Anzulović, K. (2021). Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović, Katarina. "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović, Katarina. "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović, K. (2021). 'Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 11 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović K. Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
K. Anzulović, "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880