doctoral thesis
Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2014. urn:nbn:hr:204:625958

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Fruk, G. (2014). Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, G. (2014). 'Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk G. Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2014 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

G. Fruk, "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958