pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2812,thesis,"Utjecaj dodatka koncentrata proteina riže na kvalitetu kruha bez glutena","Mendeš, Marija",,,,,,,, ptfos:2809,thesis,"Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena","Mrak, Anamaria",,,,,,,, ptfos:2779,thesis,"Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda","Horki, Dario",,,,,,,, ptfos:2755,thesis,"Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu","Strmota, Magdalena",,,,,,,, ptfos:2758,thesis,"Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj","Kurečić, Ines",,,,,,,, ptfos:2739,thesis,"Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena","Vrebac, Anđela",,,,,,,, ptfos:2600,thesis,"Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama","Jurić, Nataša",,,,,,,, ptfos:2604,thesis,"Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje","Grubeša, Marija",,,,,,,, ptfos:2447,thesis,"Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike","Keresturi, Sandi",,,,,,,, ptfos:2482,thesis,"Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike","Kercel, Antonio",,,,,,,, ptfos:2496,thesis,"Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama","Županić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:2497,thesis,"Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida","Deže, Martina",,,,,,,, ptfos:2393,thesis,"Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon","Jelić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2361,thesis,"Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane","Živković, Ksenija",,,,,,,, ptfos:2294,thesis,"Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma","Tomašević, Matko",,,,,,,, ptfos:2285,thesis,"Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu","Ivanković, Ana",,,,,,,, ptfos:2261,thesis,"Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju","Mandušić, Ana",,,,,,,, ptfos:2241,thesis,"Primjena trodimenzionalnih pisača u prehrambenoj industriji","Horvat, Tina",,,,,,,, ptfos:2161,thesis,"Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva","Vidakušić, Valentin",,,,,,,, ptfos:2081,thesis,"Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa","Dubovski, Ana",,,,,,,, ptfos:2082,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu","Topić, Matea",,,,,,,, ptfos:2092,thesis,"Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera","Jaković, Marina",,,,,,,, ptfos:2080,thesis,"Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera","Drozdek, Antonella",,,,,,,, ptfos:2127,thesis,"Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama","Kolak, Nera",,,,,,,, ptfos:2126,thesis,"Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita","Koljđeraj, Antonio",,,,,,,, ptfos:2117,thesis,"Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera","Blažević, Monika",,,,,,,, ptfos:2124,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna","Živić, Ana",,,,,,,, ptfos:2029,thesis,"Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda","Katić, Maja",,,,,,,, ptfos:2073,thesis,"Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja","Marić, Tanja",,,,,,,, ptfos:1962,thesis,"Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera","Hojka, Martina",,,,,,,, ptfos:1953,thesis,"Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma","Kotris, Maja",,,,,,,, ptfos:1874,thesis,"Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike","Šimošić, Ema",,,,,,,, ptfos:1813,thesis,"Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike","Vukas, Tomislav",,,,,,,, ptfos:1814,thesis,"Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva","Crnčan, Marin",,,,,,,, ptfos:1812,thesis,"Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna","Sršić, Matea",,,,,,,, ptfos:1788,thesis,"Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna","Čevapović, Iva",,,,,,,, ptfos:1763,thesis,"Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017.","Havlik, Igor",,,,,,,, ptfos:1726,thesis,"Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike","Vulin, Zdravko",,,,,,,, ptfos:1613,thesis,"Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon","Balen, Tena",,,,,,,, ptfos:1405,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine","Barić, Marija",,,,,,,, ptfos:1392,thesis,"Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike","Velikanović, Valentina",,,,,,,, ptfos:1389,thesis,"Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva","Martinović, Slaviša",,,,,,,, ptfos:1378,thesis,"Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA)","Filipović, Marija",,,,,,,, ptfos:1379,thesis,"Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine","Marek, Hana",,,,,,,, ptfos:1380,thesis,"Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine","Lukić, Josip",,,,,,,, ptfos:1387,thesis,"Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja","Koči, Matea",,,,,,,, ptfos:1372,thesis,"Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon","Buković, Katarina",,,,,,,, ptfos:1369,thesis,"Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje","Farago, Nives",,,,,,,, ptfos:1364,thesis,"Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve","Pavlović, Mateja",,,,,,,, ptfos:1204,thesis,"Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje","Čuljak, Jaka",,,,,,,, ptfos:1154,thesis,"Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca","Sukačić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1140,thesis,"Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira","Šajatović, Tena",,,,,,,, ptfos:1021,thesis,"Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira","Oršulić, Mladen",,,,,,,, ptfos:1019,thesis,"Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja","Mišić, Ivana",,,,,,,, ptfos:1022,thesis,"Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta","Stuparić, Ana",,,,,,,, ptfos:1016,thesis,"Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa","Kolak, Paula",,,,,,,, ptfos:1026,thesis,"Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta","Vidaček, Štefica",,,,,,,, ptfos:1034,thesis,"Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja","Markuš (udano Keser), Mirela",,,,,,,, ptfos:1036,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda","Penava, Tihomir",,,,,,,, ptfos:998,thesis,"Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu","Ivešić, Ivona",,,,,,,, ptfos:994,thesis,"Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva","Grgurovac, Maja",,,,,,,, ptfos:1110,thesis,"Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima","Kopić, Ivana",,,,,,,, ptfos:981,thesis,"Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca","Efendić, Tamara",,,,,,,, ptfos:971,thesis,"Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva","Sušac, Elena",,,,,,,, ptfos:1732,"conference paper","Browning development in bakery products enriched with food industry by-products","Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Čačić Kenjerić, Frane; Kolak, Paola; Efendić, Tamara; Koceva Komlenić, Daliborka",,,,,,,, ptfos:1723,book,"Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15","Ajredini, Saša; Andrejaš, Martina; Avdić, Azem; Avdić, Gordan; Babić, Hrvoje; Barišić, Nada; Bartalné-Berceli, Monika; Bliznikas, Saulius; Bodroža-Solarov, Marija; Borges, Saulo; Brkljača, Jovana; Čabarkapa, Ivana; Čačić Kenjerić, Frane; Cesnuleviciene, Ruta; Cinkmanis, Ingmars; Colić Barić, Irena; Čukelj, Nikolina; Ćurić, Duška; Czyż, Jaroslav; Dimić, Gordana; Domin, Marek; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Durak, Agata; Dziki, Dariusz; Efendić, Tamara; Filipčev, Bojana; Fonovich, Teresa; Gagula, Goran; Galoburda, Ruta; Gawlik-Dziki, Urszula; Gergely, Szilveszter; Grgić, Marija; Guberac, Sunčica; Guberac, Vlado; Hadžiomerović, Edina; Hruškar, Mirjana; Hrušková, Marie; Ištvanić, Tea; Ivić, Marko; Izsó, Eszter; Jablonskyte-Rasce, Danute; Jambrec, Dubravka; Janaviciene, Sigita; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Karklina, Daina; Karnaš, Maja; Keriene, Ilona; Klava, Dace; Koceva Komlenić, Daliborka; Kolak, Paola; Kozłowicz, Katarzyna; Kronberga, Arta; Krpan, Marina; Krstanović, Vinko; Krulj, Jelena; Krzysiak, Zbigniew; Kunić, Tihana; Lalić, Alojzije; Lukinac, Jasmina; Mandić, Anamarija; Mankeviciene, Audrone; Marić, Sonja; Maričić, Nikola; Mastanjević, Krešimir; Mastanjević, Kristina; Miličević, Dijana; Mujdanović, Selma; Mujkić, Nedreta; Nedeljković, Nataša; Novotni, Dubravka; Pavičić, Josipa; Pérez-Coll, Cristina; Pestorić, Mladenka; Petrčić, Kristina; Petrović, Sonja; Plavšić, Dragana; Polimac, Mirjana; Psodorov, Đorđe; Rakcejeva, Tatjana; Réka, Juhasz; Rumbak, Ivana; Ružić, Ivan; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Salgó, Andras; Sęczyk, Łukasz; Selmić, Maida; Sfara, Valeria; Šarić, Ljubiša; Šimić, Gordana; Šimurina, Olivera; Skudra, Liga; Slačanac, Vedran; Straumite, Evita; Strelec, Ivica; Švec, Ivan; Świeca, Michal; Tudor, Petra; Vacek, Kristina; Vecstaudza, Agnese; Velić, Natalija; Voučko, Bojana; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukobratović, Marija; Zagorska, Jelena; Živoder, Dubravka",,,,,,,, ptfos:1730,"conference paper","Possibilities of using acorn flour in products Based on flour","Polimac, Mirjana; Koceva Komlnić, Daliborka; Lukinac, Jasmina",,,,,,,, ptfos:414,thesis,"Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima","Maretić, Nela",,,,,,,, ptfos:345,thesis,"Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije","Solje, Lucija",,,,,,,, ptfos:916,thesis,"Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja","Međugorac, Sanja",,,,,,,, ptfos:154,thesis,"Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva","Hrg, Danica",,,,,,,, ptfos:153,thesis,"Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva","Gligora, Kristina",,,,,,,, ptfos:177,thesis,"Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti","Kotarski, Ivana",,,,,,,, ptfos:139,thesis,"Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja","Petrović, Manja",,,,,,,, ptfos:115,thesis,"Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja","Ivić, Ivana",,,,,,,, ptfos:119,thesis,"Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna","Bošnjaković, Nikolina",,,,,,,, ptfos:112,thesis,"Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva","Jurošević, Ivana",,,,,,,, ptfos:107,thesis,"Mjerenje i regulacija razine pomoću mikroupravljača i ultrazvučnog mjernog pretvornika","Jelinić, Ana",,,,,,,, ptfos:86,thesis,"Optimiranje procesa konvekcijskog sušenja uzoraka hrastovog drveta premazanih zaštitnim sredstvom ""Čuvar Fronta""","Adžić, Darko",,,,,,,, ptfos:2098,book,"Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists","Altamirano-Fortoul, Rossana; Avdić, Gordan; Al-Dmoor, Hanee M.; Babić, Jurislav; Balaž, Davor; Balestra, Federica; Banjac, Vojislav; Banjari, Ines; Bartkiene, Elena; Beganović, I.; Bituh, Martina; Błaszczak, Wioletta; Bodroža-Solarov, Marija; Bosiljkov, Tomislav; Brnčić, Mladen; Budžaki, Sandra; Calviño, Adelina; Cizeikiene, Dalia; Colić Barić, Irena; Cvetković, Biljana; Čačić, Frane; Čukelj, Nikolina; Ćatović, Adnan; Ćurić, Duška; Dapčević Hadnađev, Tamara; Demin, Mirjana; Dimić, Gordana; Divković, Ivana; Dokić, Ljubica; Drezner, Georg; Dujmić, Filip; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Dura, Angela.; Dvojković, Krešimir; Filipčev, Bojana; Fišteš, Aleksandar; Fontana, Vedrana; Gadanec, Martina; Garzón, Raquel; Gianotti, Andrea; Grbić, Jasna; Habschied, Kristina; Hassan, Chek Zaini; Horvat, Daniela; Hrušková, Marie; Ismail, S.; Jamal, A. F.; Jambrec, Dubravka; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Juodeikiene, Grazina; Jurković, Martina; Jurković, Zorica; Juul, Nils; Kal-Kausar, Mohd Amin; Karnaš, Maja; Keleković, Snježana; Kenjerić, Daniela; Keser, Irena; Klupsaite, Dovile; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Kovačević, Dragan; Kramarić, Matija; Krešić, Greta; Krstanović, Vinko; Krstonošić, Veljko; Kuleš, Anđa; Lončarević, Ivana; Lukinac, Jasmina; Lutrov, Kristina; Maksimović, Jovana; Mandić, Anamarija; Mandić, Milena Lela; Mankeviciene, Audrone; Marijanović-Vincetić, Dubravka; Mastanjević, Krešimir; Mastilović, Jasna; Mehić, D.; Mesarić, Josip; Meuser, F.; Miličević, Dijana; Milovanović, Ivan; Mišan, Aleksandra; Moslavac, Tihomir; Mrduljaš, Nikolina; Nedeljković, Nataša; Nikolić, Ivana; Nježić, Zvonko; Nosić, Tonka; Novotni, Dubravka; Pajin, Biljana; Panjkota Krbavčić, Ines; Pestorić, Mladenka; Pichler, Anita; Pinnavaia, Gian Gaetano; Plavšić, Dragana; Pojić, Milica; Pozderović, Andrija; Psodorov, Dragan; Psodorov, Đorđe; Ramli, K.; Ranilović, Jasmina; Regušić, Lidija; Rosell, Cristina Molina; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Selimović, Amel; Semaskiene, Roma; Slačanac, Vedran; Smerdel, Bojana; Sokolić-Mihalak, Darja; Sudar, Rezica; Suproniene, Skaidre; Suzila, I.; Šarić, Ljubiša; Šarkanj, Bojan; Šereš, Zita; Šimurina, Olivera; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Šušnić, Saša; Švec, Ivan; Taneyo Saa, Danielle; Tišma, Marina; Torbica, Aleksandra; Ugarčić, Žaneta; Varga, Ana; Vidmantiene, Daiva.; Višekruna, I.; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukić, Milan; Zavariz de Miranda, Martha; Zmaić, Krunoslav; Živković, Jasmina; Žižić, Vesna",,,,,,,, ptfos:2139,"conference paper","Quality inspection of cookies using computer vision","Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, Daliborka",,,,,,,, ptfos:694,thesis,"Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna","Tkalec, Davor",,,,,,,, ptfos:698,thesis,"Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja","Kožul, Željko",,,,,,,, ptfos:888,dissertation,"Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja","Lukinac Čačić, Jasmina",,,,,,,,