Krsnik, J. (2016). Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik, J. (2016). 'Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik J. Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
J. Krsnik, "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422