Brečević, A. (2016). Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862
Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862
Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862
Brečević, A. (2016). 'Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862
Brečević A. Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862
A. Brečević, "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862