pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2834,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Agić, Alma; Badanjak Sabolović, Marija; Bečić, Ervina; Bečić, Fahir; Begović, Mario; Brnčić, Mladen; Brzović, Petra; Čaušević, Benjamin; Dedić, Samira; Druško, Ivana; Dumičić, Gvozden; Durmišević, Jasmin; Dvojković, Krešimir; Džaferović, Aida; Fehir Šola, Katarina; Fiket, Željka; Generalić Mekinić, Ivana; Gruevska, Nevena; Gvozdić, Vlatka; Hasanbašić, Dženana; Hodžić, Belma; Horvat, Daniela; Horvat, Filip; Hrnjica, Azira; Ibrahimagić, Amir; Idrizović, Emina; Isaković, Senita; Ivančević, Petra; Jukić, Huska; Kanižai Šarić, Gabriella; Karahmet, Enver; Kašaj, Mirjana; Knežević, Nada; Kovač, Ćamka; Kovačević Babić, Marija; Lenardić Bedenik, Mirjana; Majetić, Matej; Majić, Ivana; Marović, Roko; Milijašević-Marčić, Svetlana; Muratagić, Ejla; Ničević Grassino, Antonela; Ninčević Runjić, Tonka; Novosel, Dragan; Podrug, Roko; Popović, Marijana; Potočnik, Ivana; Prga, Ivana; Puntarić, Dinko; Rimac Brnčić, Suzana; Runjić, Marko; Skroza, Danijela; Smailović, Ajla; Šantić, Ivona; Šimat, Vida; Šut, Amila; Tabaković, Mustafa; Tahmaz, Jasmina; Urlić, Branimir; Veršić Bratinčević, Maja; Vidosavljević, Domagoj; Vidosavljević, Marina; Vorgić, Pamela",,,,,,,, ptfos:2719,thesis,"Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda","Tisai, Patricija",,,,,,,, ptfos:2625,thesis,"Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira","Šakić, Katarina",,,,,,,, simet:661,"conference paper","Analiza posuđa od nehrđajućeg čelika","Marić, Martina; Štrkalj, Anita; Glavaš, Zoran",,,,,,,, simet:663,"conference paper","Migracija nikla iz nakita od čelika","Apalović, Uršula; Štrkalj, Anita; Glavaš, Zoran",,,,,,,, ptfos:2607,"conference paper","Prikaz ocjene kemijskog stanja površinskih voda Kopačkog rita na temelju analize odabranih teških metala kroz jednogodišnje vremensko razdoblje","Damjanović, Ivan; Sučić, Hrvoje; Bezik, Danijela; Habuda-Stanić, Mirna; Kolarić, Dario; Šušić, Zdenka; Toth, Leontina; Petrovicky Šveiger, Barbara; Kralj, Marika; Ruškan, Ines; Tokić, Mirna; Eberhard, Mirta; Marković, Tanja; Babić, Hrvoje; Turić, Nataša; Benkotić, Snježana",,,,,,,, ptfos:2606,book,"Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 19. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova","Abramović, Tanja; Ambrozić, Korana; Apalović, Uršula; Avdić, Ajla; Avdić, Gordan; Babić, Hrvoje; Balić, Tomislav; Bašić, Anita; Bates, Irena; Benkotić, Snježana; Bezik, Danijela; Biškup, Marija; Blažević, Ivica; Bolf, Nenad; Borović, Teona Teodora; Carek, Andreja; Ćosić, Ivana; Damjanović, Ivan; Delić, Žana; Deže, Denis; Domanovac, Tomislav; Đulović, Azra; Eberhard, Mirta; Ergović Ravančić, Maja; Fuka, Mirna; Galant, Mirjana; Glavaš, Zoran; Grgas, Dijana; Grgurević, Karlo; Grmuša, Luana; Habuda-Stanić, Mirna; Herceg, Ana; Herceg, Srečko; Jajčinović, Magdalena; Jakoplić, Ana; Josić, Karlo; Jukić, Ante; Jurić, Slaven; Kefurt, Lucija; Kinart, Zdzisław; Kolarić, Dario; Korica, Milenko; Košutić, Ivor; Kralj, Marika; Krznarić Došen, Ines; Kučić Grgić, Dajana; Kukovec, Boris-Marko; Kusur, Amela; Kuzmanić, Nenad; Landeka Dragičević, Tibela; Leskovac, Mirela; Mamić, Antonio; Marčetić, Helena; Marić, Martina; Marijanović, Zvonimir; Marković, Kale; Marković, Tanja; Martić, Ines; Maslov Bandić, Luna; Matijević, Bojan; Miličević, Dijana; Miloloža, Martina; Novak Mlinarić, Petra; Obradović, Valentina; Ocelić Bulatović, Vesna; Ozimec, Siniša; Papović, Snežana; Pavlović, Željana; Pehar, Ivan; Penava, Ana; Perković, Irena; Perković, Vanja; Petric Maretić, Katja; Petrovicky Šveiger, Barbara; Plazonić, Ivana; Prlić, Dragan; Radić Seleš, Valentina; Radonić, Ani; Radoš, Ante; Rimac, Nikola; Roje, Vibor; Rudolf, Maja; Ruškan, Ines; Selimović, Amel; Sigurnjak Bureš, Marija; Slokar Benić, Ljerka; Sokol, Vesna; Stojmilović, Ivana; Sučić, Hrvoje; Svilović, Sandra; Šabić Runjavec, Monika; Šarolić, Mladenka; Škrabal, Svjetlana; Špoljarić, Andrea; Štefanac, Dorotea; Štefanac, Tea; Štrkalj, Anita; Šušak, Sara; Šušić, Zdenka; Tanović, Martina; Tkalec-Car, Tamara; Tokić, Mirna; Tomas, Marko; Tomaš, Renato; Toth, Leontina; Trtinjak, Martina; Turić, Nataša; Ujević Andrijić, Željka; Vidović, Elvira; Vitas, Nika; Vlahoviček Kahlina, Kristina; Vraneš, Milan; Vuković Domanovac, Marija; Zajkić, Hana; Žiža, Jasminka",,,,,,,, ptfos:2466,thesis,"Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira","Zmaić, Valentina",,,,,,,, ptfos:2469,thesis,"Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom","Lamešić, Sandra",,,,,,,, ptfos:2471,thesis,"Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda","Dragičević, Marina",,,,,,,, ptfos:2371,thesis,"Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka","Grbeš, Josipa",,,,,,,, ptfos:2364,dissertation,"Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske","Barišić, Veronika",,,,,,,, ptfos:2367,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Alibabić, Vildana; Bektašević, Mejra; Bevanda, Ivona; Blajić, Marko; Buneta, Anamarija; Ćorić, Nevena; Dedić, Samira; Djukić Koroljević, Zrinka; Drezner, Georg; Dujmić, Elena; Dvojković, Krešimir; Džaferović, Aida; Ergović Ravančić, Maja; Habuda-Stanić, Mirna; Hadžić, Nermina; Horvat, Daniela; Islamčevič Razboršek, Maša; Ivković, Jakov; Ižaković, Maja; Jelić, Petra; Jukić, Huska; Juras, Josip; Jurić, Anita; Karlović, Andrea; Kovačević Babić, Marija; Krešić, Greta; Krištofić, Branimir; Liović, Nikolina; Lončarić, Dina; Lovrić, Boris; Marček, Tihana; Novosel, Fides; Obradović, Valentina; Oraščanin, Melisa; Pandža, Nevena; Pavičić, Ivana; Pavlović, Hrvoje; Pečet, Andrej; Perić, Porin; Pleadin, Jelka; Primorac, Josipa; Simonič, Marjana; Sorić, Tamara; Šertović, Edina; Viljevac Vuletić, Marija; Vranešić Bender, Darija; Vukoja, Ivan; Zmijanović, Ivan",,,,,,,, ptfos:2369,"conference paper","Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads","Pavlović, Hrvoje; Jelić, Petra; Novosel, Fides; Ižaković, Maja; Marček, Tihana",,,,,,,, ptfos:2490,dissertation,"Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice","Kajić, Nikolina",,,,,,,, ptfos:2368,"conference paper","Vodom do zdravlja","Habuda-Stanić, Mirna",,,,,,,, ptfos:2330,thesis,"Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti","Pavličević, Katarina",,,,,,,, vup:2259,"journal article","The Influence of Fermenting Yeast on the Sensory Properties of Graševina Wine","Deak, Igor; Habschied, Kristina; Mesić, Josip; Babić, Jurislav; Kovačević, Dragan; Nedović, Viktor; Mastanjević, Krešimir",,,,,,,, ptfos:2245,thesis,"Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah","Patljak, Mićo",,,,,,,, ptfos:2193,thesis,"Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera","Botunac, Marija",,,,,,,, ptfos:2179,thesis,"Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon","Blažević, Ante",,,,,,,, ptfos:2171,thesis,"Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza","Pukec, Andrija",,,,,,,, ptfos:2167,thesis,"Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda","Lukanec, Ena",,,,,,,, ptfos:2166,thesis,"Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija","Šimunović, Sara",,,,,,,, ptfos:2192,book,"Monografija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek",,,,,,,,, ptfos:2594,book,"Hranom do zdravlja : knjiga sažetaka s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa",,,,,,,,, ptfos:2840,thesis,"Acetiliranje nabubrenog krumpirovog škroba u kombinaciji s visokonaponskim električnim pražnjenjem i pulsirajućim električnim poljem","Kovačević, Nikolina",,,,,,,, ptfos:2083,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova s 12. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Arapcheska, Mila; Bečić, Ivana; Bočkor, Luka; Čoklo, Miran; Dervišević, Lejla; Dolanc, Ivan; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Hajrulai-Musliu, Zehra; Isaković, Senita; Ivanović, Marko; Karahmet, Enver; Kenjerić, Daniela; Keser, Irena; Kokot, Karmen; Lončarić, Petra; Milidrag, Ardea; Molnar, Dunja; Nikolić-Pavljašević, Suzana; Omeragić, Emina; Oraščanin, Melisa; Podvorac, Diana; Sorić, Tamara; Suljić, Una; Šabanović, Marizela; Šarac, Jelena; Šatrović, Edin; Šertović, Edina; Tomović, Vladimir; Toroman, Almir; Tušek, Kristina; Tuteska, Jovanka; Uzunov, Risto; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan",,,,,,,, ptfos:2090,thesis,"Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu","Jurić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2091,thesis,"Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu","Jurkić, Marijana",,,,,,,, ptfos:1948,thesis,"Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade","Vincek, Ivana",,,,,,,, ptfos:1984,dissertation,"Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova","Grgić, Ivanka",,,,,,,, ptfos:1831,thesis,"Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene cinkom","Milos, Josip",,,,,,,, ptfos:1809,thesis,"Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade","Anić, Ivana",,,,,,,, ptfos:1816,thesis,"Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza","Romić, Mirjana",,,,,,,, ptfos:1940,"journal article","Sustainable Green Procedure for Extraction of Hesperidin from Selected Croatian Mandarin Peels","Jokić, Stela; Šafranko, Silvija; Jakovljević, Martina; Cikoš, Ana-Marija; Kajić, Nikolina; Kolarević, Filip; Babić, Jurislav; Molnar, Maja",,,,,,,, ptfos:1789,thesis,"Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade","Jurašinović, Marijana",,,,,,,, ptfos:1521,thesis,"Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija","Zmaić, Katarina",,,,,,,, ptfos:1516,thesis,"Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije","Tkalec, Ivana",,,,,,,, vup:2194,book,"Higijena i sanitacija","Marčetić, Helena",,,,,,,, ptfos:2593,book,"Hranom do zdravlja : knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa",,,,,,,,, vup:1392,"journal article","Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja","Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Grgić, Štefica; Mrgan, Ana",,,,,,,, ptfos:1507,dissertation,"Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda","Panak Balentić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1442,thesis,"Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba","Tušek, Ines",,,,,,,, ptfos:1444,thesis,"Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije","Šušnjar, Petra",,,,,,,, ptfos:1404,thesis,"Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça","Grgić, Josipa",,,,,,,, ptfos:1470,thesis,"Primjena poliola u konditorskoj industriji","Kvaternik, Vesna",,,,,,,, ptfos:1459,thesis,"Proizvodnja instant kave","Grgić, Iva",,,,,,,, ptfos:1466,thesis,"Svojstva i primjena intenzivnih sladila","Katalinić, Toni",,,,,,,, ptfos:1390,thesis,"Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom","Vuković, Damir",,,,,,,, ptfos:1400,thesis,"Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma","Blaž, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1380,thesis,"Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine","Lukić, Josip",,,,,,,, ptfos:1369,thesis,"Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje","Farago, Nives",,,,,,,, ptfos:1364,thesis,"Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve","Pavlović, Mateja",,,,,,,, vup:1222,"journal article","Textural and sensory characteristics of extruded snacks prepared from corn and carrot powder with ascorbic acid addition","Obradović, Valentina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Panak Balentić, Jelena; Grec, Marijana; Šubarić, Drago",,,,,,,, ptfos:1289,thesis,"Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja","Zlosa, Tihana",,,,,,,, ptfos:1223,thesis,"Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja","Banovac, Anamaria",,,,,,,, ptfos:1204,thesis,"Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje","Čuljak, Jaka",,,,,,,, ptfos:1341,thesis,"Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom","Jelinić, Josip",,,,,,,, ptfos:1206,thesis,"Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive","Cikoš, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:1200,thesis,"Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna","Radeljić, Anđela",,,,,,,, ptfos:1199,thesis,"Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži","Mikulinjak, Mateja",,,,,,,, ptfos:1198,thesis,"Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa","Horvat, Andrea",,,,,,,, ptfos:1188,thesis,"Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi","Mikičević, Mirela",,,,,,,, ptfos:1177,thesis,"Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja","Kalšan, Melita",,,,,,,, ptfos:1176,thesis,"Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom","Faletar, Ana",,,,,,,, ptfos:1175,thesis,"Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje","Majstorović, Tamara",,,,,,,, ptfos:1172,thesis,"Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija","Banović, Marija",,,,,,,, ptfos:1174,thesis,"Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice","Tutić, Antonio",,,,,,,, ptfos:1295,dissertation,"Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara","Kosović, Indira",,,,,,,, ptfos:1124,thesis,"Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata","Mađarić, Josipa",,,,,,,, ptfos:1025,thesis,"Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače","Foruglaš, Diana",,,,,,,, ptfos:1023,thesis,"Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja","Gajšek, Maja",,,,,,,, ptfos:1028,thesis,"Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije","Jakobović, Ivana",,,,,,,, ptfos:1014,thesis,"Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja","Jurić, Tena",,,,,,,, ptfos:1013,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista","Devčić, Antonia",,,,,,,, ptfos:1010,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)","Jozinović, Kristina",,,,,,,, ptfos:1046,thesis,"Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015","Hećimović, Josipa",,,,,,,, ptfos:1009,thesis,"Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks","Leovac, Suzana",,,,,,,, ptfos:1035,thesis,"Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna","Jonjić, Željka",,,,,,,, ptfos:1034,thesis,"Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja","Markuš (udano Keser), Mirela",,,,,,,, ptfos:1036,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda","Penava, Tihomir",,,,,,,, ptfos:1041,thesis,"Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode","Jovičić, Daria",,,,,,,, ptfos:1113,thesis,"Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu","Šumanovac, Sanja",,,,,,,, ptfos:1045,thesis,"Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera","Tucaković, Mira",,,,,,,, ptfos:1031,thesis,"Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase","Leko, Ivana",,,,,,,, ptfos:997,thesis,"Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija","Džakić, Mirela",,,,,,,, ptfos:995,thesis,"Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna","Krušelj, Marijeta",,,,,,,, ptfos:984,thesis,"Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice","Kurečić, Ines",,,,,,,, ptfos:983,thesis,"Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine","Koči, Matea",,,,,,,, ptfos:979,thesis,"Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Karzalko, Sabina",,,,,,,, ptfos:969,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije","Lijić, Andrea",,,,,,,, ptfos:856,thesis,"Sinteza nekih heterocikla s kumarinskom jezgrom","Jakšić, Tatjana",,,,,,,, ptfos:927,thesis,"Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja","Mađarević Pavetić, Tanja",,,,,,,, ptfos:844,thesis,"Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)","Bilić, Lucija",,,,,,,, ptfos:847,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice","Stanković, Jelena",,,,,,,, ptfos:415,thesis,"Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata","Vrdoljak, Anđela",,,,,,,, ptfos:344,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja","Mitrović, Marijana",,,,,,,, ptfos:848,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče","Papac, Snježana",,,,,,,, ptfos:937,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti","Palameta, Anđelka",,,,,,,, ptfos:342,thesis,"Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče","Bušnja, Monika",,,,,,,, ptfos:340,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije","Dominković, Irena",,,,,,,, ptfos:158,thesis,"Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada","Grgić, Ilija",,,,,,,, ptfos:157,thesis,"Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike","Marjanović, Mirjana",,,,,,,, ptfos:151,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna","Sermek-Marčec, Ivan",,,,,,,, ptfos:155,thesis,"Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica","Tolić, Danijela",,,,,,,, ptfos:153,thesis,"Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva","Gligora, Kristina",,,,,,,, ptfos:647,dissertation,"Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije","Jozinović, Antun",,,,,,,, ptfos:1012,thesis,"Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja","Ljiljanić, Tea",,,,,,,, ptfos:166,thesis,"Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja","Baotić, Monika",,,,,,,, ptfos:161,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja","Karimović, Marina",,,,,,,, ptfos:171,thesis,"Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja","Žuljević, Romana",,,,,,,, ptfos:167,thesis,"Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)","Matić, Mateja",,,,,,,, ptfos:165,thesis,"Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca","Slišković, Sanja",,,,,,,, ptfos:163,thesis,"Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa","Zečević, Antonio",,,,,,,, ptfos:149,thesis,"Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice","Panzalović, Valentina",,,,,,,, ptfos:148,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke","Serdarušić, Neven",,,,,,,, ptfos:319,thesis,"Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa","Njegač, Jasmina",,,,,,,, vup:1223,"journal article","Physico-chemical Properties of Corn Extrudates Enriched with Tomato Powder and Ascorbic Acid","Obradović, Valentina; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica",,,,,,,, ptfos:144,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja","Škof, Barbara",,,,,,,, ptfos:143,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Balentović, Martina",,,,,,,, ptfos:816,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)","Lijić, Martina",,,,,,,, ptfos:142,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice","Kostelac, Ivana",,,,,,,, ptfos:656,dissertation,"Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka","Lončarić, Ante",,,,,,,, ptfos:135,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije","Marić, Marija",,,,,,,, ptfos:136,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja","Cik, Martina",,,,,,,, ptfos:321,thesis,"Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka","Rendić, Ivica",,,,,,,, ptfos:120,thesis,"Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda","Huzjak, Đurđica",,,,,,,, ptfos:118,thesis,"Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek","Vacek, Kristina",,,,,,,, ptfos:122,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja","Panak, Jelena",,,,,,,, ptfos:114,thesis,"Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a","Hajek, Dora",,,,,,,, ptfos:103,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane","Marković, Tanja",,,,,,,, ptfos:660,dissertation,"Utjecaj temperature i dodataka na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva kukuruznih ekstrudata","Obradović, Valentina",,,,,,,, ptfos:100,thesis,"Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija","Roth, Ana",,,,,,,, ptfos:98,thesis,"Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja","Bigić, Tamara",,,,,,,, ptfos:99,thesis,"Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja","Gnjatović, Luka",,,,,,,, ptfos:94,thesis,"Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice","Tanasković, Ivana",,,,,,,, ptfos:819,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve","Mikec, Darko",,,,,,,, ptfos:91,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja","Pavlović, Dajana",,,,,,,, ptfos:2098,book,"Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists","Altamirano-Fortoul, Rossana; Avdić, Gordan; Al-Dmoor, Hanee M.; Babić, Jurislav; Balaž, Davor; Balestra, Federica; Banjac, Vojislav; Banjari, Ines; Bartkiene, Elena; Beganović, I.; Bituh, Martina; Błaszczak, Wioletta; Bodroža-Solarov, Marija; Bosiljkov, Tomislav; Brnčić, Mladen; Budžaki, Sandra; Calviño, Adelina; Cizeikiene, Dalia; Colić Barić, Irena; Cvetković, Biljana; Čačić, Frane; Čukelj, Nikolina; Ćatović, Adnan; Ćurić, Duška; Dapčević Hadnađev, Tamara; Demin, Mirjana; Dimić, Gordana; Divković, Ivana; Dokić, Ljubica; Drezner, Georg; Dujmić, Filip; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Dura, Angela.; Dvojković, Krešimir; Filipčev, Bojana; Fišteš, Aleksandar; Fontana, Vedrana; Gadanec, Martina; Garzón, Raquel; Gianotti, Andrea; Grbić, Jasna; Habschied, Kristina; Hassan, Chek Zaini; Horvat, Daniela; Hrušková, Marie; Ismail, S.; Jamal, A. F.; Jambrec, Dubravka; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Juodeikiene, Grazina; Jurković, Martina; Jurković, Zorica; Juul, Nils; Kal-Kausar, Mohd Amin; Karnaš, Maja; Keleković, Snježana; Kenjerić, Daniela; Keser, Irena; Klupsaite, Dovile; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Kovačević, Dragan; Kramarić, Matija; Krešić, Greta; Krstanović, Vinko; Krstonošić, Veljko; Kuleš, Anđa; Lončarević, Ivana; Lukinac, Jasmina; Lutrov, Kristina; Maksimović, Jovana; Mandić, Anamarija; Mandić, Milena Lela; Mankeviciene, Audrone; Marijanović-Vincetić, Dubravka; Mastanjević, Krešimir; Mastilović, Jasna; Mehić, D.; Mesarić, Josip; Meuser, F.; Miličević, Dijana; Milovanović, Ivan; Mišan, Aleksandra; Moslavac, Tihomir; Mrduljaš, Nikolina; Nedeljković, Nataša; Nikolić, Ivana; Nježić, Zvonko; Nosić, Tonka; Novotni, Dubravka; Pajin, Biljana; Panjkota Krbavčić, Ines; Pestorić, Mladenka; Pichler, Anita; Pinnavaia, Gian Gaetano; Plavšić, Dragana; Pojić, Milica; Pozderović, Andrija; Psodorov, Dragan; Psodorov, Đorđe; Ramli, K.; Ranilović, Jasmina; Regušić, Lidija; Rosell, Cristina Molina; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Selimović, Amel; Semaskiene, Roma; Slačanac, Vedran; Smerdel, Bojana; Sokolić-Mihalak, Darja; Sudar, Rezica; Suproniene, Skaidre; Suzila, I.; Šarić, Ljubiša; Šarkanj, Bojan; Šereš, Zita; Šimurina, Olivera; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Šušnić, Saša; Švec, Ivan; Taneyo Saa, Danielle; Tišma, Marina; Torbica, Aleksandra; Ugarčić, Žaneta; Varga, Ana; Vidmantiene, Daiva.; Višekruna, I.; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukić, Milan; Zavariz de Miranda, Martha; Zmaić, Krunoslav; Živković, Jasmina; Žižić, Vesna",,,,,,,, vup:1224,"journal article","Improvement of nutritional and functional properties of extruded food products","Obradović, Valentina; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Jozinović, Antun",,,,,,,, ptfos:2138,"conference paper","Textural and rheological characteristics of dough for cookies with chestnut flour","Maksimović, J; Pajin, Biljana; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Fišteš, A",,,,,,,, ptfos:690,thesis,"Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja","Dominković, Olivera",,,,,,,, ptfos:692,thesis,"Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja","Besten, Valentina",,,,,,,, ptfos:693,thesis,"Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži","Gelemanović, Marta",,,,,,,, ptfos:327,thesis,"Dizajn i sinteza novih azetidinona na bazi 7-hidroksikumarina","Odak, Ivana",,,,,,,, ptfos:695,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa","Đurkan, Sanja",,,,,,,, ptfos:720,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Odak, Ivana",,,,,,,, ptfos:719,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Vučić, Ružica",,,,,,,, ptfos:721,thesis,"Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja","Palac, Borka",,,,,,,, ptfos:723,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke","Šutalo, Helena",,,,,,,, ptfos:724,thesis,"Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice","Pušić, Marija",,,,,,,, ptfos:702,thesis,"Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba","Miljević, Duška",,,,,,,, ptfos:728,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta","Nosić, Tonka",,,,,,,, ptfos:329,thesis,"Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira","Lendić, Dražen",,,,,,,, ptfos:709,thesis,"Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze","Albert, Adela",,,,,,,, ptfos:710,thesis,"Sinteza novih derivata tioglikolne kiseline s kumarinskom skupinom","Krajačić, Marijana",,,,,,,, ptfos:361,thesis,"Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja","Vadas, Josipa",,,,,,,, ptfos:820,thesis,"Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica","Drčec (udana Kralj), Marika",,,,,,,, ptfos:821,thesis,"Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak","Sajdl, Maja",,,,,,,, ptfos:718,thesis,"Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja","Tomić, Aleksandra",,,,,,,, ptfos:714,thesis,"Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata","Zeko, Josip",,,,,,,, ptfos:713,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja","Mladenović, Maja",,,,,,,, ptfos:725,thesis,"Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke","Prce, Matea",,,,,,,, ptfos:287,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca","Baotić, Ivana",,,,,,,, ptfos:743,thesis,"Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice","Bojanić, Maria",,,,,,,, ptfos:742,thesis,"Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata","Varžić, Andrea",,,,,,,, ptfos:741,thesis,"Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata","Vračević, Ružica",,,,,,,, ptfos:744,thesis,"Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja","Drobac, Sanja",,,,,,,, ptfos:746,thesis,"Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata","Pavoković, Mariana",,,,,,,, ptfos:461,thesis,"Sinteza nekih heterocikličkih spojeva s kumarinskom jezgrom","Groznica, Sanda",,,,,,,, ptfos:445,thesis,"Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja","Grgurovac, Zrinka",,,,,,,, ptfos:444,thesis,"Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna","Marojević, Ana",,,,,,,, ptfos:449,thesis,"Priprava kondenziranih 3-pirazolinona s kumarinskom skupinom","Klarić, Kristina",,,,,,,, ptfos:757,thesis,"Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida","Sršan, Mirjana",,,,,,,, ptfos:451,thesis,"Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima","Rušnov, Krešimir",,,,,,,, ptfos:760,thesis,"Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva","Šaravanja, Marija",,,,,,,, ptfos:761,thesis,"Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine","Bilić, Blanka",,,,,,,, ptfos:762,thesis,"Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva","Knežević, Ivana",,,,,,,, ptfos:763,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine","Adamović, Maja",,,,,,,, ptfos:764,thesis,"Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja","Oršolić, Martina",,,,,,,, ptfos:541,thesis,"Praćenje reoloških svojstava mliječne čokoladne mase Premium u tvornici konditorskih proizvoda Zvečevo d. d. Požega","Adžić, Darko",,,,,,,, ptfos:768,thesis,"Dizajn i sinteza nekih sulfida na bazi 7-hidroksikumarina","Krisla, Ana",,,,,,,, ptfos:769,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja","Labrović, Ivana",,,,,,,, ptfos:272,thesis,"Emulgatori u proizvodnji čokolade","Roth, Ana",,,,,,,, ptfos:773,thesis,"Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom","Jalšić, Valentina",,,,,,,, ptfos:775,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka","Prpić, Iva",,,,,,,, ptfos:774,thesis,"Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva","Kvesić, Ivana",,,,,,,, ptfos:475,thesis,"Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera","Bertić, Marija",,,,,,,, ptfos:893,thesis,"Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka","Bijelić-Curkić, Marko",,,,,,,, ptfos:781,thesis,"Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja","Tadić, Ivana",,,,,,,, ptfos:780,thesis,"Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu","Tomas, Ana",,,,,,,, ptfos:949,thesis,"Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu","Gubijan, Marina",,,,,,,, ptfos:784,thesis,"Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom","Biškup, Nikola",,,,,,,, ptfos:788,thesis,"Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Drčec, Marika",,,,,,,, ptfos:458,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte ""Srpanjka"" epiklorhidrinom","Čolović, Bojana",,,,,,,, ptfos:980,dissertation,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i termofizikalna svojstva škrobnih suspenzija","Ljubić Herceg, Ivana",,,,,,,, ptfos:477,thesis,"Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži","Petrešin, Tomislav",,,,,,,, ptfos:791,thesis,"Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom","Jozinović, Antun",,,,,,,, ptfos:964,thesis,"Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima","Plavšić, Josipa",,,,,,,, ptfos:889,dissertation,"Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline","Pichler, Anita",,,,,,,, ptfos:797,thesis,"Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira","Gradinjan, Maja",,,,,,,, ptfos:796,thesis,"Proizvodnja novog tipa Feta sira","Gvozdanović, Andrea",,,,,,,, ptfos:483,thesis,"Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom","Gložinić, Ivana",,,,,,,, ptfos:826,thesis,"Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva","Kišmartin, Irena",,,,,,,, vup:2179,book,"Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta","Obradović, Valentina",,,,,,,, ptfos:491,thesis,"Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja","Vuković, Danijela",,,,,,,, ptfos:497,thesis,"Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Đurkan, Tomislav",,,,,,,, ptfos:499,thesis,"Priprava Schiff-ovih baza s piridinskom jezgrom i njihova ligandna svojstva za kompleksiranje iona biometala","Kožul, Marko",,,,,,,, ptfos:500,thesis,"Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira","Jelašac, Anita",,,,,,,, ptfos:923,dissertation,"Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice","Ačkar, Đurđica",,,,,,,, ptfos:503,thesis,"Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida","Žukić, Branka",,,,,,,, ptfos:420,thesis,"Proizvodnja kalcij-oksida i saturacionog plina u tvornici šećera Sladorana d.d. u Županji","Dominković, Olivera",,,,,,,, ptfos:505,thesis,"Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka","Presečan, Senka",,,,,,,, ptfos:803,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja","Jakšić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:542,thesis,"Kontrola kvalitete konditorskih proizvoda","Vračević, Ružica",,,,,,,, ptfos:507,thesis,"Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice","Lučić, Slađana-Marija",,,,,,,, ptfos:390,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.","Mikić, Gorana",,,,,,,, ptfos:787,thesis,"Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina","Berger, Natalia",,,,,,,, ptfos:782,thesis,"Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom","Fundak, Tamara",,,,,,,, ptfos:785,thesis,"Proizvodnja sirne rolade sa šunkom","Kocijan, Ivana",,,,,,,, ptfos:512,thesis,"Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana","Grozaj, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:778,thesis,"Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom","Ljubas, Igor",,,,,,,, ptfos:518,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Hadrović, Ivan",,,,,,,, ptfos:392,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.","Komar, Marija",,,,,,,, ptfos:858,thesis,"Sinteza tiadiazina s kumarinskom jezgrom kao potrencijalnih inhibitora rasta nekih mikotoksikogenih plijesni","Grabar, Vesna",,,,,,,, ptfos:857,thesis,"Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Bekavac, Joško",,,,,,,, ptfos:522,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom","Hruškar, Margareta",,,,,,,, ptfos:579,thesis,"Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji","Čengija, Mladen",,,,,,,, ptfos:531,thesis,"Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida","Gregurek, Dijana",,,,,,,, ptfos:546,thesis,"Sinteza novih 2-pirazolina na bazi 3-cinamoil-2H-2-okso-kromena","Turk, Tanja",,,,,,,, ptfos:548,thesis,"Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01","Babić, Monika",,,,,,,, ptfos:835,thesis,"Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta","Dorbić, Ivo",,,,,,,, ptfos:836,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske","Drača, Nela",,,,,,,, ptfos:553,thesis,"Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka","Buljević, Marina",,,,,,,, ptfos:554,thesis,"Novi tip Paškog sira","Holubec, Ivana",,,,,,,, ptfos:585,thesis,"Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice","Perak, Silvija",,,,,,,, ptfos:476,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka","Mesarov, Danijela",,,,,,,, ptfos:478,thesis,"Proizvodnja zelenog čaja","Šaravanja, Marija",,,,,,,, ptfos:474,thesis,"Sivljenje površine čokolade","Ivanović, Luka",,,,,,,, ptfos:587,thesis,"Dizajn, sinteza i struktura nekih derivata 1,3-tiazolidin-2,4-diona","Laslavić, Kristina",,,,,,,, ptfos:469,thesis,"Proizvodnja alkohola u tvornici šećera ""Sladorana"" u Županji","Popović, Tamara",,,,,,,, ptfos:588,thesis,"Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida","Šoštarec, Ana",,,,,,,, ptfos:592,thesis,"Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture","Mihić, Đurđica",,,,,,,, ptfos:594,thesis,"Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima","Vranić, Ivana",,,,,,,, ptfos:543,thesis,"Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji","Oršolić, Martina",,,,,,,, ptfos:596,thesis,"Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei","Hanjš, Petra",,,,,,,, ptfos:619,thesis,"Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja","Rusman, Štefica",,,,,,,, ptfos:854,thesis,"Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica","Bertović, Kristina",,,,,,,, ptfos:621,thesis,"Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum","Franić, Darija",,,,,,,, ptfos:622,thesis,"Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima","Hrastić, Romina",,,,,,,, ptfos:2800,thesis,"Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda","Baković, Ivanka",,,,,,,, ptfos:2802,thesis,"Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka","Pastor, Rahela",,,,,,,, ptfos:624,thesis,"Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Stanković, Ivana",,,,,,,, ptfos:626,thesis,"Hundsdiecker-ova reakcija sa (7-supstituiranom-2-okso-2H-kromen-4-il) octenom kiselinom","Šimunković, Marina",,,,,,,, ptfos:628,thesis,"Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda","Švenda, Marijeta",,,,,,,, ptfos:630,thesis,"Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom","Tomesić, Maja",,,,,,,, ptfos:2797,thesis,"Acetiliranje i karakteriziranje škroba iz pšenice i krumpira","Matas, Ines",,,,,,,, ptfos:2550,thesis,"Proizvodnja škrobnih sirupa","Gubijan, Marina",,,,,,,, ptfos:2540,thesis,"Proizvodnja žutog šećera","Juričak, Vlatka",,,,,,,, ptfos:2537,thesis,"Proizvodnja vafel proizvoda","Kocijan, Ivana",,,,,,,, ptfos:2538,thesis,"Reološka svojstva čokolade","Ister, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:2533,thesis,"Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke","Klenkar, Jelena",,,,,,,, ptfos:2535,thesis,"Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži","Ljubas, Igor",,,,,,,, ptfos:2534,thesis,"Proizvodnja ekstrudiranih snack proizvoda","Jakšić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:2523,thesis,"Proizvodnja tvrdih bombona","Dropulja, Ivana",,,,,,,, ptfos:908,dissertation,"Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke","Babić, Jurislav",,,,,,,,