@mastersthesis{ptfos:2880, author = {{Olujić, Karla}}, title = {{Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2779, author = {{Horki, Dario}}, title = {{Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2777, author = {{Nikolić, Tihana}}, title = {{Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra}}, } @mastersthesis{ptfos:2755, author = {{Strmota, Magdalena}}, title = {{Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu}}, } @mastersthesis{ptfos:2748, author = {{Puškadija, Izabela}}, title = {{Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda}}, } @article{ptfos:2877, author = {{Antunović, Martina and Tomas, Marija Kovač and Šarić, Antonija and Lučan Čolić, Mirela and Babić, Jurislav and Kovač, Tihomir}}, title = {{Aflatoxin M1 in milk and dairy products – A mini review}}, } @mastersthesis{ptfos:2125, author = {{Antunović, Martina}}, title = {{Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu}}, } @mastersthesis{ptfos:1408, author = {{Antunović, Martina}}, title = {{Velvet kompleks - regulator sekundarnog metabolizma plijesni roda Aspergillus}}, }