesis,"Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi","Žižek, Viktorija",,,,,,,, ptfos:1420,thesis,"Termofizička svojstva modelnih sustava hidrokoloida i šećera","Novak, Lorena",,,,,,,, ptfos:1216,thesis,"Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina","Trtinjak, Ivona",,,,,,,, ptfos:1214,thesis,"Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina","Spajić, Anita",,,,,,,, ptfos:1213,thesis,"Utjecaj skladištenja na tvari boje i arome vina sorte Bovier","Mačinković, Maja",,,,,,,, ptfos:1210,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera","Šimunić, Helena",,,,,,,, ptfos:1209,thesis,"Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera","Jerković, Ivona",,,,,,,, ptfos:1201,thesis,"Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Cabernet Sauvignon","Molnar, Jasna",,,,,,,, ptfos:1203,thesis,"Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali","Andabak, Josipa",,,,,,,, ptfos:1188,thesis,"Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi","Mikičević, Mirela",,,,,,,, ptfos:1183,thesis,"Utjecaj količine oborina i broja sunčanih dana u tri uzastopne godine berbe na sadržaj tvari boje i arome u bijelim vinima đakovačkog vinogorja Mandićevac","Matošević, Mia",,,,,,,, ptfos:1584,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Aladić, Krunoslav; Andrić, Edita; Bilandžija, Andrea; Colić Barić, Irena; Dedić, Samira; Džaferović, Aida; Galović, Maja; Hasukić, Begzada; Hudler, Kristina; Ibrišimović, Martina; Ivanišević, Ljerka; Jokić, Stela; Josipović, Ana; Jukić, Huska; Juriša, Tajana; Jusufhodžić, Zlatko; Karakaš, Sead; Kosalec, Nives; Kukić, Ermina; Kunić, Tihana; Levanić, Davor; Lončarić, Ante; Maras, Marin; Markulj Kulundžić, Antonela; Matoša Kočar, Maja; Mehmedagić, Indira; Mehmedbegović-Živanović, Amra; Moslavac, Tihomir; Mrgan, Ana; Mulić, Maida; Nedić Tiban, Nela; Niseteo, Tena; Paklarčić, Mateja; Pasić, Fuad; Pavlović, Boris; Pehlić, Ekrem; Piližota, Vlasta; Redžić, Safeta; Rodić, Miloš; Rumbak, Ivana; Sajko, Melita; Salkić, Kemal; Simonič, Marjana; Sokolić, Darja; Sudarić, Aleksandra; Šalamon, Dean; Šapčanin, Aida; Štedul, Ivan; Šubarić, Drago; Tkalec, Davor; Urbancl, Danijela; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vrbanc, Andrija; Vukman, Diana; Zrinšćak, Stanko; Ždralović, Nermina",,,,,,,, ptfos:1605,"conference paper","Physico-chemical and antioxidant properties of six apple cultivars (Malus domestica) grown in Slavonia","Nedić Tiban, Nela; Lončarić, Ante; Tkalec, Davor; Piližota, Vlasta",,,,,,,, ptfos:991,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline","Pinkle, Tijana",,,,,,,, ptfos:992,thesis,"Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke","Mihovilović, Mia",,,,,,,, ptfos:993,thesis,"Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom","Rukavina, Josipa",,,,,,,, ptfos:565,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline","Kerekeš, Anita",,,,,,,, ptfos:848,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče","Papac, Snježana",,,,,,,, ptfos:342,thesis,"Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče","Bušnja, Monika",,,,,,,, ptfos:321,thesis,"Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka","Rendić, Ivica",,,,,,,, ptfos:61,thesis,"Enzimsko posmeđivanje jabuka","Bušić, Nives",,,,,,,, ptfos:322,thesis,"Antibakterijski učinak meda kestena i lipe na odabrane gram negativne bakterijske vrste","Balicki, Blanka",,,,,,,, ptfos:64,thesis,"Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere","Simeunović, Brankica",,,,,,,, ptfos:73,thesis,"Proizvodi od rajčice","Čeple, Dunja",,,,,,,, ptfos:662,dissertation,"Primjena ultrazvučne ekstrakcije otapalom i mikroekstrakcije vršnih para na krutoj fazi za karakterizaciju meda","Marijanović, Zvonimir",,,,,,,, ptfos:2162,thesis,"Dehidratirano voće","Pinkle, Tijana",,,,,,,, ptfos:324,thesis,"Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste","Oreški, Mario",,,,,,,, ptfos:85,thesis,"Primjena eteričnih ulja i njihovih sastojaka u antifungalnoj zaštiti grožđa","Novoselić, Tereza",,,,,,,, ptfos:206,thesis,"Proizvodi od krumpira","Vidaković, Kristina",,,,,,,, ptfos:706,thesis,"Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae","Debelić, Ivana",,,,,,,, ptfos:705,thesis,"Antifungalni učinak konzervanasa na plijesni roda Penicillium u in vitro i in situ uvjetima","Manić, Vedrana",,,,,,,, ptfos:716,thesis,"Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata","Tadić, Maja",,,,,,,, ptfos:687,thesis,"Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja","Turi, Josipa",,,,,,,, ptfos:730,thesis,"Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća","Papak, Marija",,,,,,,, ptfos:290,thesis,"Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem","Zagorščak, Ignac",,,,,,,, ptfos:776,thesis,"Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke","Jovanović, Danijela",,,,,,,, ptfos:725,thesis,"Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke","Prce, Matea",,,,,,,, ptfos:335,thesis,"Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu","Gulaš, Josip",,,,,,,, ptfos:294,thesis,"Dehidratirano povrće","Budetić, Fedra",,,,,,,, ptfos:376,thesis,"Mikrobna populacija i antibakterijski učinak meda","Atlaban, Nikolina",,,,,,,, ptfos:444,thesis,"Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna","Marojević, Ana",,,,,,,, ptfos:772,thesis,"Inhibicijski učinak derivata kumarina na aktivnost polifenol oksidaze","Burić, Petar",,,,,,,, ptfos:760,thesis,"Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva","Šaravanja, Marija",,,,,,,, ptfos:761,thesis,"Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine","Bilić, Blanka",,,,,,,, ptfos:762,thesis,"Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva","Knežević, Ivana",,,,,,,, ptfos:763,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine","Adamović, Maja",,,,,,,, ptfos:764,thesis,"Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja","Oršolić, Martina",,,,,,,, ptfos:295,thesis,"Enzimsko posmeđivanje voća i povrća","Bellian, Uranela",,,,,,,, ptfos:555,thesis,"Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka","Tkalec, Davor",,,,,,,, ptfos:270,thesis,"Proizvodi od gljiva","Turi, Jelena",,,,,,,, ptfos:893,thesis,"Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka","Bijelić-Curkić, Marko",,,,,,,, ptfos:783,thesis,"Antibakterijski učinak eteričnih ulja timijana i čajevca","Bešvir, Vedrana",,,,,,,, ptfos:786,thesis,"Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95","Nujić, Marija",,,,,,,, ptfos:792,thesis,"Antifungalni učinak eteričnih ulja majčine dušice i čajevca","Kovač, Maja",,,,,,,, ptfos:517,thesis,"Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline","Mikičić, Fabijan",,,,,,,, ptfos:798,thesis,"Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova","Klenkar, Jelena",,,,,,,, ptfos:492,thesis,"Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda","Jakiša, Anita",,,,,,,, ptfos:495,thesis,"Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida","Čović, Marina",,,,,,,, ptfos:496,thesis,"Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom","Palfi, Marija",,,,,,,, ptfos:800,thesis,"Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina","Juričak, Vlatka",,,,,,,, ptfos:803,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja","Jakšić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:528,thesis,"Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med","Jakupić, Željka",,,,,,,, ptfos:552,thesis,"Antibakterijski učinak eteričnih ulja Allium tuberosum i Litsea cubeba","Happ, Marina",,,,,,,, ptfos:597,thesis,"Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle","Rak, Sandra",,,,,,,, ptfos:614,thesis,"Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda","Berlančić, Tanja",,,,,,,, ptfos:613,thesis,"Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda","Bagarić, Blanka",,,,,,,, ptfos:624,thesis,"Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Stanković, Ivana",,,,,,,, ptfos:627,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije","Marić, Martina",,,,,,,, ptfos:837,thesis,"Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi","Boban, Katica",,,,,,,, ptfos:941,dissertation,"Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda","Nedić Tiban, Nela",,,,,,,,