pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4666,thesis,"Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva","Samardžić, Nikolina",,,,,,,, pbf:4668,thesis,"Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs","Vučemilo, Nera",,,,,,,, pbf:4407,thesis,"Nutritivni status vitamina D kod vrhunskih hrvatskih sportaša","Zonjić, Jadran",,,,,,,, pbf:4346,thesis,"Povezanost gestacijskog dijabetesa s antropometrijskim parametrima te životnim i prehrambenim navikama trudnica u ovisnosti o statusu vitamina D","Zovko, Nikolina",,,,,,,, pbf:4214,thesis,"Procjena znanja, stavova i postupaka djelatnika supermarketa s obzirom na učestalost i tematiku provedenih edukacija o higijeni i sigurnosti hrane","Maslać, Ana",,,,,,,, pbf:4213,thesis,"Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom","Lastovčić, Maja",,,,,,,, pbf:4188,thesis,"Primjena jestivih filmova s biljnim ekstraktim u proizvodnji polutvrdih sireva prema HACCP načelima","Rešetar, Ivana",,,,,,,, pbf:4150,thesis,"Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku","Kovačević, Tvrtko Karlo",,,,,,,, pbf:4115,thesis,"Validacija metode za određivanje glikogena kod školjkaša","Tokić, Valentina",,,,,,,, pbf:3961,thesis,"Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja","Marinović, Iva",,,,,,,, pbf:3792,thesis,"Validacijski postupci u određivanju sedativa u bubregu životinja primjenom UHPLC-MS/MS metode","Puntarić, Ada",,,,,,,, pbf:3836,thesis,"Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika odabranih supermarketa u gradu Zagrebu","Miladin, Andrea",,,,,,,, pbf:3842,thesis,"Unos magnezija i vitamina D kod oboljelih od migrene","Bušić, Lucija",,,,,,,, pbf:3633,thesis,"Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje","Gaube, Helena",,,,,,,, pbf:3634,thesis,"Utjecaj prehrane i dodataka prehrani na migrenu","Lučić, Ela",,,,,,,, pbf:3574,thesis,"Utjecaj kriomljevenja i enzimskog tretmana na udjel vlakana u tretiranim uzorcima ljusaka heljde","Prodanović, Ana- Marija",,,,,,,, pbf:3578,thesis,"Utjecaj migrene na prehranu i kvalitetu života oboljelih","Šagovac, Marijana",,,,,,,, pbf:3558,thesis,"Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države","Tišljar, Petra",,,,,,,, pbf:3624,thesis,"Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu","Šarić, Nina",,,,,,,, pbf:3338,thesis,"Određvanje udjela trans izomera masnih kiselina u margarinima","Prskalo, Anamaria",,,,,,,, pbf:3456,thesis,"Analiza čokoladnih i kakao napitaka s dodatkom eutektičkih otapala primjenom elektronskog jezika","Žgela, Marina",,,,,,,, pbf:3473,thesis,"Biodostupnost mineralnih tvari u nusproizvodima žitarica i uljarica tretiranih kriomljevenjem i ultrazvukom visokog intenziteta","Poljanec, Klara",,,,,,,, pbf:3458,thesis,"Provedba audita norme ISO 9001 u tvrtki TIM ZIP d.o.o.","Zubac, Ana",,,,,,,, pbf:3491,thesis,"Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima","Pešić, Jelena",,,,,,,, pbf:3434,thesis,"Procjena i znanje o sigurnosti hrane u kantinama","Vitko, Ivona",,,,,,,, pbf:3151,thesis,"Utjecaj enzimskog tretmana na antioksidativnu aktivnost i udjel ukupnih fenolnih spojeva ljusaka heljde kriomljevenih do veličine čestica < 56 μm","Rnjak, Viktorija",,,,,,,, pbf:3385,thesis,"Izrada dokumentacije za provođenje postupka zaštite naziva ""Samoborska kremšnita"" oznakom zajamčeno tradicionalni specijalitet","Mioč, Josip",,,,,,,, pbf:3150,thesis,"Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom","Tokić, Valentina",,,,,,,, pbf:3412,thesis,"FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji","Kapetanović, Ivan",,,,,,,, pbf:3236,thesis,"Utjecaj kriomljevenja i ultrazvuka visokog intenziteta na prehrambena vlakna posija prosa i bučine pogače","Nejašmić, Diana",,,,,,,, pbf:3003,dissertation,"Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo","Zavadlav, Sandra",,,,,,,, pbf:3267,thesis,"Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima","Radalj, Iva",,,,,,,, pbf:2933,thesis,"Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim pločicama","Birovčec, Ivana",,,,,,,, pbf:2932,thesis,"Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima","Benšek, Dora",,,,,,,, pbf:2639,thesis,"Određivanje udjela ukupnih fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u bezglutenskom kiselom tijestu i kruhu s dodatkom brašna žutog graška","Štoler, Ivan",,,,,,,, pbf:2635,thesis,"Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha","Mačešić, Kristina",,,,,,,, pbf:2708,thesis,"Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha","Kovač, Valentina",,,,,,,, pbf:2561,thesis,"Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom","Pinčar, Ana",,,,,,,, pbf:2571,thesis,"Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava","Bušić, Lucija",,,,,,,, pbf:2526,thesis,"Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica","Štrkalj, Lucija",,,,,,,, pbf:2362,thesis,"Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha frap metodom","Rora, Tina",,,,,,,, pbf:311,thesis,"Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu","Böhm, Tea",,,,,,,, pbf:160,thesis,"Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava","Mioč, Josip",,,,,,,, pbf:221,thesis,"Optimizacija i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje aldehida i ketona u uzorcima bezglutenskog kruha","Kišić, Petra",,,,,,,, pbf:217,thesis,"Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti","Turk, Martina",,,,,,,, pbf:152,thesis,"Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad","Nejašmić, Diana",,,,,,,, ptfos:1723,book,"Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15","Ajredini, Saša; Andrejaš, Martina; Avdić, Azem; Avdić, Gordan; Babić, Hrvoje; Barišić, Nada; Bartalné-Berceli, Monika; Bliznikas, Saulius; Bodroža-Solarov, Marija; Borges, Saulo; Brkljača, Jovana; Čabarkapa, Ivana; Čačić Kenjerić, Frane; Cesnuleviciene, Ruta; Cinkmanis, Ingmars; Colić Barić, Irena; Čukelj, Nikolina; Ćurić, Duška; Czyż, Jaroslav; Dimić, Gordana; Domin, Marek; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Durak, Agata; Dziki, Dariusz; Efendić, Tamara; Filipčev, Bojana; Fonovich, Teresa; Gagula, Goran; Galoburda, Ruta; Gawlik-Dziki, Urszula; Gergely, Szilveszter; Grgić, Marija; Guberac, Sunčica; Guberac, Vlado; Hadžiomerović, Edina; Hruškar, Mirjana; Hrušková, Marie; Ištvanić, Tea; Ivić, Marko; Izsó, Eszter; Jablonskyte-Rasce, Danute; Jambrec, Dubravka; Janaviciene, Sigita; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Karklina, Daina; Karnaš, Maja; Keriene, Ilona; Klava, Dace; Koceva Komlenić, Daliborka; Kolak, Paola; Kozłowicz, Katarzyna; Kronberga, Arta; Krpan, Marina; Krstanović, Vinko; Krulj, Jelena; Krzysiak, Zbigniew; Kunić, Tihana; Lalić, Alojzije; Lukinac, Jasmina; Mandić, Anamarija; Mankeviciene, Audrone; Marić, Sonja; Maričić, Nikola; Mastanjević, Krešimir; Mastanjević, Kristina; Miličević, Dijana; Mujdanović, Selma; Mujkić, Nedreta; Nedeljković, Nataša; Novotni, Dubravka; Pavičić, Josipa; Pérez-Coll, Cristina; Pestorić, Mladenka; Petrčić, Kristina; Petrović, Sonja; Plavšić, Dragana; Polimac, Mirjana; Psodorov, Đorđe; Rakcejeva, Tatjana; Réka, Juhasz; Rumbak, Ivana; Ružić, Ivan; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Salgó, Andras; Sęczyk, Łukasz; Selmić, Maida; Sfara, Valeria; Šarić, Ljubiša; Šimić, Gordana; Šimurina, Olivera; Skudra, Liga; Slačanac, Vedran; Straumite, Evita; Strelec, Ivica; Švec, Ivan; Świeca, Michal; Tudor, Petra; Vacek, Kristina; Vecstaudza, Agnese; Velić, Natalija; Voučko, Bojana; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukobratović, Marija; Zagorska, Jelena; Živoder, Dubravka",,,,,,,, pbf:2803,dissertation,"Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad","Krpan, Marina",,,,,,,,