TY - THES ID - ptfos:2809 TI - Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena AU - Mrak, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2789 TI - Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena AU - Cvetko, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2739 TI - Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena AU - Vrebac, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2600 TI - Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama AU - Jurić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2633 TI - Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva AU - Šelo, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2178 TI - Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa AU - Katalinić, Toni DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1911 TI - Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma AU - Potočnik, Martin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1859 TI - Optimiranje ultrazvučne ekstrakcije fenolnih kiselina iz pljevice ječma metodom odzivnih površina AU - Oršolić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1832 TI - Utjecaj biološke obrade pljevice ječma pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih kiselina AU - Lukačić, Teo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1399 TI - Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina AU - Stanić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1393 TI - Utjecaj dodatka tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na fizikalna i bioaktivna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Crnogaj, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:1532 TI - Flour - Bread : Proceedings of the 9th International Congress Flour - Bread '17 [and] 11th Croatian Congress of Cereal Technologists AU - Anguy, Yannick AU - ..., AU - Banjac, Maja AU - ...Bituh, Martina AU - Bucić-Kojić, Ana AU - Colić Barić, Irena AU - Čabarkapa, Ivana AU - ..., AU - Dugandžić, Sanja AU - Dukić, Branimir AU - Dukić, Stojanka AU - ..., AU - Hanžić, Ivona AU - ..., AU - Jager, Nina AU - ..., AU - Knežević, Nada AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Komes, Draženka AU - ..., AU - Lalić, Alojzije AU - Lenart, Lidija AU - Majić, Goranka AU - ..., AU - Mandić, Anamarija AU - Matanić, Josipa AU - ..., AU - Oguić, Ana AU - Palfi, Marina AU - Panjkota Krbavčić, Ines AU - ..., AU - Planinić, Mirela AU - Podravac, Dijana AU - ..., AU - Rumbak, Ivana AU - Rumora Samarin, Ivana AU - Šatalić, Zvonimir AU - Šelo, Gordana AU - Šimić, Gordana AU - Šušak, Ana AU - ..., AU - Tišma, Marina AU - ..., DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:1537 TI - Production and quality analysis of malt produced from hulless barley AU - Tišma, Marina AU - Šimić, Gordana AU - Lalić, Alojzije AU - Planinić, Mirela AU - Šelo, Gordana AU - Bucić-Kojić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:140 TI - Utjecaj dodatka sirka na aktivnost lakaze tijekom submerznog uzgoja Trametes versicolor AU - Šelo, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:241 TI - Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane AU - Šelo, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -