prikaz prve stranice dokumenta Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. urn:nbn:hr:204:828620

Vargek, Mateja
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources

Cite this document

Vargek, M. (2019). Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek, Mateja. "Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek, Mateja. "Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek, M. (2019). 'Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek M. Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

M. Vargek, "Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620