pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:979,thesis,"Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Karzalko, Sabina",,,,,,,, ptfos:855,thesis,"Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze","Šilipetar, Marijana",,,,,,,, ptfos:847,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice","Stanković, Jelena",,,,,,,, ptfos:344,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja","Mitrović, Marijana",,,,,,,, ptfos:937,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti","Palameta, Anđelka",,,,,,,, ptfos:340,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije","Dominković, Irena",,,,,,,, ptfos:157,thesis,"Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike","Marjanović, Mirjana",,,,,,,, ptfos:155,thesis,"Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica","Tolić, Danijela",,,,,,,, ptfos:1012,thesis,"Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja","Ljiljanić, Tea",,,,,,,, ptfos:161,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja","Karimović, Marina",,,,,,,, ptfos:171,thesis,"Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja","Žuljević, Romana",,,,,,,, ptfos:167,thesis,"Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)","Matić, Mateja",,,,,,,, ptfos:149,thesis,"Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice","Panzalović, Valentina",,,,,,,, ptfos:144,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja","Škof, Barbara",,,,,,,, ptfos:143,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Balentović, Martina",,,,,,,, ptfos:816,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)","Lijić, Martina",,,,,,,, ptfos:38,thesis,"Koloidni fenomeni kod bistrenja vina","Horvat, Andrea",,,,,,,, ptfos:57,thesis,"Tanini u vinu","Jelenić, Dragana",,,,,,,, ptfos:59,thesis,"Utjecaj vina na ljudsko zdravlje","Komušanac, Ivana",,,,,,,, ptfos:122,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja","Panak, Jelena",,,,,,,, ptfos:103,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane","Marković, Tanja",,,,,,,, ptfos:102,thesis,"Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja","Prce, Vjeran",,,,,,,, ptfos:98,thesis,"Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja","Bigić, Tamara",,,,,,,, ptfos:99,thesis,"Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja","Gnjatović, Luka",,,,,,,, ptfos:819,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve","Mikec, Darko",,,,,,,, ptfos:91,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja","Pavlović, Dajana",,,,,,,, ptfos:404,thesis,"Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom","Blažević, Petar",,,,,,,, ptfos:2098,book,"Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists","Altamirano-Fortoul, Rossana; Avdić, Gordan; Al-Dmoor, Hanee M.; Babić, Jurislav; Balaž, Davor; Balestra, Federica; Banjac, Vojislav; Banjari, Ines; Bartkiene, Elena; Beganović, I.; Bituh, Martina; Błaszczak, Wioletta; Bodroža-Solarov, Marija; Bosiljkov, Tomislav; Brnčić, Mladen; Budžaki, Sandra; Calviño, Adelina; Cizeikiene, Dalia; Colić Barić, Irena; Cvetković, Biljana; Čačić, Frane; Čukelj, Nikolina; Ćatović, Adnan; Ćurić, Duška; Dapčević Hadnađev, Tamara; Demin, Mirjana; Dimić, Gordana; Divković, Ivana; Dokić, Ljubica; Drezner, Georg; Dujmić, Filip; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Dura, Angela.; Dvojković, Krešimir; Filipčev, Bojana; Fišteš, Aleksandar; Fontana, Vedrana; Gadanec, Martina; Garzón, Raquel; Gianotti, Andrea; Grbić, Jasna; Habschied, Kristina; Hassan, Chek Zaini; Horvat, Daniela; Hrušková, Marie; Ismail, S.; Jamal, A. F.; Jambrec, Dubravka; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Juodeikiene, Grazina; Jurković, Martina; Jurković, Zorica; Juul, Nils; Kal-Kausar, Mohd Amin; Karnaš, Maja; Keleković, Snježana; Kenjerić, Daniela; Keser, Irena; Klupsaite, Dovile; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Kovačević, Dragan; Kramarić, Matija; Krešić, Greta; Krstanović, Vinko; Krstonošić, Veljko; Kuleš, Anđa; Lončarević, Ivana; Lukinac, Jasmina; Lutrov, Kristina; Maksimović, Jovana; Mandić, Anamarija; Mandić, Milena Lela; Mankeviciene, Audrone; Marijanović-Vincetić, Dubravka; Mastanjević, Krešimir; Mastilović, Jasna; Mehić, D.; Mesarić, Josip; Meuser, F.; Miličević, Dijana; Milovanović, Ivan; Mišan, Aleksandra; Moslavac, Tihomir; Mrduljaš, Nikolina; Nedeljković, Nataša; Nikolić, Ivana; Nježić, Zvonko; Nosić, Tonka; Novotni, Dubravka; Pajin, Biljana; Panjkota Krbavčić, Ines; Pestorić, Mladenka; Pichler, Anita; Pinnavaia, Gian Gaetano; Plavšić, Dragana; Pojić, Milica; Pozderović, Andrija; Psodorov, Dragan; Psodorov, Đorđe; Ramli, K.; Ranilović, Jasmina; Regušić, Lidija; Rosell, Cristina Molina; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Selimović, Amel; Semaskiene, Roma; Slačanac, Vedran; Smerdel, Bojana; Sokolić-Mihalak, Darja; Sudar, Rezica; Suproniene, Skaidre; Suzila, I.; Šarić, Ljubiša; Šarkanj, Bojan; Šereš, Zita; Šimurina, Olivera; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Šušnić, Saša; Švec, Ivan; Taneyo Saa, Danielle; Tišma, Marina; Torbica, Aleksandra; Ugarčić, Žaneta; Varga, Ana; Vidmantiene, Daiva.; Višekruna, I.; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukić, Milan; Zavariz de Miranda, Martha; Zmaić, Krunoslav; Živković, Jasmina; Žižić, Vesna",,,,,,,, ptfos:2141,"conference paper","Influence of antioxidants addition on the oxidative stability of a mixture of sunflower and corn oils","Moslavac, Tihomir; Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Nosić, Tonka",,,,,,,, ptfos:690,thesis,"Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja","Dominković, Olivera",,,,,,,, ptfos:692,thesis,"Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja","Besten, Valentina",,,,,,,, ptfos:695,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa","Đurkan, Sanja",,,,,,,, ptfos:720,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Odak, Ivana",,,,,,,, ptfos:719,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Vučić, Ružica",,,,,,,, ptfos:721,thesis,"Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja","Palac, Borka",,,,,,,, ptfos:696,thesis,"Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom","Tomić, Ivana",,,,,,,, ptfos:722,thesis,"Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom","Smiljanić, Jelena",,,,,,,, ptfos:723,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke","Šutalo, Helena",,,,,,,, ptfos:226,thesis,"Specijalna vina, desertna vina, aromatizirana vina i likerska vina","Efendić, Tamara",,,,,,,, ptfos:699,thesis,"Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci","Pavasović, Željana",,,,,,,, ptfos:219,thesis,"Minimalno procesirana hrana","Bušnja, Monika",,,,,,,, ptfos:728,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta","Nosić, Tonka",,,,,,,, ptfos:703,thesis,"Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina","Tomičić, Tea",,,,,,,, ptfos:709,thesis,"Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze","Albert, Adela",,,,,,,, ptfos:361,thesis,"Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja","Vadas, Josipa",,,,,,,, ptfos:820,thesis,"Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica","Drčec (udana Kralj), Marika",,,,,,,, ptfos:718,thesis,"Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja","Tomić, Aleksandra",,,,,,,, ptfos:713,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja","Mladenović, Maja",,,,,,,, ptfos:688,thesis,"Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina","Sović, Vedrana",,,,,,,, ptfos:291,thesis,"Proteini u vinu","Džolan, Ana",,,,,,,, ptfos:264,thesis,"Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina","Ćosić, Katarina",,,,,,,, ptfos:338,thesis,"Primjena ultrazvuka u procesiranju hrane","Agatić, Franc",,,,,,,, ptfos:339,thesis,"Vrste vina i kategorije kvalitete vina","Brkić, Maja",,,,,,,, ptfos:744,thesis,"Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja","Drobac, Sanja",,,,,,,, ptfos:445,thesis,"Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja","Grgurovac, Zrinka",,,,,,,, ptfos:235,thesis,"Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem","Radiković, Tea",,,,,,,, ptfos:757,thesis,"Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida","Sršan, Mirjana",,,,,,,, ptfos:759,thesis,"Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima","Zagorščak, Mateja",,,,,,,, ptfos:312,thesis,"Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu","Martinov, Davor",,,,,,,, ptfos:769,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja","Labrović, Ivana",,,,,,,, ptfos:282,thesis,"Vinogradarstvo i vinarstvo kroz povijest","Blažević, Petar",,,,,,,, ptfos:275,thesis,"Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu","Kramarić, Matija",,,,,,,, ptfos:775,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka","Prpić, Iva",,,,,,,, ptfos:788,thesis,"Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Drčec, Marika",,,,,,,, ptfos:889,dissertation,"Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline","Pichler, Anita",,,,,,,, ptfos:483,thesis,"Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom","Gložinić, Ivana",,,,,,,, ptfos:954,thesis,"Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze","Sikra, Suzana",,,,,,,, ptfos:798,thesis,"Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova","Klenkar, Jelena",,,,,,,, ptfos:491,thesis,"Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja","Vuković, Danijela",,,,,,,, ptfos:495,thesis,"Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida","Čović, Marina",,,,,,,, ptfos:800,thesis,"Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina","Juričak, Vlatka",,,,,,,, ptfos:497,thesis,"Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Đurkan, Tomislav",,,,,,,, ptfos:829,thesis,"Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka","Šupuković, Dijana",,,,,,,, ptfos:402,thesis,"Minimalno procesirana hrana","Šarić, Tanja",,,,,,,, ptfos:387,thesis,"Filtracija piva","Marković, Branko",,,,,,,, ptfos:352,thesis,"Tehnološki proces proizvodnje kupinovog vina","Opačić, Tihana",,,,,,,, ptfos:830,thesis,"Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa","Horvat (udano Pašić), Melita",,,,,,,, ptfos:366,thesis,"Vinske sorte grožđa koje se uzgajaju u hrvatskim vinogorjima","Bošnjaković, Matej",,,,,,,, ptfos:372,thesis,"Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane","Ivanković, Ina",,,,,,,, ptfos:831,thesis,"Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina","Volmut, Katica",,,,,,,, ptfos:423,thesis,"Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina","Nađ, Helena",,,,,,,, ptfos:591,thesis,"Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina","Vrdoljak, Ivana",,,,,,,, ptfos:811,thesis,"Netermički postupci konzerviranja hrane","Kvesić, Ivana",,,,,,,, ptfos:435,thesis,"Primjena membranskih procesa u tehnologiji vode","Tadić, Ivana",,,,,,,, ptfos:430,thesis,"Primjena membranskih procesa u tehnologiji pripreme pitke vode","Bilić, Blanka",,,,,,,, ptfos:428,thesis,"Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji crnih vina","Rupčić, Željka",,,,,,,, ptfos:625,thesis,"Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze","Dvoržak, Doroteja",,,,,,,, ptfos:628,thesis,"Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda","Švenda, Marijeta",,,,,,,, ptfos:2545,thesis,"Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji","Jurišić, Blanka",,,,,,,, ptfos:2527,thesis,"Primjena membranskih procesa u vinarstvu","Krnjak, Marina",,,,,,,, ptfos:2525,thesis,"Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja","Horvat, Martina",,,,,,,,