Gregurić, P. (2023). Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić, Petra. "Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić, Petra. "Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić, P. (2023). 'Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić P. Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
P. Gregurić, "Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366