doctoral thesis
Utjecaj hibrida i dodataka silaži na udio ukupnih i γ- zeina tijekom siliranja visoko vlažnog zrna kukuruza
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:682867

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Duvnjak, M. (2016). Utjecaj hibrida i dodataka silaži na udio ukupnih i γ- zeina tijekom siliranja visoko vlažnog zrna kukuruza (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:682867

Duvnjak, Marija. "Utjecaj hibrida i dodataka silaži na udio ukupnih i γ- zeina tijekom siliranja visoko vlažnog zrna kukuruza." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:682867

Duvnjak, Marija. "Utjecaj hibrida i dodataka silaži na udio ukupnih i γ- zeina tijekom siliranja visoko vlažnog zrna kukuruza." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:682867

Duvnjak, M. (2016). 'Utjecaj hibrida i dodataka silaži na udio ukupnih i γ- zeina tijekom siliranja visoko vlažnog zrna kukuruza', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:682867

Duvnjak M. Utjecaj hibrida i dodataka silaži na udio ukupnih i γ- zeina tijekom siliranja visoko vlažnog zrna kukuruza [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:682867

M. Duvnjak, "Utjecaj hibrida i dodataka silaži na udio ukupnih i γ- zeina tijekom siliranja visoko vlažnog zrna kukuruza", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:682867