pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2842,thesis,"Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase","Lovrenović, Mirjana",,,,,,,, ptfos:2778,thesis,"Unos prehrambenih vlakana putem hrane i dodataka prehrani i konstipacija u trudnoći","Škoko Vukušić, Lada",,,,,,,, ptfos:2752,thesis,"Određivanje inflamatornog potencijala prehrane","Krišto, Lucija",,,,,,,, ptfos:2679,thesis,"Adsorpcija fenola aronije na proteine mlijeka","Bertić, Mia",,,,,,,, ptfos:2680,thesis,"Utjecaj pripreme hrane na unos polifenola iz voća i povrća","Jovanović, Petra",,,,,,,, ptfos:2650,thesis,"Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola","Heric, Lea",,,,,,,, ptfos:2651,thesis,"Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije","Balog, Željka",,,,,,,, ptfos:2629,dissertation,"Povezanost prehrambenih navika i hipoglikemijskih epizoda u osoba oboljelih od dijabetesa tipa 1 s kontinuiranim sustavom za praćenje glikemije","Gradinjan Centner, Maja",,,,,,,, ptfos:2623,thesis,"Procjena prehrambenih navika adolescentica koje se bave baletom primjenom upitnika o učestalosti konzumacije hrane i pića","Meštrić, Marija",,,,,,,, ptfos:2620,thesis,"Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja","Kegalj, Barbara",,,,,,,, ptfos:2574,thesis,"Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka","Bodiš Pandža, Vlatka",,,,,,,, ptfos:2811,"other document type","Plan upravljanja istraživačkim podacima - Formuliranje, priprema i testiranje biopolimernih gelova kao nositelja bioaktivnih i hlapljivih komponenata u inovativnim funkcionalnim proizvodima","Kopjar, Mirela",,,,,,,, ptfos:2484,thesis,"Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik","Bunić, Almedina",,,,,,,, ptfos:2489,thesis,"Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije","Pavazza, Lucia",,,,,,,, ptfos:2460,thesis,"Adsorpcija linalola na celulozu i pektin","Sokolović, Silvija",,,,,,,, ptfos:2581,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Silov, Domagoj",,,,,,,, ptfos:2578,thesis,"Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon","Vinković, Leonardo",,,,,,,, ptfos:2463,thesis,"Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina","Majdančić, Maja",,,,,,,, ptfos:2465,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Petanjak, Katarina",,,,,,,, ptfos:2450,thesis,"Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama","Čolak, Kristina",,,,,,,, ptfos:2449,thesis,"Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja","Babić, Kristina",,,,,,,, ptfos:2479,thesis,"Mogućnosti adaptacije institucijskog jelovnika sukladno postavljenim ciljevima: prikaz slučaja na primjeru jelovnika u učeničkom domu","Kudelić, Ivona",,,,,,,, ptfos:2434,thesis,"Prehrambene i životne navike te stavovi i znanja o prehrani učenika od 5. do 8. razreda Osnovne škole Skradin","Žura, Katarina",,,,,,,, ptfos:2432,thesis,"Unos fitoestrogena u ženskoj veganskoj populaciji","Mršić, Viktorija",,,,,,,, ptfos:2410,thesis,"Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina","Smiljanić, Marija",,,,,,,, ptfos:2417,thesis,"Unos začina i razine 8-hidroksideoksigvanozina u urinu","Budimir, Nikolina",,,,,,,, ptfos:2404,thesis,"Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina","Škraba, Mirta",,,,,,,, ptfos:2384,thesis,"Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike","Vidas, Klara",,,,,,,, ptfos:2370,dissertation,"Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon","Ivić, Ivana",,,,,,,, vup:2258,"journal article","Influence of reverse osmosis process in different operating conditions on phenolic profile and antioxidant activity of conventional and ecological Cabernet Sauvignon red wine","Ivić, Ivana; Kopjar, Mirela; Buljeta, Ivana; Pichler, Dubravko; Mesić, Josip; Pichler, Anita",,,,,,,, ptfos:2271,thesis,"Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema","Barišić, Ana",,,,,,,, ptfos:2299,thesis,"Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa)","Polović, Martina",,,,,,,, ptfos:2287,thesis,"Percepcija i uzimanje dodataka prehrani u fizički aktivnih osoba","Paradžik, Mihaela",,,,,,,, ptfos:2349,thesis,"Prehrambene navike i samopercepcija tijela adolescentica koje se bave plesom","Mačković, Tea",,,,,,,, ptfos:2290,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Tica, Mija",,,,,,,, ptfos:2289,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Trbljanić, Martina",,,,,,,, ptfos:2204,thesis,"Adsorpcija fenola kupine na citrus vlakna","Tuba, Elena",,,,,,,, ptfos:2174,thesis,"Stavovi i primjena đumbira u olakšanju mučnine i povraćanja kod trudnica","Josić, Milana",,,,,,,, ptfos:2160,thesis,"Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine","Nosić, Mario",,,,,,,, ptfos:2135,thesis,"Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška","Jurić, Ivona",,,,,,,, ptfos:2076,thesis,"Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina","Dundović, Ana Marija",,,,,,,, ptfos:2077,thesis,"Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine","Horvatić, Iva",,,,,,,, ptfos:2078,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon","Bošnjak, Martina",,,,,,,, ptfos:2055,thesis,"Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan","Presečan, Kristina",,,,,,,, ptfos:2048,thesis,"Celuloza kao nosač polifenola aronije i višnje","Šibalić, Magdalena",,,,,,,, ptfos:2109,thesis,"Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna","Balen, Ivana",,,,,,,, ptfos:2111,thesis,"Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže","Janjatović, Gorana",,,,,,,, ptfos:2087,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon","Maglica, Matea",,,,,,,, ptfos:2089,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon","Marić, Barbara",,,,,,,, ptfos:2088,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon","Korbar, Suzana",,,,,,,, ptfos:2020,thesis,"Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar","Vidas, Klara",,,,,,,, ptfos:2019,thesis,"Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine","Jelić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2086,thesis,"Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška","Botak, Ivana",,,,,,,, ptfos:1888,thesis,"Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina","Marić, Maja",,,,,,,, ptfos:1866,thesis,"Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje","Neferanović, Terezija",,,,,,,, ptfos:1856,thesis,"Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina","Liška, Matea",,,,,,,, ptfos:1882,thesis,"Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija","Glavaš, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:1807,thesis,"Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama","Kronić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1790,thesis,"Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine","Šantić, Ivan",,,,,,,, ptfos:1785,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine","Živanović, Dalibor",,,,,,,, ptfos:1513,dissertation,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije","Popović, Kristina",,,,,,,, ptfos:1504,thesis,"Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima","Perić, Anita",,,,,,,, ptfos:1505,thesis,"Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije","Perić, Kristina",,,,,,,, ptfos:1502,thesis,"Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio","Križić, Ivana",,,,,,,, ptfos:1492,thesis,"Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac","Barbarić, Bernardica",,,,,,,, ptfos:1404,thesis,"Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça","Grgić, Josipa",,,,,,,, ptfos:1406,thesis,"Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali","Šafranjević, Maša",,,,,,,, ptfos:1472,thesis,"Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri","Nadaždi, Helena",,,,,,,, ptfos:1473,thesis,"Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri","Nedeljko, Martina",,,,,,,, ptfos:1474,thesis,"Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri","Nerer, Petra",,,,,,,, ptfos:1481,thesis,"Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja","Topić, Matea",,,,,,,, ptfos:1484,thesis,"Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja","Meštrić, Marija",,,,,,,, ptfos:1482,thesis,"Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja","Trgovac, Mirela",,,,,,,, ptfos:1426,thesis,"Stabilnost eugenola u modelnim sustavima ksantan/šećeri","Balen, Ivana",,,,,,,, ptfos:1410,thesis,"Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri","Žunić, Vesna",,,,,,,, ptfos:1368,thesis,"Procjena statusa uhranjenosti starijih osoba","Platužić, Ivana",,,,,,,, ptfos:1217,thesis,"Prehrambene navike i sastav tijela balerina","Selak, Marija",,,,,,,, ptfos:1216,thesis,"Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina","Trtinjak, Ivona",,,,,,,, ptfos:1214,thesis,"Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina","Spajić, Anita",,,,,,,, ptfos:1213,thesis,"Utjecaj skladištenja na tvari boje i arome vina sorte Bovier","Mačinković, Maja",,,,,,,, ptfos:1210,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera","Šimunić, Helena",,,,,,,, ptfos:1209,thesis,"Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera","Jerković, Ivona",,,,,,,, ptfos:1352,thesis,"Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri","Ripić, Andreja",,,,,,,, ptfos:1201,thesis,"Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Cabernet Sauvignon","Molnar, Jasna",,,,,,,, ptfos:1203,thesis,"Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali","Andabak, Josipa",,,,,,,, ptfos:1193,thesis,"Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli","Spajić, Tatjana",,,,,,,, ptfos:1182,thesis,"Ispitivanje sposobnosti ispitnog laboratorija kroz međulaboratorijske usporedbe","Maršan Jukić, Ivana",,,,,,,, ptfos:1183,thesis,"Utjecaj količine oborina i broja sunčanih dana u tri uzastopne godine berbe na sadržaj tvari boje i arome u bijelim vinima đakovačkog vinogorja Mandićevac","Matošević, Mia",,,,,,,, ptfos:1138,thesis,"Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu","Jonjić, Maja",,,,,,,, ptfos:1117,thesis,"Utjecaj dodatka pektinaze tijekom maceracije kupine na fizikalno-kemijske pokazatelje kakvoće kupinovih vina","Trbojević, Radovan",,,,,,,, ptfos:1032,thesis,"Utjecaj dodataka na tvari boje i arome kupinovih vina","Zobundžija, Dora",,,,,,,, ptfos:1092,thesis,"Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda","Lipovac, Tea",,,,,,,, ptfos:991,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline","Pinkle, Tijana",,,,,,,, ptfos:992,thesis,"Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke","Mihovilović, Mia",,,,,,,, ptfos:993,thesis,"Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom","Rukavina, Josipa",,,,,,,, ptfos:565,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline","Kerekeš, Anita",,,,,,,, ptfos:556,thesis,"Procjena prehrane i životnih navika djece predškolske dobi","Pandžić, Sabina",,,,,,,, ptfos:652,thesis,"Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari","Mikulinjak, Mateja",,,,,,,, ptfos:665,thesis,"Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje","Barbarić, Bernardica",,,,,,,, ptfos:848,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče","Papac, Snježana",,,,,,,, ptfos:645,thesis,"Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje","Trtinjak, Ivona",,,,,,,, ptfos:644,thesis,"Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje","Fotez, Ana",,,,,,,, ptfos:609,thesis,"Enzimi u prehrambenoj industriji","Šošić, Martina",,,,,,,, ptfos:342,thesis,"Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče","Bušnja, Monika",,,,,,,, ptfos:53,thesis,"Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze","Šrajbek, Mihaela",,,,,,,, ptfos:54,thesis,"Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze","Šrajbek, Žaklina",,,,,,,, ptfos:2188,thesis,"Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina","Kefelja, Barbara",,,,,,,, ptfos:656,dissertation,"Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka","Lončarić, Ante",,,,,,,, ptfos:321,thesis,"Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka","Rendić, Ivica",,,,,,,, ptfos:66,thesis,"Stabilnost glukozinolata tijekom procesiranja","Kurečić, Ines",,,,,,,, ptfos:102,thesis,"Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja","Prce, Vjeran",,,,,,,, ptfos:94,thesis,"Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice","Tanasković, Ivana",,,,,,,, ptfos:77,thesis,"Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje","Vincek, Margareta",,,,,,,, ptfos:404,thesis,"Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom","Blažević, Petar",,,,,,,, ptfos:693,thesis,"Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži","Gelemanović, Marta",,,,,,,, ptfos:187,thesis,"Antioksidativna aktivnost odabranih vrsta brašna","Resiga, Nives",,,,,,,, ptfos:190,thesis,"Antioksidativna aktivnost majčine dušice, mažurana i peršina","Marcikić, Božena",,,,,,,, ptfos:200,thesis,"Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka","Ižaković, Maja",,,,,,,, ptfos:668,thesis,"Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice","Kristek (udano Pirić), Emilija",,,,,,,, ptfos:696,thesis,"Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom","Tomić, Ivana",,,,,,,, ptfos:722,thesis,"Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom","Smiljanić, Jelena",,,,,,,, ptfos:207,thesis,"Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda","Ljiljanić, Tea",,,,,,,, ptfos:724,thesis,"Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice","Pušić, Marija",,,,,,,, ptfos:699,thesis,"Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci","Pavasović, Željana",,,,,,,, ptfos:702,thesis,"Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba","Miljević, Duška",,,,,,,, ptfos:703,thesis,"Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina","Tomičić, Tea",,,,,,,, ptfos:198,thesis,"Aditivi u hrani","Brkan, Veronika",,,,,,,, ptfos:329,thesis,"Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira","Lendić, Dražen",,,,,,,, ptfos:821,thesis,"Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak","Sajdl, Maja",,,,,,,, ptfos:716,thesis,"Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata","Tadić, Maja",,,,,,,, ptfos:714,thesis,"Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata","Zeko, Josip",,,,,,,, ptfos:687,thesis,"Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja","Turi, Josipa",,,,,,,, ptfos:688,thesis,"Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina","Sović, Vedrana",,,,,,,, ptfos:195,thesis,"Voda i njen značaj za stabilnost hrane","Đunđa, Saška",,,,,,,, ptfos:730,thesis,"Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća","Papak, Marija",,,,,,,, ptfos:823,thesis,"Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi","Šarić, Tonka",,,,,,,, ptfos:776,thesis,"Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke","Jovanović, Danijela",,,,,,,, ptfos:739,thesis,"Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća","Domazet, Ivan",,,,,,,, ptfos:263,thesis,"Vitamin E: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima","Dominković, Marina",,,,,,,, ptfos:743,thesis,"Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice","Bojanić, Maria",,,,,,,, ptfos:742,thesis,"Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata","Varžić, Andrea",,,,,,,, ptfos:741,thesis,"Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata","Vračević, Ružica",,,,,,,, ptfos:241,thesis,"Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane","Šelo, Gordana",,,,,,,, ptfos:746,thesis,"Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata","Pavoković, Mariana",,,,,,,, ptfos:444,thesis,"Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna","Marojević, Ana",,,,,,,, ptfos:752,thesis,"Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom","Vinko, Ljiljana",,,,,,,, ptfos:234,thesis,"Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda","Karzalko, Sabina",,,,,,,, ptfos:757,thesis,"Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida","Sršan, Mirjana",,,,,,,, ptfos:759,thesis,"Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima","Zagorščak, Mateja",,,,,,,, ptfos:772,thesis,"Inhibicijski učinak derivata kumarina na aktivnost polifenol oksidaze","Burić, Petar",,,,,,,, ptfos:760,thesis,"Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva","Šaravanja, Marija",,,,,,,, ptfos:761,thesis,"Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine","Bilić, Blanka",,,,,,,, ptfos:762,thesis,"Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva","Knežević, Ivana",,,,,,,, ptfos:763,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine","Adamović, Maja",,,,,,,, ptfos:764,thesis,"Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja","Oršolić, Martina",,,,,,,, ptfos:765,thesis,"Fluorescentna i UV/VIS svojstva glavnih polifenola vina","Viljevac, Marina",,,,,,,, ptfos:303,thesis,"Aroma prehrambenih proizvoda","Eljuga, Gorana",,,,,,,, ptfos:304,thesis,"Betalaini: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima","Kožić, Snježana",,,,,,,, ptfos:296,thesis,"Antocijani: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima","Besten, Valentina",,,,,,,, ptfos:298,thesis,"Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima","Karas, Dalibor",,,,,,,, ptfos:297,thesis,"Karotenoidi: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima","Đurkan, Sanja",,,,,,,, ptfos:278,thesis,"Oksidacija lipida","Šego, Jelena",,,,,,,, ptfos:269,thesis,"Akrilamid u hrani","Tanasković, Ivana",,,,,,,, ptfos:268,thesis,"Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda","Rečić, Maja",,,,,,,, ptfos:893,thesis,"Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka","Bijelić-Curkić, Marko",,,,,,,, ptfos:265,thesis,"Maillard-ove reakcije","Grgić, Maja",,,,,,,, ptfos:458,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte ""Srpanjka"" epiklorhidrinom","Čolović, Bojana",,,,,,,, ptfos:477,thesis,"Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži","Petrešin, Tomislav",,,,,,,, ptfos:791,thesis,"Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom","Jozinović, Antun",,,,,,,, ptfos:826,thesis,"Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva","Kišmartin, Irena",,,,,,,, ptfos:485,thesis,"Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica","Šajn, Mihaela",,,,,,,, ptfos:798,thesis,"Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova","Klenkar, Jelena",,,,,,,, ptfos:495,thesis,"Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida","Čović, Marina",,,,,,,, ptfos:800,thesis,"Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina","Juričak, Vlatka",,,,,,,, ptfos:500,thesis,"Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira","Jelašac, Anita",,,,,,,, ptfos:407,thesis,"Antioksidansi u hrani","Jozić, Ivana",,,,,,,, ptfos:406,thesis,"Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima","Grgić, Jelena",,,,,,,, ptfos:503,thesis,"Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida","Žukić, Branka",,,,,,,, ptfos:803,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja","Jakšić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:371,thesis,"Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja","Đurkan, Ivana",,,,,,,, ptfos:507,thesis,"Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice","Lučić, Slađana-Marija",,,,,,,, ptfos:778,thesis,"Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom","Ljubas, Igor",,,,,,,, ptfos:518,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Hadrović, Ivan",,,,,,,, ptfos:857,thesis,"Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Bekavac, Joško",,,,,,,, ptfos:522,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom","Hruškar, Margareta",,,,,,,, ptfos:531,thesis,"Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida","Gregurek, Dijana",,,,,,,, ptfos:836,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske","Drača, Nela",,,,,,,, ptfos:585,thesis,"Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice","Perak, Silvija",,,,,,,, ptfos:588,thesis,"Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida","Šoštarec, Ana",,,,,,,, ptfos:597,thesis,"Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle","Rak, Sandra",,,,,,,, ptfos:624,thesis,"Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Stanković, Ivana",,,,,,,, ptfos:627,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije","Marić, Martina",,,,,,,, ptfos:630,thesis,"Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom","Tomesić, Maja",,,,,,,, ptfos:2797,thesis,"Acetiliranje i karakteriziranje škroba iz pšenice i krumpira","Matas, Ines",,,,,,,, ptfos:906,dissertation,"Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda","Kopjar, Mirela",,,,,,,,