master's thesis
Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Prokopec, J. (2022). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, J. (2022). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec J. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2025 January 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

J. Prokopec, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995