Martinelli, A. (2017). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174
Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174
Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174
Martinelli, A. (2017). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174
Martinelli A. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 December 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174
A. Martinelli, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174