Mikec, G. (2020). Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193
Mikec, Goran. "Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193
Mikec, Goran. "Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193
Mikec, G. (2020). 'Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193
Mikec G. Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193
G. Mikec, "Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193