Raspudić, D. (2017). Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454
Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454
Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454
Raspudić, D. (2017). 'Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454
Raspudić D. Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454
D. Raspudić, "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454