master's thesis
Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources

Cite this document

Džajo, K. (2022). Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, Katarina. "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, Katarina. "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, K. (2022). 'Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo K. Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

K. Džajo, "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480