Leto, D. (2021). Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad (Undergraduate thesis). Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto, Domagoj. "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto, Domagoj. "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto, D. (2021). 'Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad', Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto D. Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad [Undergraduate thesis]. Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić; 2021 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
D. Leto, "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad", Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101