Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)
In: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (Ed.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. pp. 215-220. urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, M., Jeromel, A., Prusina, T., Preiner, D., Štambuk, P., Tomaz, I. & Jagatić Korenika, A. M. (2023). Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.). In K. Carović Stanko, (Ed.), I. Širić, (Ed.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (pp. 215-220). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, Marina, et al. "Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, edited by Klaudija Carović Stanko, edited by Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, pp. 215-220. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, Marina, Ana Jeromel, Tihomir Prusina, Darko Preiner, Petra Štambuk, Ivana Tomaz and Ana Marija Jagatić Korenika. "Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)." In 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 215-220. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Accessed 2024 November 27. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, M., et al. (2023) 'Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)', in Carović Stanko, K. (ed.), Širić, I. (ed.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, pp. 215-220. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086 (Accessed 27 November 2024)
Vranješ M, Jeromel A, Prusina T, Preiner D, Štambuk P, Tomaz I, and sur.. Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.). In: K. Carović Stanko, ed., I. Širić, ed. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Pp. 215-220. [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
M. Vranješ, et al., "Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko and I. Širić, Eds. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086 [Accessed: 27 November 2024]