Gogić, A. (2020). Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri (Undergraduate thesis). Split: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić, Anđela. "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić, Anđela. "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić, A. (2020). 'Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić A. Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri [Undergraduate thesis]. Split: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
A. Gogić, "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203