Škrlec, A. (2021). Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec, A. (2021). 'Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec A. Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
A. Škrlec, "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828