prikaz prve stranice dokumenta Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, Antonia
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Marinčić, A. (2022). Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, A. (2022). 'Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić A. Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

A. Marinčić, "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033