Lendler, M. (2018). Mogućnosti korištenja industrijskih ostataka važnijeg koštuničavog voća procesom pirolize u svrhu dobivanja energije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303721
Lendler, Matko. "Mogućnosti korištenja industrijskih ostataka važnijeg koštuničavog voća procesom pirolize u svrhu dobivanja energije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303721
Lendler, Matko. "Mogućnosti korištenja industrijskih ostataka važnijeg koštuničavog voća procesom pirolize u svrhu dobivanja energije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303721
Lendler, M. (2018). 'Mogućnosti korištenja industrijskih ostataka važnijeg koštuničavog voća procesom pirolize u svrhu dobivanja energije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303721
Lendler M. Mogućnosti korištenja industrijskih ostataka važnijeg koštuničavog voća procesom pirolize u svrhu dobivanja energije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303721
M. Lendler, "Mogućnosti korištenja industrijskih ostataka važnijeg koštuničavog voća procesom pirolize u svrhu dobivanja energije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303721