pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn ptfos:2701 thesis "Značajke tradicionalne kruške Moštenke" "Golubić, Petra" ptfos:2650 thesis "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola" "Heric, Lea" ptfos:2651 thesis "Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije" "Balog, Željka" ptfos:2620 thesis "Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja" "Kegalj, Barbara" ptfos:2581 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Silov, Domagoj" ptfos:2578 thesis "Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon" "Vinković, Leonardo" ptfos:2463 thesis "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina" "Majdančić, Maja" ptfos:2465 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Petanjak, Katarina" ptfos:2450 thesis "Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama" "Čolak, Kristina" ptfos:2449 thesis "Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja" "Babić, Kristina" ptfos:2299 thesis "Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa)" "Polović, Martina" ptfos:2263 thesis "Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje" "Porić, Ana" ptfos:2260 thesis "Minimalno procesirani proizvodi od krušaka" "Tisai, Patricija" ptfos:2290 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Tica, Mija" ptfos:2289 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Trbljanić, Martina" ptfos:2135 thesis "Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška" "Jurić, Ivona" ptfos:2076 thesis "Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina" "Dundović, Ana Marija" ptfos:2077 thesis "Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine" "Horvatić, Iva" ptfos:2078 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon" "Bošnjak, Martina" ptfos:2109 thesis "Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna" "Balen, Ivana" ptfos:2111 thesis "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže" "Janjatović, Gorana" ptfos:2087 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon" "Maglica, Matea" ptfos:2089 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon" "Marić, Barbara" ptfos:2088 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon" "Korbar, Suzana" ptfos:2049 thesis "Fizikalno-kemijski sastav i antioksidativna aktivnost plodova i kaše šipka (Rosa canina L.)" "Brkić, Anamarija" ptfos:2013 thesis "Uloga enzima u preradi voća i povrća" "Galušić, Katarina" ptfos:2086 thesis "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška" "Botak, Ivana" ptfos:1888 thesis "Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina" "Marić, Maja" ptfos:1837 thesis "Proizvodi na bazi pektinskog gela" "Rukavina, Martina" ptfos:1856 thesis "Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina" "Liška, Matea" ptfos:1882 thesis "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija" "Glavaš, Ana-Marija" ptfos:1807 thesis "Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama" "Kronić, Jelena" ptfos:1790 thesis "Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine" "Šantić, Ivan" ptfos:1785 thesis "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine" "Živanović, Dalibor" ptfos:1504 thesis "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima" "Perić, Anita" ptfos:1505 thesis "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije" "Perić, Kristina" ptfos:1492 thesis "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac" "Barbarić, Bernardica" ptfos:1404 thesis "Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça" "Grgić, Josipa" ptfos:1406 thesis "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali" "Šafranjević, Maša" ptfos:1460 thesis "Biološko konzerviranje povrća" "Harmadi, Kristina" ptfos:1441 thesis "Proizvodnja kašastih sokova" "Knezović, Iva" ptfos:1445 thesis "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje" "Živić, Ana" ptfos:1421 thesis "Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi" "Žižek, Viktorija" ptfos:1420 thesis "Termofizička svojstva modelnih sustava hidrokoloida i šećera" "Novak, Lorena" ptfos:1216 thesis "Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina" "Trtinjak, Ivona" ptfos:1214 thesis "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina" "Spajić, Anita" ptfos:1213 thesis "Utjecaj skladištenja na tvari boje i arome vina sorte Bovier" "Mačinković, Maja" ptfos:1210 thesis "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera" "Šimunić, Helena" ptfos:1209 thesis "Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera" "Jerković, Ivona" ptfos:1201 thesis "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Cabernet Sauvignon" "Molnar, Jasna" ptfos:1203 thesis "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali" "Andabak, Josipa" ptfos:1188 thesis "Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi" "Mikičević, Mirela" ptfos:1183 thesis "Utjecaj količine oborina i broja sunčanih dana u tri uzastopne godine berbe na sadržaj tvari boje i arome u bijelim vinima đakovačkog vinogorja Mandićevac" "Matošević, Mia" ptfos:1584 book "Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa" "Aladić, Krunoslav; Andrić, Edita; Bilandžija, Andrea; Colić Barić, Irena; Dedić, Samira; Džaferović, Aida; Galović, Maja; Hasukić, Begzada; Hudler, Kristina; Ibrišimović, Martina; Ivanišević, Ljerka; Jokić, Stela; Josipović, Ana; Jukić, Huska; Juriša, Tajana; Jusufhodžić, Zlatko; Karakaš, Sead; Kosalec, Nives; Kukić, Ermina; Kunić, Tihana; Levanić, Davor; Lončarić, Ante; Maras, Marin; Markulj Kulundžić, Antonela; Matoša Kočar, Maja; Mehmedagić, Indira; Mehmedbegović-Živanović, Amra; Moslavac, Tihomir; Mrgan, Ana; Mulić, Maida; Nedić Tiban, Nela; Niseteo, Tena; Paklarčić, Mateja; Pasić, Fuad; Pavlović, Boris; Pehlić, Ekrem; Piližota, Vlasta; Redžić, Safeta; Rodić, Miloš; Rumbak, Ivana; Sajko, Melita; Salkić, Kemal; Simonič, Marjana; Sokolić, Darja; Sudarić, Aleksandra; Šalamon, Dean; Šapčanin, Aida; Štedul, Ivan; Šubarić, Drago; Tkalec, Davor; Urbancl, Danijela; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vrbanc, Andrija; Vukman, Diana; Zrinšćak, Stanko; Ždralović, Nermina" ptfos:1605 "conference paper" "Physico-chemical and antioxidant properties of six apple cultivars (Malus domestica) grown in Slavonia" "Nedić Tiban, Nela; Lončarić, Ante; Tkalec, Davor; Piližota, Vlasta" ptfos:991 thesis "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline" "Pinkle, Tijana" ptfos:992 thesis "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke" "Mihovilović, Mia" ptfos:993 thesis "Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom" "Rukavina, Josipa" ptfos:565 thesis "Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline" "Kerekeš, Anita" ptfos:848 thesis "Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče" "Papac, Snježana" ptfos:342 thesis "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče" "Bušnja, Monika" ptfos:321 thesis "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka" "Rendić, Ivica" ptfos:61 thesis "Enzimsko posmeđivanje jabuka" "Bušić, Nives" ptfos:322 thesis "Antibakterijski učinak meda kestena i lipe na odabrane gram negativne bakterijske vrste" "Balicki, Blanka" ptfos:64 thesis "Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere" "Simeunović, Brankica" ptfos:73 thesis "Proizvodi od rajčice" "Čeple, Dunja" ptfos:662 dissertation "Primjena ultrazvučne ekstrakcije otapalom i mikroekstrakcije vršnih para na krutoj fazi za karakterizaciju meda" "Marijanović, Zvonimir" ptfos:2162 thesis "Dehidratirano voće" "Pinkle, Tijana" ptfos:324 thesis "Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste" "Oreški, Mario" ptfos:85 thesis "Primjena eteričnih ulja i njihovih sastojaka u antifungalnoj zaštiti grožđa" "Novoselić, Tereza" ptfos:206 thesis "Proizvodi od krumpira" "Vidaković, Kristina" ptfos:706 thesis "Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae" "Debelić, Ivana" ptfos:705 thesis "Antifungalni učinak konzervanasa na plijesni roda Penicillium u in vitro i in situ uvjetima" "Manić, Vedrana" ptfos:716 thesis "Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata" "Tadić, Maja" ptfos:687 thesis "Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja" "Turi, Josipa" ptfos:730 thesis "Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća" "Papak, Marija" ptfos:290 thesis "Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem" "Zagorščak, Ignac" ptfos:776 thesis "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke" "Jovanović, Danijela" ptfos:725 thesis "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke" "Prce, Matea" ptfos:335 thesis "Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu" "Gulaš, Josip" ptfos:294 thesis "Dehidratirano povrće" "Budetić, Fedra" ptfos:376 thesis "Mikrobna populacija i antibakterijski učinak meda" "Atlaban, Nikolina" ptfos:444 thesis "Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna" "Marojević, Ana" ptfos:772 thesis "Inhibicijski učinak derivata kumarina na aktivnost polifenol oksidaze" "Burić, Petar" ptfos:760 thesis "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva" "Šaravanja, Marija" ptfos:761 thesis "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine" "Bilić, Blanka" ptfos:762 thesis "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva" "Knežević, Ivana" ptfos:763 thesis "Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine" "Adamović, Maja" ptfos:764 thesis "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja" "Oršolić, Martina" ptfos:295 thesis "Enzimsko posmeđivanje voća i povrća" "Bellian, Uranela" ptfos:555 thesis "Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka" "Tkalec, Davor" ptfos:270 thesis "Proizvodi od gljiva" "Turi, Jelena" ptfos:893 thesis "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka" "Bijelić-Curkić, Marko" ptfos:783 thesis "Antibakterijski učinak eteričnih ulja timijana i čajevca" "Bešvir, Vedrana" ptfos:786 thesis "Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95" "Nujić, Marija" ptfos:792 thesis "Antifungalni učinak eteričnih ulja majčine dušice i čajevca" "Kovač, Maja" ptfos:517 thesis "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline" "Mikičić, Fabijan" ptfos:798 thesis "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova" "Klenkar, Jelena" ptfos:492 thesis "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda" "Jakiša, Anita" ptfos:495 thesis "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida" "Čović, Marina" ptfos:496 thesis "Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom" "Palfi, Marija" ptfos:800 thesis "Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina" "Juričak, Vlatka" ptfos:803 thesis "Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja" "Jakšić, Kristijan" ptfos:528 thesis "Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med" "Jakupić, Željka" ptfos:552 thesis "Antibakterijski učinak eteričnih ulja Allium tuberosum i Litsea cubeba" "Happ, Marina" ptfos:597 thesis "Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle" "Rak, Sandra" ptfos:614 thesis "Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda" "Berlančić, Tanja" ptfos:613 thesis "Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda" "Bagarić, Blanka" ptfos:624 thesis "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida" "Stanković, Ivana" ptfos:627 thesis "Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije" "Marić, Martina" ptfos:837 thesis "Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi" "Boban, Katica" ptfos:941 dissertation "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda" "Nedić Tiban, Nela"