Prokopec, J. (2022). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec, J. (2022). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec J. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
J. Prokopec, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995