@mastersthesis{ptfos:2807, author = {{Potočar, Anita}}, title = {{Aminokiselinski profil makroalgi roda Cystoseira}}, } @mastersthesis{ptfos:2806, author = {{Dozan, Lorena}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje}}, } @mastersthesis{ptfos:2567, author = {{Miličević, Iva}}, title = {{Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina}}, } @mastersthesis{ptfos:2568, author = {{Domjanović, Iva}}, title = {{Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda}}, } @mastersthesis{ptfos:2491, author = {{Tuček, Anita}}, title = {{Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor}}, } @mastersthesis{ptfos:2458, author = {{Tomeković, Dea}}, title = {{Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda}}, } @mastersthesis{ptfos:2435, author = {{Katić, Maja}}, title = {{Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora}}, } @mastersthesis{ptfos:2422, author = {{Zdjelarević, Ivan}}, title = {{Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda}}, } @book{ptfos:2855, author = {{Rezić, Tonči and Andlar, Martina and Drdić, Maria and Ludwig, Roland and Ranilović, Jasmina and Cvetković, Tanja and Jokić, Stela and Banožić, Marija and Šafranko, Silvija and Aladić, Krunoslav and Sarajlić, Ankica and Ereš, Helena and Majić, Ivana and Strelec, Ivica and Ostojčić, Marta and Budžaki, Sandra and Velić, Natalija and Stjepanović, Marija and Bilić Rajs, Blanka and Šereš, Zita and Maravić, Nikola and Stanojev, Jovana and Hessel, Volker and Velić, Darko and Pavlović, Hrvoje and Gorenšek, Janez and Despotović, Saša and Panjičko, Mario and Zupančič, Gregor Drago and Barišić, Veronika and Flanjak, Ivana and Doko, Kristina and Jozinović, Antun and Babić, Jurislav and Šubarić, Drago and Miličević, Borislav and Ačkar, Đurđica and Lončarić, Ante and Fruk, Goran and Kovač, Mario and Kovač, Tihomir and Jašić, Midhat}}, title = {{Food industry by-products : book of abstracts : 2nd International Conference}}, } @mastersthesis{ptfos:2108, author = {{Sučić, Mia}}, title = {{Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla}}, } @mastersthesis{ptfos:1956, author = {{Fišer, Dorotea}}, title = {{Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije}}, } @mastersthesis{ptfos:1842, author = {{Vukadin, Ilijana}}, title = {{Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi}}, } @mastersthesis{ptfos:1841, author = {{Soldić, Ana}}, title = {{Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije}}, } @phdthesis{ptfos:1917, author = {{Bilić Rajs, Blanka}}, title = {{Primjena stabilnih izotopa i mineralnih tvari u određivanju botaničkog i zemljopisnog podrijetla izabranih vrsta hrvatskoga meda}}, } @mastersthesis{ptfos:1005, author = {{Jakovljević, Martina}}, title = {{Primjena tekućinske kromatografije na određivanje (2E)-10-hidroksidec-2-enske kiseline u matičnoj mliječi}}, } @mastersthesis{ptfos:761, author = {{Bilić, Blanka}}, title = {{Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:430, author = {{Bilić, Blanka}}, title = {{Primjena membranskih procesa u tehnologiji pripreme pitke vode}}, }