Maričić, M. (2016). Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić, Magdalena. "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić, Magdalena. "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić, M. (2016). 'Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić M. Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
M. Maričić, "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060