master's thesis
Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. urn:nbn:hr:204:559618

Mandinić, Sandra
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Dairy Science

Cite this document

Mandinić, S. (2020). Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618

Mandinić, Sandra. "Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618

Mandinić, Sandra. "Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618

Mandinić, S. (2020). 'Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618

Mandinić S. Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618

S. Mandinić, "Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618