prikaz prve stranice dokumenta ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE
Zagreb: College of Management and Design Aspira, 2020. urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, Ela
ASPIRA University of Applied Sciences

Institutional repository: repozitorij.aspira.hr

Cite this document

Ožić, E. (2020). ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE (Master's thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, Ela. "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Master's thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, Ela. "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Master's thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, E. (2020). 'ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE', Master's thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 12 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić E. ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE [Master's thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

E. Ožić, "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE", Master's thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773