Filipović Grčić, M. (2016). Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić, Mirna. "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić, Mirna. "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić, M. (2016). 'Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić M. Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
M. Filipović Grčić, "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044