prikaz prve stranice dokumenta Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti
Split: College of Management and Design Aspira, 2020. urn:nbn:hr:240:515822

Šego, Noemi
ASPIRA University of Applied Sciences

Institutional repository: repozitorij.aspira.hr

Cite this document

Šego, N. (2020). Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti (Undergraduate thesis). Split: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822

Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822

Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822

Šego, N. (2020). 'Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822

Šego N. Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti [Undergraduate thesis]. Split: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822

N. Šego, "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822